icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
vyhuelka
6. feb 2017

@nadej1111 nie je to až tak dlho ale chápem že to ide na psychiku... do akého centra idete? Možno by si mala skúsiť vymeniť aj gynekologičku 🤔

nadej1111
6. feb 2017

@vyhuelka pride mi to strasne dlho aj ked to nieje az take hrozne....do Iscare, uz sme boli na konzultacii a ak pride mrcha tak idem clostilovat a pregnylovat takze mi to dava vacsiu nadej ze sa nieco deje ze ma ide niekto sledovat... 🙂

calmmeadow
6. feb 2017

@monika2101 Monika,my sme na tom podobne :( Už tomu bude rok,čo sa snažíme :/ ale verím,že sa čoskoro zadarí 🙂 a určite aj vám,veď jedno už máte....keď to išlo vtedy,pôjde to aj teraz

tamarka9
6. feb 2017

@juraja547 zmeny na prsiach su jedným z najcastejsich príznakov,ktoré su možno sledovať este pred ms. Len musíš vedieť,ci presne take príznaky nemáš aj na ms,len si si ich nevšimla doteraz ☺

juraja547
6. feb 2017

Mne ma prist MS 19.2. Doteraz som si to nevsimala len odkedy mam citlive bradavky.

vyhuelka
6. feb 2017

@nadej1111 jasné, chápem ťa... ja by som to riešila tak isto, mne ak príde mrcha idem za gynekológom... ja nemienim čakať večnosť... viem že toto si človek nenaplánuje 😔 bola som naivná keď som si myslela že to bude na prvý šup 😒

sonazitnanova
6. feb 2017

@nadej1111 ja som mala dostat dnes a prisla este vcera 😐

nadej1111
6. feb 2017

@vyhuelka ja som si myslela to iste, ze po svadbe bude aj mimco..a stale nic, skoda ze tie deti nenosi bocian 😀

vyhuelka
6. feb 2017

@nadej1111 veru tak to by bolo super 👌 nemali by sme toľko stresov a smutných chvíľ však 🙂

nadej1111
6. feb 2017

@sonazitnanova to ma mrzi 😠 ale to zvladnes budem drzat palce a coskoro sa podari

sonazitnanova
6. feb 2017

@nadej1111 dakujem pekne no zatial to nevychadza 😑 ale verim ze najblizsie to vinde aj mne aj vam 😉

tamarka9
6. feb 2017

@linda1984 mňa včera zacali bolieť prsia...ako každý mesiac týždeň pred ms. Tiež ma to napalilo a presvedcilo,že nevyšlo tento mesiac. Aj keď teda my sme tomu snazeniu moc nedali. Tak hlavne nech nam prídu nacas,kľudne aj skôr,nech mozme pokračovať...

didi2102
6. feb 2017

baby skusila som prvy krat ovul.testy ..v sobotu slaby duch .. dnes celkom silna ciarka ... na vec sa islo vcera lebo dnes mi partner odisiel na sluzobnu cestu :( myslte ze ma vobec zmysel rozmyslat nad tym ze by to mohlo konecne vist ? pripadne ci antibiotika mozu mat na mna neaky zly vplyv od dnes beriem :(

janulino
6. feb 2017

@tamarka9 to mna pre istotu nebolia ako vzdy pred..len uz citim tam dole,ze pridu zrejme zas..aj ked nechapem preco..🙄😠 ach..ked to ma prist,tak nech to uz pride..

didi2102
6. feb 2017

baby skusila som prvy krat ovul.testy ..v sobotu slaby duch .. dnes celkom silna ciarka ... na vec sa islo vcera lebo dnes mi partner odisiel na sluzobnu cestu :( myslte ze ma vobec zmysel rozmyslat nad tym ze by to mohlo konecne vist ? pripadne ci antibiotika mozu mat na mna neaky zly vplyv v ramci ovul.. od dnes beriem :(

alilka
6. feb 2017

@didi2102 čo znamená celkom silná ciarka?Daj foto Ak sa ti dá..Ak by bol dnes pozitívny tak zajtra pozajtra prebehne ovulka a tým pádom je otázne či by spermie vydržali až 3 dní..Kedy sa vráti chlap zo sluzobky?😊

didi2102
6. feb 2017

@alilka nemam cim odfotit :( a vrati sa o 2tyzdne mam uz toho dost takto to dopadne kazdy mesiac ja sa trapim berem co sa da a on tu v ten spravny cas ani nieje :(

tamarka9
6. feb 2017

@janulino no každá zmena je práveže dobre znamenie 😉

alilka
6. feb 2017

@didi2102 To mi je ľúto..Ale možno bola ovu dnes Max zajtra keď píšeš že bol silný ovu test 😉 a tým pádom chlapci počkajú možno 😊

tamarka9
6. feb 2017

@didi2102 bomi ciarky rovnako silne? Ak áno,tak zajrwby mala byt ovu,môže sa zadarit,aj ked teda už je to nejaký cas...a ďaleko chodí mm na sluzobky?

linda1984
6. feb 2017

@tamarka9 no tiež tak ☹ už si normálne myslím, že to vychádza len tým, čo sa extra nesnažia... Je nas tu kopec co sa snažíme, počúvame všetky rady a nič... A neni šanca ze by sme sa do ovu netrafili aspoň jeden krát... Ale v com je chyba to neviem.. A ani si nemôžem povedať, že nechám to tak, nebudem to silit, lebo už co to viem a príde mi to ako premarneny čas, keď to skúšame len tak...

didi2102
6. feb 2017

@tamarka9 baby pozeram na ten test a neboli rovnako silne :( no a chodi daaaleko mimo SR aj je vobec v EU som rada :( je to ten najhorsi pocit bezmocnosti ked velmi tuzim a snazim sa urobit preto vsetko potom si to davam za vinu ze kvoli mne to nevychadza a pritom sa nedokazeme an trafit do ovulky :/ niekedy si pomyslim ze by som schmatla prveho a nech to male klbko mam hocijako 😝 alebo ci nezajst na neaku kliniku kde by prebehlo umele :(

iva0905
6. feb 2017

@nadej1111 my sa snazime od oktobra

nadej1111
6. feb 2017

@iva0905 tak to nieje este take hrozne 😉 urcite sa coskoro dockate

linda1984
6. feb 2017

@berta1988 takto som chodila minulu MS, tiež celý týždeň v práci som mala pocit ze už už, na WC som bola každú chvíľu, až keď prišla sobota ráno a mne všetky príznaky zmizli, už mi meškali jeden deň a myslela som si ze možno aj áno, ale potom v pondelok ráno som sa zobudila pred budíkom a dostala som, to aká som bola sklamaná už písať nemusím 😔 ale trvalo to tak deň dva a už som bola ok a pozitívne naladená na novú príležitosť 😉

tamarka9
6. feb 2017

@linda1984 tak podľa tej teórie že to vychádza len tým co sa nesnazia,by sme mali šancu 😁 mam pocit že o tom viac kecam ako pre to niečo robím 😉

tamarka9
6. feb 2017

@didi2102 tak to je vážne na milu vies co....a sluzobky su každý mesiac na tak dlho,či len obcas?

tifinka
6. feb 2017

@alilka ver mi ma co dozriet..ja som bola na 12ty den a mala som 13mm folikul..a bola som o tri dni a mala som 18..takze vobec sa nemusis bat 😉 ..ja som tiez pri 13mm mala cisty test,,,

tamarka9
6. feb 2017

@alilka ja si tiež myslím že nic nie je stratene,ovulka bude,v testoch pokračuj 😉

berta1988
6. feb 2017

@linda1984 no mne sa vtedy co opisujem oddialila az o 11 dni ale cely cas som mala spinenie. mala som vtedy pocit ze som si to tymi nrrvami oddialila. sklamanie to bolo neuveritelne