Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@simka2433 skus si vycistit operacnu pamat, pamat prehliadaca. mas nejaku "upratovaciu" aplikaciu v mobile?
@lala1501 jej aj ja mam krcok veľmi vysoko. Prvý porod som mala akutnu sekciu a urobili sa mi zrasty,ktoré mi vytiahli maternicu az 4 cm nad pupok,cize cca 8-10cm vyššie ako ma byt 😒 takže aj krcok musi doktor dobre hľadať,minule mi to bolo az divne,co sa vo mne tolko sprta 😁 a sam uvidel že mi to je cudne,tak vravi,že ho mam strašne vysoko,skoro nedosiahnuteľný,že to môže byt problem pri skusani...tebe k tomu nic nepovedali?
Tak ja uz som jasna :( tento mesiac zase nic damy, dufam ze aspon jedna z vas bude mat stastie
@nina4 tak to mate riadne veselo, ked este aj tolko psikov..mamina ma 2 a niekedy mam z nich dost co sa navystrajaju..ale su uzasni..ja by som chcela, ale byvame v podnajme, kde neakceptuju zvierata..a pri nasom castom cestovani by to ani nebolo dobre..mozno neskor, ked uz bude baby vacsie a sa konecne niekde usadime..
Baby prosim vas ktore sa vyznate do BT ciatala som ze tesne pred ovulaciou klesne na minimum ja som mvavala tak 36,5-36,7 dnes mi klesla na 36,4 moze to byt ze bude ovulacia ?pdla apky mi vychadza dnes- zajtra.poraďte
Ahojte pridavam sa k snazilkam 2017.. Prvý "pokus" nam nevyšiel takže tento mesiac skúšame znova..
Chcela by som od vás radu... Čím je najlepšie zistiť plodné dni? Testami, merať bazalnu teplotu , prípadne sa na to vykašľať a túliť sa kedykoľvek?🙂
@lucsyia po mesiaci snazenia este nicim..🙂 uzivajte si..zbytocne sa vystresujes..
@amelie2017 aaale ani nie.
Ozaj ja som vcera po utreti mala take trochu krvave a dnes len veeeeľmi slabo hnede po utreti .a viem ,ze moj gyn .to nerieši tak len ležim a oddychujem a podarilo sa mi zajednat noveho gyn.dnes lebo ked tu čitam ako dievcatam davaju gyn. Dufaston a snažia sa drobca udrzať tak ten moj stary gyn.toto neriesil a to som krvacala od tretieho tehu pri kazdom .Ale dnes som urobila ovu test lebo tehu nemam a je krásne pozitívny tak aspon to ma tesi,ze bublinka bojuje.

@lala1501 supeer tak zajtra si varim caj dalej🙂