Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@miminkavi tak o mne je to zname.Ja viac doprajem inym ako sebe.I ked niekedy nato doplacam.No aj tak ja chcem aby sa ludia mali dobre a boli stastny.A 3 roky snazilkovania sa o prve babo to je dlha doba.A viem si predstavit,ze nie vzdy tobje lahke nemysliet nato.Tak preto ti to o to viac zelam ❤
@zuzu2901 to poznam, ja som tiez taka..ved som znamenie rybicka 😊😊 tak to teda je..ja uz nato veru neviem prestat mysliet. Viem, ze psychika robi najviac, ale to uz teraz neviem ovladnut. Snazim sa mysliet pozitivne, no ked mrcha dorazi, tak si obcas poplacem, ale potom ma to prejde a stale dokolecka dokola..to je to ze ja som 2 roky neriesila nic, nechali sme to na osud ani moj doky nevedel ze snazilkujeme, no ked sa sestre narodil drobcek tak vtedy prisla ta velka tuzba uz mat svoje mimi..a uz je to rok co to riesim..takze problem u nas asi nebude len v hlave si myslim..uvidime co nam zistia..ale verim ze sa to s pomocou lekarov podari aj nam 🙂
@miminkavi no ja som síce sem začala prispievať až teraz,ale teraz mi začal uz , druhý cyklus čo sa budeme snažiť 😁 nasadená som na clostylbegit, prednison, fraxiparin (mám trimbofilny stav)..Tak dúfam že mi to pomôže k vytúženému uzlicku 😉 tá "obehovacka" platí 😁 ale ukol splniť!! 😂😂
@zuzu2901 určite budeme. Ja verím tomu že aj takáto forma komunikácie povzbudzuje a privádza lepšie myslenie,ktoré nám bude pomáhat 😉
@zuzu2901 moj drahy je tiez vodnar 😊 ooj daco mi hovor. Len keby existoval gombik ktorym by sme vsetky tie myslienky vypli, tak to by bolo super. Ja obdivujem vsetky tie baby ktore to dokazali prestat nato mysliet, len ja som este nato neprisla ako sa to da.. 👽 tak ved ty zacnes v januari a ja sa pripojim 😉
😀 si ma pobavila..cestujeme domov s manzelom v aute akurat a ja som sa zacala rehotat.Manzel sa az zlakol,chudak 😉 ...som rada,ze ti to pomaha.To bolo mojim umyslom.Aby sa tu zienky citili prijemne 😉❤
@sarah16 gratulujem ti 🙂
@m_i_s_k_a_2 ďakujem krasne
@miminkavi ja som mala dostat ms ale bolela ma chrbtica aj prsia bolelo ma aj brusko no ms mi meskal 4 dni a skusila som urobit test a vysiel pozitivny a este potom som dva urobila a tak isto pozitivne a isla som na gyndu a povedal mi ze som v 5tt. No niekedy v noci nespavam a stale papam pocitujem castejsie hlad inak vsetko ok zatial 🙂

@miminkavi jasné že vám ukážem 🙂