icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
sarah16
29. dec 2016

@miminkavi jasné že vám ukážem 🙂

miminkavi
29. dec 2016

@zuzu2901 dakujeem velmi si to vazim..zato ze si taka prajna sa to vam urcite coskoro podari..ved uz sa mozno aj..prajem to kazdej z vas 😘

zuzu2901
autor
29. dec 2016

@sarah16 tak nato sa tesim aj ja,mala fazulka ❤

miminkavi
29. dec 2016

@sarah16 ❤ a drahemu si to uz oznamila??

sarah16
29. dec 2016

@zuzu2901 potom sem pridam fotku

zuzu2901
autor
29. dec 2016

@miminkavi tak o mne je to zname.Ja viac doprajem inym ako sebe.I ked niekedy nato doplacam.No aj tak ja chcem aby sa ludia mali dobre a boli stastny.A 3 roky snazilkovania sa o prve babo to je dlha doba.A viem si predstavit,ze nie vzdy tobje lahke nemysliet nato.Tak preto ti to o to viac zelam ❤

zuzu2901
autor
29. dec 2016

@sarah16 vyborne,tesime sa uz teraz tehulka nasa prva 🙂

sarah16
29. dec 2016

@miminkavi no ten vedel hned ako som si robila prvy test a po tretom teste to uz bolo iste lebo som mala vsetky tri pozitivne 🙂 a potom sme boli spolu na gynde. A tam to bolo uz 100%

sarah16
29. dec 2016

@zuzu2901 ďakujem ale v kuse papam a stale som hladna viem ze teraz papam za dvoch ale hlavne nech rastie malicke. 🙂

zuzu2901
autor
29. dec 2016

@sarah16 to nevadi,len papaj 😉 ...budes mat zdrave a silne babo.😉 Mozno to bude chlapcek a uz teraz si vyzaduje vela papat 😉

sarah16
29. dec 2016

@zuzu2901 no tak ja si prajem chlapceka 🙂 ale hlavne nech je zdrave to je najdolezitejsie 🙂

miminkavi
29. dec 2016

@zuzu2901 to poznam, ja som tiez taka..ved som znamenie rybicka 😊😊 tak to teda je..ja uz nato veru neviem prestat mysliet. Viem, ze psychika robi najviac, ale to uz teraz neviem ovladnut. Snazim sa mysliet pozitivne, no ked mrcha dorazi, tak si obcas poplacem, ale potom ma to prejde a stale dokolecka dokola..to je to ze ja som 2 roky neriesila nic, nechali sme to na osud ani moj doky nevedel ze snazilkujeme, no ked sa sestre narodil drobcek tak vtedy prisla ta velka tuzba uz mat svoje mimi..a uz je to rok co to riesim..takze problem u nas asi nebude len v hlave si myslim..uvidime co nam zistia..ale verim ze sa to s pomocou lekarov podari aj nam 🙂

miminkavi
29. dec 2016

@sarah16 len pekne papaj, papaj 🙂

sarah16
29. dec 2016

@miminkavi papam papam aj ja som ryba 🙂

miminkavi
29. dec 2016

@sarah16 heej?? 😃Aj ty si taka citlivka?? Mna rozreve skoro vsetko..na mna takmer vsetko sedi. 😂

19mirka90
29. dec 2016

@zuzu2901 anko 2017 😂😊😉

zuzu2901
autor
29. dec 2016

@miminkavi ja som vodnar.Psycha robi naozaj vela.Verim,ze lekari Vam pomozu a za chvilocku sa nam tu budes chvalit pozitivnym testikom 😉

sarah16
29. dec 2016

@miminkavi no som veru ryby su citlivky 🙂 🙂

alilka
29. dec 2016

@miminkavi no ja som síce sem začala prispievať až teraz,ale teraz mi začal uz , druhý cyklus čo sa budeme snažiť 😁 nasadená som na clostylbegit, prednison, fraxiparin (mám trimbofilny stav)..Tak dúfam že mi to pomôže k vytúženému uzlicku 😉 tá "obehovacka" platí 😁 ale ukol splniť!! 😂😂
@zuzu2901 určite budeme. Ja verím tomu že aj takáto forma komunikácie povzbudzuje a privádza lepšie myslenie,ktoré nám bude pomáhat 😉

zuzu2901
autor
29. dec 2016

@alilka urcite aj to pomaha,povzbudzovanie vzajomne 🙂

miminkavi
29. dec 2016

@zuzu2901 moj drahy je tiez vodnar 😊 ooj daco mi hovor. Len keby existoval gombik ktorym by sme vsetky tie myslienky vypli, tak to by bolo super. Ja obdivujem vsetky tie baby ktore to dokazali prestat nato mysliet, len ja som este nato neprisla ako sa to da.. 👽 tak ved ty zacnes v januari a ja sa pripojim 😉

zuzu2901
autor
29. dec 2016

@miminkavi zeby som to dostala ako narodeninovy darcek k 29tke? Teraz 29.1 budem mat narodeniny 😉 .Nezavidim ti to,obdivujem ta a zaroven ti silno drzim placeky aby sa zadrilo co najskor 😘🤰

miminkavi
29. dec 2016

@alilka aa clostil, ten som mala aj ja a myslela som ze skapem, tak ma boleli vajecniky 😀😆 ale to bol znak toho, ze svoju ulohu splnil..tak sa drz 😄 ale mozno ty take bolesti mat nebudes 😊

miminkavi
29. dec 2016

@zuzu2901 jej magicke narodeniny, 29 rokov 29- teho..to sa musi podarit ✊😊 no co, dako bolo dako bude..jaj teraz ake silne reci mam 😀 ako som sa k vam pripojila, tak mi je hned lepsie.. Dakujem vam 😊

zuzu2901
autor
29. dec 2016

😀 si ma pobavila..cestujeme domov s manzelom v aute akurat a ja som sa zacala rehotat.Manzel sa az zlakol,chudak 😉 ...som rada,ze ti to pomaha.To bolo mojim umyslom.Aby sa tu zienky citili prijemne 😉❤

miminkavi
29. dec 2016

@zuzu2901 juj tak len opatrne ☺tak to sa ti podarilo,ja sa tu citim velmi dobre 😉 pomaha mi rozpravat,respektive pisat o tomto vsetkom.. 😇

m_i_s_k_a_2
29. dec 2016

@sarah16 gratulujem ti 🙂

sarah16
29. dec 2016

@m_i_s_k_a_2 ďakujem krasne

miminkavi
29. dec 2016

@sarah16 ozaj, chcela som sa ta opytat, ze ci si mala nejake priznaky alebo len ms meskala a preto si testovala?? A teraz sa ako citis??

sarah16
29. dec 2016

@miminkavi ja som mala dostat ms ale bolela ma chrbtica aj prsia bolelo ma aj brusko no ms mi meskal 4 dni a skusila som urobit test a vysiel pozitivny a este potom som dva urobila a tak isto pozitivne a isla som na gyndu a povedal mi ze som v 5tt. No niekedy v noci nespavam a stale papam pocitujem castejsie hlad inak vsetko ok zatial 🙂