Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@linda1984 ja hlavne pred navstevou nadavam kade chodim.. vtedy moj drahy chodi okolo jak duch:D keby mohol tak radsej lieta:D a sranda my sme tak prepojeni uz ze mne ma dojst navsteva a on ma vyrazky:D tak vzdy rano pocujem z kupelky zas mas dostat navstevu?:D a na oplatku on ked sa na oslave opije tak mne je na druhy den katastrofalne hlava ma boli na vracanie mi je:D celee zle:D no teraz som 14DC apka ukazuje ovu zajtra ptm jedna stranka 8.2. Druha 9 tretia 11teho:D tak musim to nejako poriesit lebo 8-9 je zase drahy prec
@simka2433 no tiez hlavne pred MS, tie priznaky mi zacinaju tak tyzden pred a akosi badam ze uz asi zacali....po MS sa citim ako novy cloviecik, zivot gombicka, plavam si na oblaciku :D ale pred to je ciste peklo a priatel je na nervy zo mna fakt....stale sa cudujem ze si este nezvykol 😀
@nina4 no ja ak teda to bude dobre pokracovat chcem ist koncom februara..tak o nejake 3 tyzdne..len musim najprv pohladat nejaku dobru gynekologiu..lebo som v zahranici a momentalne este aj uplne inde ako zijem, takze nemam ani moju slovensku ani moju spanielsku..trosku komplikovane, lebo zaciatok budem mat u inej a koniec u inej ak to dobre dopadne
@amelie2017 To ubehne ako voda tie 3 tyzdne.A je tam aj problem s gyn.ci je to lepšie ako tu na SK.
@nina4 vies co verejne zdravotnictvo neviem, ja si platim sukromne poistenie a co chodim na kliniku tak super. Ale zase ked som bola na pohotovosti kvoli tomu biochemickemu tak des ako na doma. Zobrali ma sice hned, ale cakala som celkovo 7 hod kym som sa prakticky niv nedozvedela. Az na inej pohotovosti o par dni. A co mi baby vraveli, tak tu sa potraty do 3 mesiava neriesia. Ziadne lieky ak spinis. Proste je to na prirodu, aspon v statnych. A napr. mona dr. ked som bola na prehliadke mi vravela, ze ak sa do pol roka nepodari urobi mi vysetreni, ze normalne po roku, ale ze ona to cbape tak dlho cakat a nevediet preco.
@linda1984 ale no! este nehovor hop, kym nevies...😝 ja staaale duuufam..aj ked vzdy cez ovu mam migrenu a skoncim na paralene..a vcera som pretrpela noc so silnymi krcami zaludka (asi mi nieco nesadlo) a este dnes ho mam taky roztraseny som si prave dala bystrinu (a ta tiez neviem ci sa moze, lebo na fatre je pisane ze tu tehotne nemozu) ...ale aj tak dufam ze mimi sa tam uz usadilo a zacina sa udomacnovat 🙄🙏👶

@alilka ja som tiez dnes mala prvykrat hore nohy vacsinou som si davala len vankuse pod zadok ale asi to nestacilo tak som zvolila inu metodu teraz to skusim takto🙂