icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alilka
6. feb 2017

@nina4 ahoj..Prosím tá ty si brala ten inofolic?Ja dnes na folikumetriu nič.. Vaječníkom sa nechce pracovať 😭😭 až do plaču mi je z toho..A to som brala clostylbegit aj alchemilkovy čaj som pila..Odporučila mi inofolic kombi..

simka2433
6. feb 2017

@linda1984 neboj este nic nie je stratene snazim sa uplne pozitivne mysliet tak skus aj ty mozno sa len krpec ,,upratuje'' na spravne miesto;) no moja ovu je veru posunuta lebo mi MS dosla so 6dnovym oneskorenim:-/ tak drzte palec baby 🙂

nina4
6. feb 2017

@amelie2017 nebojkaj nespustí nesmie
No o priberani ani nevraj pri prvom som do 7 mesiaca vracala tak priberanie 0 bodov ale potom ako to preslo som do pôrodu pribrala 25 kg 😨 pri dcérke taķ postupne ale tiez 25 kg pri tretom hoooorko tažko 13 kg a pri najmladsom len 9 kg a po pôrode som ani nevyzerala ,ze som rodila len prsia veľke 😂😄 .A čil uz mam 75 kg tak len dúfať ,že sa nerozjem 😅😆

nina4
6. feb 2017

@misdan tak budem držať aby bolo vsetķ tak ako má byť 😉

misdan
6. feb 2017

@nina4 dakujem si mila...🙂 aj tebe drzim palce ;)

nina4
6. feb 2017

@alilka ahojky.Mooja nesmut a neni ani naznak niakeho foliku.
Ano brala som inofolic ale ja som mala este aj Gynex kvapky.Tie su tiez na upravu cyklu a nakopnutie vaječnikov

alilka
6. feb 2017

@nina4 hej bol tam jeden 12mm ale to je malý na 12dc..Predtým som už na 9dc mala 12mm..Ja sa len bojím aby mi nerozhadzal cyklus..Lebo ja mám pravidelný..Jooj čisto som z toho o ničom. Sklamaná neskutočne .😱😱

nina4
6. feb 2017

@alilka hmm no tak to je ťazko na ten inofolic som počula aj tak aj tak no mne pomohol v oktobry som tehu ostala a teraz som k nemu pridala tie kvapky a zadarilo sa znovu.A ten combi je pre ženy z nadvahou tiez som ho chcela no v lekarni mi ho nepredala kukla na mna a ze "vy urcite nadvahu nemate " tak mi dala ten obyčajny

lala1501
6. feb 2017

Je to uz pozitivne ci nie prosim vas ?

nina4
6. feb 2017

@lala1501 ja by povedala,že aj hej skus este večer ale vyzera uz pozitivne 😍

mojezlate
6. feb 2017

@kotatko1232 mne to isté povedal

lala1501
6. feb 2017

@nina4 ja si tiez myslim ze by to uz mohlo byt lebo neskutočne citim vajecnik🙂

alilka
6. feb 2017

@nina4 veď aj ja som už na neho dosť počula. Neviem či ten combi je pre ženy s nadváhou,mne doki vysvetľovala že je iný,lebo podporuje niečo aj v pečeni či čo..Že v tom je rozdiel medzi obyčajnými a kombi..Tak neviem..

lala1501
6. feb 2017

@alilka moja dr berie ten combi kvoli tomu ze ma väčšiu vahu ,viem to urcite lebo mne jej znama gynekologicka povedala aby som si kupila inofolic a ze mne combi netreba lebo som vraj tenka,ale zas taka tenka nie som🙂

nina4
6. feb 2017

@alilka tak skus ved ho netreba brat od 1DC.
@lala1501 Tak len chlapa zdrapnut a nedať mu vydýchnuť 😆

lala1501
6. feb 2017

@nina4 vykonam 😀

lala1501
6. feb 2017

@alilka a kolko dnovy cyklus mas ?lebo ja som mala na 17 den len 13 mm a bolo to ok kedze mam predlzeny cyklus

alilka
6. feb 2017

@lala1501 tak ja mám nadváhu..Žeby preto..Ja neviem. Ja mavam pravidelný..28dc..No plus mínus jeden deň občas. A ovu som mávala na 16dc..Na ten 14dc som už mávala 19mm folikuly .Dnes som 12dc a nič tam dokopy nieje. A to mi mal prácovat teraz ľavý vajecnik a pritom to mám na pravom a ten je polycystický .Bože asi ma depka začne chytať..Každy okolo tehotný len ja sa neviem k tomu dopracovať..😢😢 keby som to aspoň v sebe dokázala nejako potlačiť alebo niečo..Ale niccc..Ojooooj ..

lala1501
6. feb 2017

@alilka ja tehotna nie som ber na utechu a tiez neviem kedy sa mi to podari v decembri mi zobrali vajcovod kvoli mimomaternicovemu takze tiez nie bovieco .ale snazim sa uz aj ked neviem ako to dopadne ale snazit sa budem🙂 hlavu hore

alilka
6. feb 2017

@lala1501 veď aj my sa snažiť budeme len som toto nečakala..Myslela som že mi to všetko funguje dobre..A zrazu toto..Viem snažíme sa len krátko ale..

lala1501
6. feb 2017

@alilka neboj nic mozno len teraz strajkuje

simka2433
6. feb 2017

@linda1984 vidiis ja ti to tiez hovorim ze sa mozno krpci poponahlali a ty uz mas priznaky;)

tifinka
6. feb 2017

@alilka nesmuuutt..ja som mala tie taky vysledok prve dva cykly s clostilom.a nakoniec vajko dozrelo 🙂.treti som pridala inofolic a bum mala som omnoho vacsi folikul ako bez neho..aj ked uz som brala inofolic v minulych rokoch a tam sa nic neudialo

lala1501
6. feb 2017

@alilka a este nieco gyndos mi povedal ze velkost folikulov sa vobec nemusi knizne dodrzat ze kludne aj v 12mm moze byt zrele vajicko pretoze folikul je len obal toho vajicka

berta1988
6. feb 2017

@nina4 vy sa snazite o 5 dieta? boze to je krasne 🙂

simka2433
6. feb 2017

@lala1501 @linda1984 od vcera uz neberiem inofolic po 4krabickach stacilo uz to nechavam na nahodu🙂

iva0905
6. feb 2017

@nina4 ahojky nevies mi poradit tie lieky co sa beru na tehu dostanem aj vo svajciarsku..mne tuna dala doktorka nejake vitaminy ale neviem noo ci to staci

lala1501
6. feb 2017

@simka2433 ja tiez koncim este mam 4 sáčky 🙂

berta1988
6. feb 2017

@simka2433 to nie je nahoda 🙂 drzim palce!

linda1984
6. feb 2017

@simka2433 ale co by sa ponahlali krpci, ved to su ciste MS priznaky :D nalejme si cisteho vina :DDD nebudem si predsa klamat a nahovarat....ty mas este sancu tak ti drzim moc moc palceky, vsetkym tu 🙂 ja doberiem femibion 800 a tiez koncim...max ked tak alchemilku, ale to skor kvoli cyklu aby som nemala take krce...