icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alilka
6. feb 2017

@tifinka no uvidíme. Nedáš teraz tomu veľkú šancu .Každopádne sa nechcem zarmutit ani zadepkovat ani nič podobné lebo by to nepomohlo ani mne ani drahému..😁 jooj nech je už vonku teplejšie aspoň človek má lepšiu náladu,kde svieti slniečko a všetko rozkvita 😁 už mi chýbajú aj pewchafzky nech nepremýšľam stále len o testoch ,ovulacii,hliene,vitaminoch,spermiach,sexe atddd 😂😂😂

didi2102
6. feb 2017

@tamarka9 to je sluzobka v style ... programator v zahranicnej firme ... mesiac prec tyzden doma , dva tyzdne prec a vikend doma, znovu mesiac prec a takto dookola no ako mam otehotniet :/ fakt mi pride ist len na neaku kliniku no to mi pride az extrem

vbb21
Autor odpoveď zmazal
tamarka9
6. feb 2017

@didi2102 no tak to je vážne zle,on je stale mimo domu. Inak tebe to nevadí? Môj tato chodieval stale prec,videla som ako to mamu zerie,na všetko v podstate sama,som sa cely život vyhybala takemu vzťahu,ale asi len zo strachu,zo skúsenosti nasich.
A ty nemôžeš chodiť s nim? Myslím že zaraba dobre,co keby ste si trebárs povedali,že pol roka proste si bude akoby takto užívať a skusite bábo? Akože viem že extrem,ale aj vasa situácia je narocna. Lebo pracu asi nechce zmenit...

didi2102
6. feb 2017

no pracu nechce menit a v nasom kraji ani velmi take miesta niesu ... jasne ze mi to vadi preplakane mam cele noci aj vcera dnes rano ked odchadzal tak som nechcela aby isiel ... bohuzial neda aby som cestovala s nim vobec, jedine ze byy dal vypoved no kupili sme dom hypoteka atd atd neda sa to .. neviem co mam robitt kazdy mesiac aj z toho nic dufam v dve ciarky no nic 😢 prestavam to zvladat no tak po babatku tuzim

alilka
6. feb 2017

@didi2102 och žienka tak ty to máš ukrutne ťažké..Si neustále sama..Ako dlho ste s manželom spolu?Obdivujem ta,ja si svojím niesom deň a už som celá "na nervy" 😊😊 ale je pravda že tiež bol rok preč a ja som za ním čakala..Človek zvykne aj na šibenicu..Len my sme vtedy ešte bábo neriešili..Teraz riešime 3ti mesiac a som z toho celá preč že sa nedarí..Ale aspoň že to skúšame vtedy kedy máme..Ale u teba je to naozaj zložité..😕 ako dlho sa už snažíte?Nemôže manžel zobrať dovolenku alebo niečo?

alilka
6. feb 2017

Baby a toto ste niektorá neskúšali?Jonasiva metóda .. http://astrologie.najdise.cz/plodne-dny/jonasov.... Hlavne tie čo sú už tehu má zaujima či to vôbec sedí 😛😛

mojezlate
6. feb 2017

@alilka ja som uz vyskusala vsetko dnes mi ms mešká 20 dni a 7 dni mam po vyvolavacke nakolko doktor povedal že na tehu to nevypada. Každý mi hovorí ako som pribrala či niesom tehu no niesomlebo včera test opet biely ako sneh. A poviem ti dnes som už tak zúfalá že velmi by ma potesila uz aj ta ms. Som na nervy stoho a aj ked dokazala som sa odreagovat od toho na tri mesiace som vobec nemyslela či budem tehu alebo nie tak tento mesiac ma vratil spet. A takdnes som si uz aj vina červeného dala dva deci nech sa pustia. Brucho mam ako melon kríže ma bolia a stale nič. Tak nech aspon ms pride nech sa brucho uvilni a je mi lepšie.

alilka
6. feb 2017

@mojezlate a ako ti ten výpočet sedel alebo nesedel?Koľko si za to dala?A čo ďalej ked ms nedostaneš?Po vyvolávacke do 10dni by si mala dostať..Prečo ti dr nevzal krv keď si nebol istý?..

mojezlate
6. feb 2017

Doktor mi robil sono zo spodu a nevidel tam nic krv prečo mi nebral to neviem vraj ked nepride do 14 dni mam prist znovu na kontrolu. Ale test by uz po 19 dnoch musel aspon niečo ukazat. Kolko to stalo a ci mi to sedelo ti poviem zajtra lebo mam to zapisane a je od toho uz asi rok a nepametam si to presne. Mi sa uz snažíme cez dva roky aj kopec vyšetrení mame za sebou ale toto sa mi nestalo. Doktor mi len povedal že po inekcii môže prist do 14 dni a môže to byt hormonalny problem tak neviem

kotatko1232
6. feb 2017

@mojezlate mne prisla do tych 14 dni..ale bola len 3 dni a slabucka

mojezlate
6. feb 2017

@kotatko1232 po vyvolavacke?

kotatko1232
7. feb 2017

@mojezlate ano...

pucca144
7. feb 2017

@mojezlate Ahojky nebuď smutnučká dnes ms nedorazila, včera zas boôesti ale tehu test jasne biely takaj ja by som prijala aspoň ms aspoň by som vedela že vajko je tam. Dnes idem na vyšetrenie s ultrazvukom tak som zvedava čo zas do mňa napchajú za tabletky och joj. Inak brucho mam aj ja ako na explodovanie sa zaguľatilo. Idem o 3tej poobede tak napíšem čo nové. 😕

pucca144
7. feb 2017

Ahojte dievčatá, tak som sa dočkala dňa vyšetrenia, ms nedorazila, tehu test biely, tak som veľmi zvedavá čo zo mnou s tým mojím vajkom 😕 Fakt dosť blbá kombinácia keďf nedojde ani jedno ani druhé 😢

didi2102
7. feb 2017

@alilka este sme sa ani nezobrali lebo nieje kedy :D a sme spolu uz cez 10rokov ... neda sa mu zobrat len tak dovolenka lebo jeho posiela firma ..casto krat je doma a na druhy den uz musi niekde neocakavana letiet lebo sa nieco pokazillo a podobne .. snazime sa rok no snazime ako snazime ... beriem vitaminy aj progesteron bola som u doktora ale stale nic ... realne rozmyslam nad tym ci by sa to nedalo poriesit aj cez to umele ... my sa tajne snazilkujeme ja som nastavena tak ze uz davno som mala byt tehu a to je hrozne ... je pravda ze kto ani nechce ma hned tri moje kolegyne za rok a pol su tehu a ja sa musim tvarit ze mame cas lebo mi je z toho hrozne😢😢😢

nina4
7. feb 2017

@pucca144 to je fakt blbe .mna to tak potrapilo v decembri ani test ani mrcha .A nezaberalo ani vino ani horuci kupel ani sex az na 47 DC sa mrche uračilo a to uz bol januar .

simka2433
7. feb 2017

@linda1984 ja som sa uz naucila ze nikdy nehovor nikdy;) tiez uz len cajickovat budem a grepovat co ma prist pride🙂 jeden den si zas poplacem a ideme daleej:D

pucca144
7. feb 2017

@nina4 takže ešte mám dúfať že príde sama ? To by bolo dobré tak len neprestať dúfať.

monika2101
7. feb 2017

@calmmeadow mame dve a druhé na prvý sup a teraz ani za Boha 🙁

mojezlate
7. feb 2017

@pucca144 držím ti palce dnes ešte aj kríže ma bolia tlaky mam ako neviem čo a naozaj by ma ms potešila už len nech sa mi ulavi😉

mojezlate
7. feb 2017

@kotatko1232 no pekne ale tak aspon prišla a doktor ti nehovoril čím by to mohlo byť?

nina4
7. feb 2017

@pucca144 no ja som kazdy druhy den raktizovala tely kupeľ a cervene víno a sem tam mojkanie no fakt neviem či nastal normalny cas ci zabralo toto ale tiez som bola rada ,ze som nemusela na vyvolavacku.

mojezlate
7. feb 2017

@nina4 to ti verím že ta to potešilo že si nemusela ist na vyvolavacku ja mam už aj tu za sebou aj teple kupele skusam aj vinko ale nic. Dnes už mam take bolesti ze steny bysom drapala tak hadam už pride

kotatko1232
7. feb 2017

@mojezlate mne potom nasiel doki malu 3,5mm cystu ale to koli tomu ze som ovulku nemala ...

mojezlate
7. feb 2017

@kotatko1232 no mne sice povedal že mam na pravej strane drobne cysticke zmeny ale že tie nemaju stym nic spoločné

kotatko1232
7. feb 2017

@mojezlate hmm neviem ale ked som dostala ms a po nej som slannankontrolu uz tam mov nebolo

mojezlate
7. feb 2017

@kotatko1232 no uvidím už to hadam neak dopadne

linda1984
7. feb 2017

@simka2433 no hej, jeden deň poplaceme a potom sa už tešiť na novú šancu... Ja som toho skúsila toľko, že už len preto mi to nevyde...ale tak to asi ma byt 🙂

tamarka9
7. feb 2017

@linda1984 najhoršie je asi ptave toto obdobie,síce vždy je mala nadej,no bohužiaľ zensky zmysel sa da ťažko oklamať...