Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@amelie2017 nebojkaj nespustí nesmie
No o priberani ani nevraj pri prvom som do 7 mesiaca vracala tak priberanie 0 bodov ale potom ako to preslo som do pôrodu pribrala 25 kg 😨 pri dcérke taķ postupne ale tiez 25 kg pri tretom hoooorko tažko 13 kg a pri najmladsom len 9 kg a po pôrode som ani nevyzerala ,ze som rodila len prsia veľke 😂😄 .A čil uz mam 75 kg tak len dúfať ,že sa nerozjem 😅😆
@alilka hmm no tak to je ťazko na ten inofolic som počula aj tak aj tak no mne pomohol v oktobry som tehu ostala a teraz som k nemu pridala tie kvapky a zadarilo sa znovu.A ten combi je pre ženy z nadvahou tiez som ho chcela no v lekarni mi ho nepredala kukla na mna a ze "vy urcite nadvahu nemate " tak mi dala ten obyčajny
@lala1501 tak ja mám nadváhu..Žeby preto..Ja neviem. Ja mavam pravidelný..28dc..No plus mínus jeden deň občas. A ovu som mávala na 16dc..Na ten 14dc som už mávala 19mm folikuly .Dnes som 12dc a nič tam dokopy nieje. A to mi mal prácovat teraz ľavý vajecnik a pritom to mám na pravom a ten je polycystický .Bože asi ma depka začne chytať..Každy okolo tehotný len ja sa neviem k tomu dopracovať..😢😢 keby som to aspoň v sebe dokázala nejako potlačiť alebo niečo..Ale niccc..Ojooooj ..
@simka2433 ale co by sa ponahlali krpci, ved to su ciste MS priznaky :D nalejme si cisteho vina :DDD nebudem si predsa klamat a nahovarat....ty mas este sancu tak ti drzim moc moc palceky, vsetkym tu 🙂 ja doberiem femibion 800 a tiez koncim...max ked tak alchemilku, ale to skor kvoli cyklu aby som nemala take krce...

@nina4 ahoj..Prosím tá ty si brala ten inofolic?Ja dnes na folikumetriu nič.. Vaječníkom sa nechce pracovať 😭😭 až do plaču mi je z toho..A to som brala clostylbegit aj alchemilkovy čaj som pila..Odporučila mi inofolic kombi..