Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@monika2101 Monika,my sme na tom podobne :( Už tomu bude rok,čo sa snažíme :/ ale verím,že sa čoskoro zadarí 🙂 a určite aj vám,veď jedno už máte....keď to išlo vtedy,pôjde to aj teraz
Mne ma prist MS 19.2. Doteraz som si to nevsimala len odkedy mam citlive bradavky.
@sonazitnanova to ma mrzi 😠 ale to zvladnes budem drzat palce a coskoro sa podari
@nadej1111 dakujem pekne no zatial to nevychadza 😑 ale verim ze najblizsie to vinde aj mne aj vam 😉
baby skusila som prvy krat ovul.testy ..v sobotu slaby duch .. dnes celkom silna ciarka ... na vec sa islo vcera lebo dnes mi partner odisiel na sluzobnu cestu :( myslte ze ma vobec zmysel rozmyslat nad tym ze by to mohlo konecne vist ? pripadne ci antibiotika mozu mat na mna neaky zly vplyv od dnes beriem :(
baby skusila som prvy krat ovul.testy ..v sobotu slaby duch .. dnes celkom silna ciarka ... na vec sa islo vcera lebo dnes mi partner odisiel na sluzobnu cestu :( myslte ze ma vobec zmysel rozmyslat nad tym ze by to mohlo konecne vist ? pripadne ci antibiotika mozu mat na mna neaky zly vplyv v ramci ovul.. od dnes beriem :(
@tamarka9 no tiež tak ☹ už si normálne myslím, že to vychádza len tým, čo sa extra nesnažia... Je nas tu kopec co sa snažíme, počúvame všetky rady a nič... A neni šanca ze by sme sa do ovu netrafili aspoň jeden krát... Ale v com je chyba to neviem.. A ani si nemôžem povedať, že nechám to tak, nebudem to silit, lebo už co to viem a príde mi to ako premarneny čas, keď to skúšame len tak...
@tamarka9 baby pozeram na ten test a neboli rovnako silne :( no a chodi daaaleko mimo SR aj je vobec v EU som rada :( je to ten najhorsi pocit bezmocnosti ked velmi tuzim a snazim sa urobit preto vsetko potom si to davam za vinu ze kvoli mne to nevychadza a pritom sa nedokazeme an trafit do ovulky :/ niekedy si pomyslim ze by som schmatla prveho a nech to male klbko mam hocijako 😝 alebo ci nezajst na neaku kliniku kde by prebehlo umele :(
@berta1988 takto som chodila minulu MS, tiež celý týždeň v práci som mala pocit ze už už, na WC som bola každú chvíľu, až keď prišla sobota ráno a mne všetky príznaky zmizli, už mi meškali jeden deň a myslela som si ze možno aj áno, ale potom v pondelok ráno som sa zobudila pred budíkom a dostala som, to aká som bola sklamaná už písať nemusím 😔 ale trvalo to tak deň dva a už som bola ok a pozitívne naladená na novú príležitosť 😉

@nadej1111 nie je to až tak dlho ale chápem že to ide na psychiku... do akého centra idete? Možno by si mala skúsiť vymeniť aj gynekologičku 🤔