Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@katkaluky89 a co tak smutne? Veď je den ovu,sexuálne tornado nasleduje,potom daka dobrota sladka,pripadne pohár vínka a krásny plodiaci večer za vami 😉
@simka2433
@kotatko1232 ja tiež rozmyslam že to budem pozerať,no z reklamy mi to pride dost lacny format. No uvidi sa,hlavne ma zaujíma ako budu starostlivosť v našich nemocniciach propagovať...
@mojezlate No tak tehotná nie som, ide o to že moje vahečníky nevyprodukovali vajíčko a teda ani ovu som nemala a tak nemám ani ms. Hneď na zajtra ma objednal na vyšetrenie do centra asistovanej reprodukcie, aby mi urobili špecialne vyšetrenia s tým že do mesiaca nech otehotniem, tak berie to optimisticky ale ja tadšej nedúfam tak aj dnes som si poplakala že to pojde asi ťažšie.
@monika2101 jasné,dve,prepáč,som sa pozabudla 😀 No tak sa môžeš tešiť aspoň z nich....nám sa ani to prvé nedarí ☹
@tamarka9 ako sem tam ma krize pobolievali ale nebolo to pravidelne kazdy mesiac..ale teraz som cela nejaka divna brucho nafuknute.. prsia zvacsene.. biely vytok..
Nie netestovala som nejako sa toho stranim tento krat nejako ten siesty zmysel hovori ze nic z toho..mrcha ma dorazit vo stvrtok
@katkaluky89 no len bez toho to nejde...vsetky by sme brali keby už neprisli sklamania...ale verim ze každá z nas sa docka. Ja si stale hovorim akú ťažkú cestu maju ti vojačikovia,najprv ich tamer všetkých vyvrazi kyslé prostredie,vytecie vela,tých par šťastlivcov co sa dostali ku krcku a teda do plodného hlienu musí návrat mega rychlist aby presli cez maternicu (ani si neviem predstaviť kokko fotbalovych ihrisk to pre ne môže byt) a nakoniec sa este rozhodnúť ci ísť v ľavo,alebo pravo. Staci ak si väčšina vyberie nespravny smer a je vymalovano. Je to sakra ťažká práca,ale opakovane sa určite podarí 😉 som sa rozpísala 😁

@pucca144 no ako si dopadla?