Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

baby poradte prosim...douzivila som vitaminy a tento cyklus neberiem nic ked som si robila ovulacny test bol silnejsi v 10dc ako dnes ked je uz 15dc uz uplne mizne....teplota je stale rovnaka ako na zaciatku cyklusu.... ovulaciu som mala minuly cyklus 18-19dc...
@amelie2017 tak ten tvoj je ako môj tiez som mala obdobie ked som schudla ale on len lamentoval ze kde su prsa 😂😄
Baby, ja odporucam gel concieve plus, neviem ci to bolo nim, ze sa zadarilo, ale kazdopadne to bola jedina zmena co som urobila. 🙂
Caka resp. necaka niektora z vas zajtra alebo najblizsie dni mrchu? Aby sme necakali spolu 😉
@nadej1111 tak ono sú to len 4 mesiace... čo čítam tak baby sa snažia aj niekoľko rokov, to je obdivuhodné!!! Samozrejme že keď príde mega som mega sklamaná ale čo narobím, ďalším cyklom svitá nová nádej 🙂 zas keď nad tým stále rozmýšľam tiež to nie je bohviečo... prvý mesiac som robila ovu testy, tešila som sa keď už bol pozitívny test, makali sme s manželom o dušu a prt z toho... asi to fakt treba nechať na náhodu...
Ahoj baby ja som tu nova chcem sa opytat mam citlivejsie bradavky a vysli mi zili na prsiach mohly by to byt priznaky tehu.
Snazilky my sa uz snazime par dlhych mesiacov a nic,stale nic...zo zufalstva som zacala pit alchemilku vraj je zazracna co myslite? 🙂 Robila som si aj ovu testy tak tam boli 2 ciarky ale som uz tak zmagorena ze ani neviem ci ta druha bola dostacujuca :-/ Ale vidim ze nas je vela co sa tu snazime a snazime 🙂

@nina4 ale tak ja som spokojna..a drahy este viac..v lete som schudla kvoli nejakym problemom 10 kg a bol hotovy, ze to nie..ze za co ma ma chytat..🙂 ale po problemoch si ma rychlo vykrmil spat..ja to mam cisto vyrate..budem sa musiet strazit