icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
simka2433
4. feb 2017

@alilka ja som tiez dnes mala prvykrat hore nohy vacsinou som si davala len vankuse pod zadok ale asi to nestacilo tak som zvolila inu metodu teraz to skusim takto🙂

alilka
4. feb 2017

@tifinka ahaa..Takže testovať ešte nejdes?😁

linda1984
4. feb 2017

@simka2433 aj ja som takaaaa 😀 keby sa mi vysype cela sol do polievky tak sa na tom smejem pol dna :D ale su dni kedy by som nadavala jak pohan 😀

alilka
4. feb 2017

@simka2433 ja som zatiaľ také neriešila až dnes mi polovička povedala nech si dám hore nohy 😊😊

linda1984
4. feb 2017

@lala1501 a ktory DC si? mozno to uz bolo pisane nemozem najst 🙂

tifinka
4. feb 2017

@alilka nieee...a dufam ze to vydrzim aj dalsi tyzden..najskor az o tyzden v pondelok mozno pojdem do testovania ak ms nepride..ale ja verim ze teraz sa to podarilo 🙏🤰

linda1984
4. feb 2017

@tifinka takze my cakame spolu 😉 tfuj tfuj nech sa nam zadari obom, ked nie aspon jednej a ked ani jednej tak v marci urcite 🙂

lala1501
4. feb 2017

@linda1984 18 mam predlzene cykly bola som v piatok a dr vravel ze to vyzera na 20 Dc tak uvidíme ci aj test tak ukaze 🙂

simka2433
4. feb 2017

@linda1984 ja hlavne pred navstevou nadavam kade chodim.. vtedy moj drahy chodi okolo jak duch:D keby mohol tak radsej lieta:D a sranda my sme tak prepojeni uz ze mne ma dojst navsteva a on ma vyrazky:D tak vzdy rano pocujem z kupelky zas mas dostat navstevu?:D a na oplatku on ked sa na oslave opije tak mne je na druhy den katastrofalne hlava ma boli na vracanie mi je:D celee zle:D no teraz som 14DC apka ukazuje ovu zajtra ptm jedna stranka 8.2. Druha 9 tretia 11teho:D tak musim to nejako poriesit lebo 8-9 je zase drahy prec

lala1501
4. feb 2017

@simka2433 moja ja som vcera spravila riadnu akrobaciu kolenami som stala za hlavou aj moj drahy sa čudoval aka som ohybná skusil aj on ale nedal to😀

alilka
4. feb 2017

@tifinka tak dúfaj že to vyšlo 😊😊 ja čakám ovu čo deň..Počítam niekedy cca streda..

linda1984
4. feb 2017

@lala1501 tak to uz je skoro tu 🙂 pekne nasporte vojacikov a potom uz vies co 😎😀

simka2433
4. feb 2017

@lala1501 ja keby som spravila tak ma bere sanitka:D to co si stvarala?:D

lala1501
4. feb 2017

@simka2433 vsak cvicila udrziavanie materiálu 😀

linda1984
4. feb 2017

@simka2433 no tiez hlavne pred MS, tie priznaky mi zacinaju tak tyzden pred a akosi badam ze uz asi zacali....po MS sa citim ako novy cloviecik, zivot gombicka, plavam si na oblaciku :D ale pred to je ciste peklo a priatel je na nervy zo mna fakt....stale sa cudujem ze si este nezvykol 😀

simka2433
4. feb 2017

@linda1984 :D pritulne sme po MS jak ratliky na chleba nas mozu natriet a pred MS: daj tigrovi nazrat a nechaj ho zit:D

tifinka
4. feb 2017

@linda1984 ano ano..ale ja zatial neplanujem testovat tento cyklus...zatial som vynimocne kludna ale to asi tym ze mam kopu inych veci v hlave..ale uz sa poznam a o par dni ta zvedavost s testovanim pride..ale MUSIM to vydrzat az do nedele minimalne 😂

simka2433
4. feb 2017

@lala1501 jaaaj blik cvak:D boze ja som uz dobre mimo:D rozmyslam ze co si ty doma nacvicovala:D

linda1984
4. feb 2017

@tifinka ja po minulo mesacnej skusenosti s mojim panenskym prvym tehotenskym testom a naslednym sklamanim nemienim testovat ani ked bude meskat dva dni...tak tri a viac :D

linda1984
4. feb 2017

@simka2433 jj kapitolu o jedle ma on zvladnutu, vie, ze bez jedla sa pekneho slova nedocka :D

tifinka
4. feb 2017

@linda1984 som zvedava ktora z nas vydrzi dlhsie 😂

simka2433
4. feb 2017

@linda1984 ja som mala rekord po 6dnoch nechapem ako som to vydrzala tak dlho netestovst

simka2433
4. feb 2017

@linda1984 :D :D strasne sa smejem:D na nas hotova prirucka aby bola zostavena:D krok po kroku:D

amelie2017
4. feb 2017

@nina4 no ja ak teda to bude dobre pokracovat chcem ist koncom februara..tak o nejake 3 tyzdne..len musim najprv pohladat nejaku dobru gynekologiu..lebo som v zahranici a momentalne este aj uplne inde ako zijem, takze nemam ani moju slovensku ani moju spanielsku..trosku komplikovane, lebo zaciatok budem mat u inej a koniec u inej ak to dobre dopadne

linda1984
4. feb 2017

@simka2433 jj zato na chlapov netreba nic, listujem v nom ako v knihe 😀 jednoduche pravidla a predvidatelne stvorenia su to 😂

linda1984
4. feb 2017

@tifinka stavim sa, ze tento mesiac ani nebudem mat sancu testovat...pride este skor ako stihnem zapochybovat 😂

nina4
4. feb 2017

@amelie2017 To ubehne ako voda tie 3 tyzdne.A je tam aj problem s gyn.ci je to lepšie ako tu na SK.

amelie2017
4. feb 2017

@nina4 vies co verejne zdravotnictvo neviem, ja si platim sukromne poistenie a co chodim na kliniku tak super. Ale zase ked som bola na pohotovosti kvoli tomu biochemickemu tak des ako na doma. Zobrali ma sice hned, ale cakala som celkovo 7 hod kym som sa prakticky niv nedozvedela. Az na inej pohotovosti o par dni. A co mi baby vraveli, tak tu sa potraty do 3 mesiava neriesia. Ziadne lieky ak spinis. Proste je to na prirodu, aspon v statnych. A napr. mona dr. ked som bola na prehliadke mi vravela, ze ak sa do pol roka nepodari urobi mi vysetreni, ze normalne po roku, ale ze ona to cbape tak dlho cakat a nevediet preco.

tifinka
5. feb 2017

@linda1984 ale no! este nehovor hop, kym nevies...😝 ja staaale duuufam..aj ked vzdy cez ovu mam migrenu a skoncim na paralene..a vcera som pretrpela noc so silnymi krcami zaludka (asi mi nieco nesadlo) a este dnes ho mam taky roztraseny som si prave dala bystrinu (a ta tiez neviem ci sa moze, lebo na fatre je pisane ze tu tehotne nemozu) ...ale aj tak dufam ze mimi sa tam uz usadilo a zacina sa udomacnovat 🙄🙏👶

tifinka
5. feb 2017

@alilka tak treba kazdy den alebo obden "suchotat" nech sa to podariii!! 😇🤰