icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
pucca144
7. feb 2017

@tamarka9 len jedno mam synčeka, dievčatko je krsniatko ale kým som bola doma tak som ju mala častoo u seba 🙂 No bolo to len sme boli mladší a mali viac času na seba, a potom som podstúpila operáciu krčka maternice lebo po pôrode sa to dosť zhoršilo, ale po operácii sa to nejak pekne upravilo hlavne cyklus, možno som len v strese, počíta, testujem..

orechova_skrupina
7. feb 2017

Ahojte dievcata, po dvoch mesiacoch mam prvy ovulacny test, kde sa zjavila aj druha ciarka, doteraz som mala vzdy len cistu bielobu 🙂 vytesujem sa ako mala! ideme na vec, drzte palce..🙂

tamarka9
7. feb 2017

@iva0905 jasne tahaju sa tie dni ako sopel,no predstav si že musíš do po delka čakať ako ja,ja by som ten štvrtok aj brala 😉 hlavne no stres ked sa nepodari,je nas tu kopec co budeme 1dc cca ako ty,cize mozme spolu opat čakať ovulku,plodiť a držať palce ☺

pucca144
7. feb 2017

@mojezlate dúfam nevzdávam a budeme skúšaľ stále aj bez počítania plodných dní, možno som len v strese, uvidíme

tamarka9
7. feb 2017

@orechova_skrupina krásny test, krásny večer 😉

iva0905
7. feb 2017

@tamarka9 haha ty si podarena no veru s kazdym mesiacom je tu sklamanie ale zaroven aj nova sanca a ocakavania a to stale ide dookola..no ja mam po vytiahnutej mirene 26dnovy cyklus ..ale teraz sme mali spolu ivulku ze??

tamarka9
7. feb 2017

@pucca144 ale co mladší,vždy ostaneme mlade 😉 koľko mas? Ja 33 a možno aj dve chcem este stihnut 😁 v strese sme asi trochu všetky,ja testujem,ale mňa to baví,že aha co sa deje,teší ma že to funguje,že môžem o tom s babami pokecat...keby ma to stresovalo,prestanem s tým...no dúfam že v centre pomozu,to su odbornici,v dobrých rukách budete ☺

iva0905
7. feb 2017

@orechova_skrupina no tak sup sup..naskocit ..rozkrocit.. vsetko co k tomu patri..nohy hore a nie tu vypisovat haha drzime palceky

lulila20
7. feb 2017

dievky v Nedelu som mala husty hlien cez den .cize do kolko hodin alebo dni je ovulka? v ten Den sme nestihli lasku ale az druhy den

pucca144
7. feb 2017

@tamarka9 no už si aj robili srandu že keď veľmi chcem môžu byť aj dvojičky 🙂
No bolo mi dnes aj smutno, cítila som skôr že to nie je dobré ale trocha som dúfala že by to už mohlo byť, tak ideme od znova. Inak tento mesiac budem mať 35. Minulý rok v októbri doktorka skonšatovala že ak by som chcela mohli by sme mať bábo, tak ma to chytilo. Je to také zvláštne už som bola zmierená s tým že už nebude, a tak som sa teraz veľmi na to namotala. Tak viem že by som bola sklamaná.

tamarka9
7. feb 2017

@iva0905 no ja ani neviem kedy som ju mala na datum,11DC to bolo a dnes som 22DC, cyklus mam 27dnovy,cize v pondelok 1DC čakám 😊

iva0905
7. feb 2017

@tamarka9 kurnik ja uz ani sama neviem pocitat..14.1 som mala naposledy takze teraz by mala dorazit 9.2 mrcha ..kurnik ratam dobre??ja uz som mimo fakt..😨

xlindus
7. feb 2017

@juulaa ahoj😛No ako si dopadla u doktorky?

tamarka9
7. feb 2017

@iva0905 áno dobre ratas 😁

linda1984
7. feb 2017

@tamarka9 tehotná 🙂 už sme to preberali v robote ale keďže nemáme telku tak som ani nevidela ukážky... Zajtra pozriem v archíve 🙂

tamarka9
7. feb 2017

@pucca144 veď to že sa na to namotame a potom už je cervik v hlave. Ale neboj,pride to,ako vravím,teraz ste v dobrých rukách 😉

tamarka9
7. feb 2017

@linda1984 zatiaľ su tam tri,jedna na sekciu,jedna mladucka 21 rokov a jedna co už ma 14 rocnu babu a čakajú ďalšie. Tak neviem ci este pribudnu nejaké ☺

janulino
7. feb 2017

Povedzte,ze mi to zajtra nepride🙏👶🙏

tamarka9
7. feb 2017

@lulila20 joj dievka moja,to sa nedá takto povedať,veď hlien byva aj tri štyri dni,nejaké ďalšie indicie nemáš? Dĺžka cyklu,pravidelnosť,ovulacne bolesti,testy atd....☺

tamarka9
7. feb 2017

@janulino nieeeee,nic nepríde 😉

iva0905
7. feb 2017

@tamarka9 super dik za kontrolu haha..a zavidim ze ste na slovensku ..mate isto viac moznosti ako v zahranici..ja sa nestazujem len niekedy je to tazko hmm..ale tak je asi jedno kde sa plodi vzdy a vsade sa to robi rovnako haha aspon dufam

janulino
7. feb 2017

@tamarka9 ani pozajtra,ani popozajtra a ani ptm 😅

simka2433
7. feb 2017

@tamarka9 do telky budu hrat najlepsich🙂

iva0905
7. feb 2017

@janulino nieeeeeee nepride ..drzim silnooo palceky..a nepride 9mesiacou minimalne😘

simka2433
7. feb 2017

@linda1984 ja som normalne aj strach dostala:( ale babatko chcem urcite aj keby to bola najhorsia bolest sveta..

vyhuelka
7. feb 2017

@simka2433 každý pôrod je iný 🙂 niektorá rodí bez muknutia a iná zas vreští na všetky svetové strany 😂😂😂

iva0905
7. feb 2017

@simka2433 moja ja som rodila raz ale taky porod zelam kazdej jednej..pol hodinu na sale komplet aj s osetrenim ..pozri ked to pojde dnu tak to musi aj von a netreba si robit vrasky ze ta rodila tak ina zase tak..ale odporucam normalny porod spontanny nie cisarsky ked to nieje nutnost ovsem..ide hlavne o hojenie..ale kazda zena sme ina..v podstate je nech je babo vonku zdravucke

linda1984
7. feb 2017

@tamarka9 tak to bude ona, má už staršiu dcéru, vola sa Janka, tmavovláska s ofinou ak ešte ma 🙂

linda1984
7. feb 2017

@simka2433 faakt? No musím si to zajtra kuk na nete... Strach mam aj ja a veeelky, ale každá hovorí, že zato bábätenko to stojí 😍

lulila20
7. feb 2017

@tamarka9 v tu Nedelu som mala tie bolesti doobedu vtedy som mala aj ten hlien dost..
32-33den dostavam MS.