icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
mojezlate
7. feb 2017

@pucca144 no ako si dopadla?

simka2433
7. feb 2017

@lala1501 ja to iste hovorim🙂 chvalabohu ze su tu take zlate baby co maju vzdy pozitivne naladeny komentar lebo keby este aj tu mali byt ,,harpie" tak konec🙂

linda1984
7. feb 2017

@simka2433 haha sme nejaké prepojené myslením tuším 😀 ja už som doma a už aj idú myšlienky zle nedobre 😠😀 už vidím, príde piatok a ja budem celý víkend na wcku kontrolovať status 😀

linda1984
7. feb 2017

@lala1501 no my sme mali len v deň pozitívneho ovu a deň po tom, to je také že sme sa nemuseli trafiť ani jeden deň... Potom išiel na 3 dni preč a tým pádom koniec na tento mesiac 😀

lala1501
7. feb 2017

@linda1984 ja mam taky pocit ze som to asi premeskala no nevadi 🙂 akurat ma mrzi to ze ak som to ozaj premeskala buduci mesiac bude mensia sanca pretoze tento mesiac som ovulovala z lavej strany teda buduci budem z pravej a tam nemam vajcovod 😢

katkaluky89
7. feb 2017

dnes je ten den ked ovutest ukazal dve hrube kolajnice drzte palce ☹

simka2433
7. feb 2017

@linda1984 prave davali v reflexe o narodeni babatka a uz mi oci zvlhli:( dnes sa vyhybam markize ide baby boom to by som plakala o dusu spasenu:(

kotatko1232
7. feb 2017

@simka2433 ja sa na to tesim ..😉😉

tamarka9
7. feb 2017

@katkaluky89 a co tak smutne? Veď je den ovu,sexuálne tornado nasleduje,potom daka dobrota sladka,pripadne pohár vínka a krásny plodiaci večer za vami 😉

nina4
7. feb 2017

@lala1501 to neviem zato je vraj dobre merať BT ked je tam pokles tak uz prebehla ovulacia sa mi zda dúfam,ze ta neklamem.Ja som BT nemerala

nina4
7. feb 2017

@mojezlate tak to je fakt divne a normalne mas ake cykly?

tamarka9
7. feb 2017

@simka2433
@kotatko1232 ja tiež rozmyslam že to budem pozerať,no z reklamy mi to pride dost lacny format. No uvidi sa,hlavne ma zaujíma ako budu starostlivosť v našich nemocniciach propagovať...

linda1984
7. feb 2017

@simka2433 ja tam budem mať kolegyňu z prace, ale nemáme telku ešte zapojenu, tak potom kuknem z archívu určite... Som na ňu zvedavá 😊

lala1501
7. feb 2017

@nina4 ja som citala ze prave po ovulke ma stupnut aspon o 2 stupne teda desatiny tak uz ozaj neviem😀

mojezlate
7. feb 2017

@nina4 posledny rok som mala jak hodinky na den presne

iva0905
7. feb 2017

@nina4 ahojky..ako sa mas..tak vidim ze ciarka zosilnela super..ja pomaly hadzem flintu do zita uz zacinaju pomaly aj krize boliet takze akosi som zmierena ze mrcha predsa len dorazi toho 9.2

katkaluky89
7. feb 2017

@tamarka9 jooj to zas ano 🙂 len nechcem byt v ocakavani a zas nic ☹

nina4
7. feb 2017

@iva0905 moja ale križe boleli aj mna a tehu som tak pokym MS nedojde počkaj deň dva a skus testik 😘 budem tu a držat vseeeetky palce 😉
@lala1501 ved to ze totok presne neovladam 😞
@mojezlate tak to je ozaj divne 🤔

pucca144
7. feb 2017

@mojezlate No tak tehotná nie som, ide o to že moje vahečníky nevyprodukovali vajíčko a teda ani ovu som nemala a tak nemám ani ms. Hneď na zajtra ma objednal na vyšetrenie do centra asistovanej reprodukcie, aby mi urobili špecialne vyšetrenia s tým že do mesiaca nech otehotniem, tak berie to optimisticky ale ja tadšej nedúfam tak aj dnes som si poplakala že to pojde asi ťažšie.

iva0905
7. feb 2017

@nina4 dakujem vazim si toho ze aspon tebe sa nozem zdoverit aj ostatnym babam ze mi dodavate silu este pozitivne mysliet..a ty ako sa citis??

calmmeadow
7. feb 2017

@monika2101 jasné,dve,prepáč,som sa pozabudla 😀 No tak sa môžeš tešiť aspoň z nich....nám sa ani to prvé nedarí ☹

monika2101
7. feb 2017

@calmmeadow neboj nič príde to čo chvíľa 😘😘😘😘😘😘😘😘😘

tamarka9
7. feb 2017

@iva0905 a test si este nerobila? Takto sa opýtam,nežne ta kríze bolia pred ms? Ja čakám v pondelok 13.2 a už by som testovala 😁 ale tiež to nevidím na //, lebo sa dostavujú kazdomesacne príznaky ☹

mojezlate
7. feb 2017

@pucca144 to bude dobre neboj😊

iva0905
7. feb 2017

@tamarka9 ako sem tam ma krize pobolievali ale nebolo to pravidelne kazdy mesiac..ale teraz som cela nejaka divna brucho nafuknute.. prsia zvacsene.. biely vytok..
Nie netestovala som nejako sa toho stranim tento krat nejako ten siesty zmysel hovori ze nic z toho..mrcha ma dorazit vo stvrtok

tamarka9
7. feb 2017

@linda1984 ona bude akože tehotná,ci nejaký personal?

tamarka9
7. feb 2017

@iva0905 hm,no veď už nemáš vela čakania,zajtra je už streda 😉 držím palec aby si sa nedočkala ☺

tamarka9
7. feb 2017

@pucca144 a tie dve deticky ste pocali v pohode,ci tiež boli problémy?

iva0905
7. feb 2017

@tamarka9 no uvidime jasne je ze dam vediet..sama som zvedava..ako aj manzel ma.podporuje a tvrdi ze som tehotna leboze som ina hmm to neviem ale bodaj by ste vsetci mali pravdu..no ved prave tie dva dni dlhe ako tyzden pred vyplatou kurnik..to cakanie ubija

tamarka9
7. feb 2017

@katkaluky89 no len bez toho to nejde...vsetky by sme brali keby už neprisli sklamania...ale verim ze každá z nas sa docka. Ja si stale hovorim akú ťažkú cestu maju ti vojačikovia,najprv ich tamer všetkých vyvrazi kyslé prostredie,vytecie vela,tých par šťastlivcov co sa dostali ku krcku a teda do plodného hlienu musí návrat mega rychlist aby presli cez maternicu (ani si neviem predstaviť kokko fotbalovych ihrisk to pre ne môže byt) a nakoniec sa este rozhodnúť ci ísť v ľavo,alebo pravo. Staci ak si väčšina vyberie nespravny smer a je vymalovano. Je to sakra ťažká práca,ale opakovane sa určite podarí 😉 som sa rozpísala 😁