Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Cavte kocky,vy ste toho popisali ☺ ja som v jednom kole,dcéra je stale chorejšia,stale len place,zuri,včera mi navyse cez den nezaspala kvôli zatekajucim hlienom,manžel nebol doma,lebo stahoval kamosov,cize večer som padla mrtva. Už sme zatvorene takmer tri týždne doma same,občas na krátku prechádzku,lebo mala tu hlavu rozbitú a hneď na to ochorela a nevie sa z toho už dva týždne vyliečiť. Sorry za výlev,ale nemám sa komu vyrozprávať,už nech je zdravá a opat sa socializujeme ☺
@linda1984
@tifinka vy kedy cakate na ms? Ja az o týždeň v pondelok,ale som už 9DPO keďže ovulku som mala už 11DC. Žiadne príznaky však nemám,ale ani moc nestíham sledovať,kvôli tomu chaosu u nas doma,kuknite príspevok vyššie 😉
Inak tehotne nemôžu fatru? V prvom tehu som ju pila na litre,do 5ho mesiaca som vracala,potom ma strašne bolieval žalúdok,cize cele tehu som ju pila a teda asi všetky tehu okolo mňa tiež 😁 ktovie prečo by sa nemala...
@tamarka9 no dal by Boh 🙏😇 uvidíme 😁 tak sme teraz vyťažení obaja,nevládzeme. Ja som včera už ani sex nechcela..Lebo som bola po celom dni zmordovana..😊 ale dráhy mi hovorí,že takto sa k babu nedostaneme 😁😁 nakoniec ma zmohol..Vie ako na mňa 😂😂😛😛😛 síce ovulka ešte nieje ale ocitáme že cochvila "klope na dvere" 😊😊
@amelie2017 ach jaj tak do porazenia.ano mnohy to tak beru ze do 3 mesiaca je to na prirode ale niekedy taj prirode treba pomôcť zabojovať
@tamarka9 ak si mala ovu 11DC tak by ti ms mala prist uz o par dni..moj lekar tvrdi ze poslednych 14 dni je vzdy istych - co znamena ze od ms pred 14timi dnami prebehla ovu 😎 ...ja som asi tak 5DPO? ..ani neviem..v pondelok som dostala pregnyl s tym ze mi povedal ze uz sa mi pomaly spusta ovu aj sama..uz som mala aj ten ovu hlien od nedele...takze ja ratam ze najskor o tyzden aj kusok by mala (dufam ze nepride!!!!) prist ms..
no a ja mam doma fatru extra a na nej je napisane ze nie je vhodna pre deti, tehotne a dojciace matky...tak mozno len tato extra 😀
@nina4 jaaaj, krasne su...teraz nech uz len drobatko peknie rastie..🙂 na budem testovat v utorok, ak nedorazi, po 3 dnoch by uz mohla byt silnejsia
@tamarka9 jaaj no veru mas to pestre ..ked je dieta chore je to zle najviac si to odskace matka..otec sa zavrie do vedlajsej izby a ma pokoj..tak vam zelam skore uzdravenie a cim sa sa socializuj 😉
A o tej fatre to pocujem prvy jrat ja som tiez v prvom tehu pila a nic..ale momentalne kedze zijem mimo slovenska tak ju nemam k dosahu
@nina4 a mas aj nejake priznaky? Mna strasne picha vo vajecnikoch..az do noh mi vystreluje bolest..prsia na prasknutie a zaludok..nieco zjem, 2 hodiny sa mi s prepacenim grga ( co ja jedine po bublinkach trosku), som uplne plna a zrazu z minuty na minutu vlci hlad, zjem jeden keksik a zase plna..
@linda1984 ale zato par minút denne sa vždy nájde,kedy asi stýkrát spocitam kolky den cyklu som a kolky DPO a podobne. Už by som to aj z hlavy vedela,ale nie,pre istotu vždy otvorim kalendár a počítam 😁 no týždeň pred ms ma zacinaju bolieť prsia a dnes rano zacali,cize tiež už tak trochu s ňou počítam. Viem že prsia bolia aj v tehu,ale asi nezacinaju bolieť tak presne ako na cyklus...nuz čakáme obe 😉
@tamarka9 mno....tak ja som dnes 3DC, nebola som tu, bo som 3 dni nervačila 😒 Ale už som dnes ok, hlava hore a ide sa od znova 😉 Ešteže je vonku tak pekne. Inak tiež som bola posledné 2 týždne s malým doma - tiež sa nevedel vymotať z chorôbky, až dostal 3 dňové atb....a zajtra už ide do škôlky, ja do práce, tak mi to dúfam, bude rýchlejšie ubiehať...Držím palce, nech sa z tých chorôbok vymotáte čo najskôr! 🌞
@linda1984 no veru depkacim:( v noci som nevedela dychat kvoli zapchatemu nosu a cely clovek ma boli:-/ tak som minule citala ze tiez ked brali antibiotika tak sa nezadarilo tak kvoli chorobe zas v marci mozeme skusat:( to som len nastvana ze presnee v plodne dni dojde chripkovica...

@tifinka tento mesiac chceme skúsiť každý deň okolo ovu,ale ak sa bude samozrejme dať 😊 ešte stále prerabame byt sme od seba tak je to troška na hlavičku 😜😜😂😂 počítam že po ovu sa už nastahujeme 😁😁 aká náhoda 😊