Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@simka2433 ja som mala prvu dcerku cisarakym preto by som este chcela babenko a rodit Normalne...
baby ked som mala ovulku pred vcerom cca vcera dnes uz biely vytok...a krcok mam uplne dole... ms by mala dojst cca necele 2 tyzdne
@nina4 no super tesim sa s tebou ze to tak fajn ide..
No ja ked tak najskor s manzelom v sobotu chceme testovat..len dufam ze sa mi nezopakujem scenar z minuleho mesiaca..vychystana na vecko v jednej ruke poharik v druhej test a nakoniec mrcha jaaj to bolo velke sklamanie a nerada by som ho zazila znova
@katkaluky89 síce potom keď som to čítala,pozeram koľko chyb 😁 ale je to tak,aj ked sa niektorej podari hned,je to len šťastná náhoda,že všetko islo správnym smerom. Doslova 😉 tak dúfam že aj u vas tak bolo ☺
Baby ja som zufala uz.2 tyz dozadu som dostala MS bola kratka trvala 1 den.zacala som teda chodit na endokrinologiu na hormonalny profil a dnes po 2 tyz MS zas....zajtra tam budem volat asi cele moje cestovanie tam bolo zbytocne.ale nechapem tomu 😢
Baby myslíte že môžem mať ovu hlien aj bez ovulky?Mám ho dosť nenormálne naťahovaci .Test negatívny..
Takže ovulka je dnes kolajnice ako hrom vecer sa potulkam s muzickom a uvidíme ....brali ste ustrogestan po ovulke mne ho dal lekár beriem ho od vcera 10dni ....ake máte skusenosti
ahojte babi ....chcela bi som sa spitat ...po pohlavnom stiku si mam vsetko vitriet ci ?
dakujem
@sevcikovaanna ovulka nastava az 12-48 hodin od pozitivneho testu ale pravda treba sa tulit uz dnes😀
kedy mozem zistit ci som tehotna ked sme to vcera robili aj pred v cerom ? poradte kedy si mam spravit testik ?
dakujem
@nina4 ahoj, tesi ma, ze vsetko ide dobre..u nas nie..aj vcera aj dnes len slabucky dusik, vobec nesilnie..uz ma presla sj bolest vajecnikov aj prs..vyzera to, ze sa bude opakovat december..len dufam, ze sa vyplavi vsetko s menzesom a nebudem zas krvacat vyse 2 tyzdnov..
@nina4 nie 25kove..tu sa 10 nedaju kupit nikde..ale tak uz som si aj poplakala..nedavam uz tomu ziadnu sancu..aj na 25kovom by muselo byt vidiet po 5 dnoch nejaku zmenu..
@amelie2017 to ma mrzi ale zas môže byt este vsetko ok.Velmi silno držim palčeky aby ste boli v poriadku .Posielam velikaaanske objatie aspon takto na diaľku.
Baby poradte uz tyzden mam nenormalne bolesti v podbrusku vo stvrtok mam dostat menzes ale v pondelok mi zacal hnedy vytok a odvtedy zoslabol akoby uz som ho nemala myslite ze mozem byt tehotna??😇
@nina4 dakujem pekne..🙂 nejdem uz zajtra ani testovat..pockam par dni, ci pride ci co a potom mozno..uz som sa radsek nastavila, ze hej..

@linda1984
@iva0905
@vyhuelka dakujem babulky za podporu🙂 ja si hovorim ze za tu bolest to stoji a urcite to vydrzim ale ten strach mame asi kazda to je normalne🙂