icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
linda1984
7. feb 2017

@tamarka9 presne tak, človek vždy v kútiku duše dúfa, ale vnútorný pocit hovorí niečo iné.... Potom už len nech rýchlo pride ak má a je tu nová šanca

simka2433
7. feb 2017

@linda1984 asi sme sa na to moc upli a preto sa nedari.. ale je tazke nemysliet nato ze ci sa zadarilo alebo co este mozem zlepsit... nemam vacsieho jedu ked mi povedia : ,,Nemysli na to,vela stresu skodi." slak ma ide vtedy trafit!! Ale musim sa pousmiat a povedat no ved jasne nemyslim iba na babo... rada by som videla inych ktori sa snazia o babo a v pohode myslia na hocico ine a na babo len tak aby sa nepovedalo.. mozno su taki ludia cest vynimkam ale ja to neviem:-/

simka2433
7. feb 2017

@lala1501 ahojcek ty ako dnes?🙂 my sme skusili vcera a dnes rano a teraz chlapci pomaly idu von tak ducam ze aspon jeden sa uchytil ale nemam moc dobry pocit...

lala1501
7. feb 2017

@simka2433 ja som vcera neskusala lebo som skusala v nedelu tak som nechela dorast tak hadam vydrzali tam aj vcera ale dnes idem 😀

linda1984
7. feb 2017

@simka2433 ja som v praci a mam kopu prace takze teoreticky na to nemyslim, ale doma a ako sa blizi den D nato myslim...to sa neda a nech mi nikto nehovori ze ano....uz len prezit tento tyzden a potom este buduci s MS a potom pomaly zacat odznova 🙂 a pritom je kopu veci na ktore sa tesim, ze ide jar, ze by sme mohli ist na dofcu, ze si nieco pekne kupim za premie, ze havino mi robi radost, ale je tam to ale 🙂

juraja547
7. feb 2017

Baby po akej dlhej dobe by mohol test nieco ukazat.

nina4
7. feb 2017

@mojezlate ach moja tak to ta hnusoba nech pride čím skôr.A netrapi ťa takto

nina4
7. feb 2017

Jupii tak ja dnes zmena gyn.a veru nemala som picit ,že som na gyn.veľmi prijemny .Potvrdenie tehu mam naplanované na 2.3. a dnešny testik tmavši tak som spokojna 😍😊

lala1501
7. feb 2017

@linda1984 mne vcera vysiel poz.ten ovulacny test ale vobec sme nepracovali.nemala som vobec chut a ani drahy tak sme to nasilu ozaj nechceli tlačiť 🙂

mojezlate
7. feb 2017

@nina4 gratulujem😘 teším sa s tebou

lala1501
7. feb 2017

Otázočka vvera vecer som si robila ovu test a bol pozityvny .dnes som si robila teraz a uz len slaba ciarka.znamena to ze ovu uz prebehla ?

mojezlate
7. feb 2017

@nina4 ale mam pocit že dnes už ms príde

nina4
7. feb 2017

@lala1501 po pozitivnom ovu teste ovulacia prebehne do 24 az 48 hodin dufam ,ze som to napísala dobre 😊

nina4
7. feb 2017

@mojezlate Uz hadam nie 😉

nina4
7. feb 2017

@juraja547 niekomu od 8DPO a niekomu az 14DPO ale niaky ten 12DPO uz by mohol byť naznak

mojezlate
7. feb 2017

@nina4 tak ja by som sa uz aj jej potesila dnes mi mešká uz 21 dni inekciu mam uz tyzden pychnutu som nafukla unavena a testy su negativne

nina4
7. feb 2017

@mojezlate prepac ja som to zle prečitala 🙂.Skus este teply kupel na rozbeh

simka2433
7. feb 2017

@linda1984 vies co my sme skusili vcera a dnes ale voobec nemam ten pocit ze mozno... teraz uplne mam pocit ze ok uz len datum navstevy cakat navyse ma strasne zacala boliet zubna kost co mi pred 2rokmi operovali mala som cystu tak mam napuchnutu polovicu tvare:-/ nech uz tento mesiac skonci lebo mam pocit ze vsetko zle sa sype prave teraz:( ja sa snazim mysliet na leto ze ideme na dovolenku a ako nam tam bude super a tiez ze konecne pride jar a mozem ist do zahrady ale neda sa nemysliet na mimco:(

simka2433
7. feb 2017

@lala1501 ja uz neviem ci ma zmysel aj dnes vecer:( mali sme dnes rano ale mam pocit ze vsetko vyslo von:( tak mozno zajtra rano este stihneme🙂

mojezlate
7. feb 2017

@nina4 to uz skusam tyzden aj večer si dam dva deci vina červené čo neak nemusím aj cvicim ale už som zúfalá je mi zle a chcem nech už to skončí. Keby som bola tehu tak viem z čoho to je ale takto len rozmyslam čo sa deje

nadej1111
7. feb 2017

Ako snazilky? Nieco nove?

tamarka9
7. feb 2017

@simka2433 preto je toho tak vela,lebo vscsina vylezie von 😉 neboj nic,uvidí sa o par dni...

nina4
7. feb 2017

@mojezlate počuj a nemaš cystu ?

lala1501
7. feb 2017

@simka2433 kasli dnes uz na to skus este zajtra.ja som vcera vynechala len dnes som este skusila ale tiez nemam dobry pocit,normalne mam vycitky ze som vcera vynechala 😀 a kde ti robili tu sanku?inak ja 11 rokov robim na stomatologickej ambulancii 🙂

simka2433
7. feb 2017

@linda1984 :D ale pobavila som sa na tom ze este aj rovnako myslime lebo najprv som ti napisala az ptm som si vlastne precitala co si mi poslala:D presne dovolenka a jar:D

mojezlate
7. feb 2017

@nina4 ked som bola u doktora povedal že mam drobné cystycke zmeny na pravej strane ale že tym to nebude ja som tiež inak hned nato myslela

lala1501
7. feb 2017

@nina4 ked do 24 hod to znamena ze kludne moze aj o 2 hodiny po teste nie ?

simka2433
7. feb 2017

@lala1501 ta cysta nebola priamo na sanke boli blizko nos.dutiny tak mi to museli nejako otvarat a prepojit. 3mes.som nemohla ani len smrknut a teraz jak som chora tak mam stale zapchaty nos a ked smrkam tak som si to asi dobre podrazdila a napuchla mi polka tvare:( bolasom v BA onkologicky ustav sv.Alzbety

simka2433
7. feb 2017

@lala1501 dnes vobec nemam dobry pocit:( taky pocit prazdna mam..minuly mesiac som mala uuplne ine stavy ze sa zadarilo a teraz voobecani len trochu:(

lala1501
7. feb 2017

@simka2433 treba verit do poslednej chvíľky a ak sa nezadari ideme dalej.je super ze sa tu mozme takto podporovať inak by som to znasala asi oveľa horšie