icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
simka2433
7. feb 2017

@linda1984
@iva0905
@vyhuelka dakujem babulky za podporu🙂 ja si hovorim ze za tu bolest to stoji a urcite to vydrzim ale ten strach mame asi kazda to je normalne🙂

kotatko1232
7. feb 2017

@simka2433 ja som mala prvu dcerku cisarakym preto by som este chcela babenko a rodit Normalne...

janulino
7. feb 2017

@iva0905 dakujem,jaj dievcata,ste zlateeee 😘😇🙏

nina4
7. feb 2017

@iva0905 ja dnes klud nešpinim len to behanie po dok.dalo zabrat .rozbolelo ma brucho tak zase ležim ,len ja co som bola zvyknuta sa furt mrvit a robiť nieco ma už poráža.Čo mozu porobia deti ostatné manžel a ja sa snažim oddychovat co najviac .

tamarka9
7. feb 2017

@lulila20 jo tak ked si pocitovala aj bolesť vaječníka,tak môže byt že bola ovu ☺ držím palce aby to vyšlo 😉

kotatko1232
7. feb 2017

baby ked som mala ovulku pred vcerom cca vcera dnes uz biely vytok...a krcok mam uplne dole... ms by mala dojst cca necele 2 tyzdne

iva0905
7. feb 2017

@nina4 no tak netreba to prehanat a veru deturence a manzela mas zlatych ze pomahaju tak uzivaj tehulkovanie a odychuj 😉

nina4
8. feb 2017

@iva0905 Dakujem .Veru som vdačna svokre ako mi muža vychovala.

katkaluky89
8. feb 2017

@tamarka9 waaw super napisane 🙂

iva0905
8. feb 2017

@nina4 ahoj..haha aj ty..aj ja len nechcem zakriknut..moj fakt pomaha s cim sa da..no ja mrcha nikde ako ma dojst zajtra ale tak dnes sa citim vynikajuco nic neboli len kusok tlaky okolo pupka ale nic hrozne ..a ty?

nina4
8. feb 2017

@iva0905 tak to su super spravy tak nech to tak aj zostane a nedojde uz.A kedy skusiš testovať ?

Ja dnes tiez super .Uz mi zacina vadiť ranná kava trochu a dnes som dllllho predychavala buchty od maminky take boli dobre e ved to by bola taka škoda aby skončili v zachode 😂😄

iva0905
8. feb 2017

@nina4 no super tesim sa s tebou ze to tak fajn ide..
No ja ked tak najskor s manzelom v sobotu chceme testovat..len dufam ze sa mi nezopakujem scenar z minuleho mesiaca..vychystana na vecko v jednej ruke poharik v druhej test a nakoniec mrcha jaaj to bolo velke sklamanie a nerada by som ho zazila znova

tamarka9
8. feb 2017

@janulino dúfam že rano nebolo žiadne prekvapenie,myslím na teba 😉

tamarka9
8. feb 2017

@katkaluky89 síce potom keď som to čítala,pozeram koľko chyb 😁 ale je to tak,aj ked sa niektorej podari hned,je to len šťastná náhoda,že všetko islo správnym smerom. Doslova 😉 tak dúfam že aj u vas tak bolo ☺

matuska133
8. feb 2017

Baby ja som zufala uz.2 tyz dozadu som dostala MS bola kratka trvala 1 den.zacala som teda chodit na endokrinologiu na hormonalny profil a dnes po 2 tyz MS zas....zajtra tam budem volat asi cele moje cestovanie tam bolo zbytocne.ale nechapem tomu 😢

alilka
8. feb 2017

Baby myslíte že môžem mať ovu hlien aj bez ovulky?Mám ho dosť nenormálne naťahovaci .Test negatívny..

sevcikovaanna
8. feb 2017

Takže ovulka je dnes kolajnice ako hrom vecer sa potulkam s muzickom a uvidíme ....brali ste ustrogestan po ovulke mne ho dal lekár beriem ho od vcera 10dni ....ake máte skusenosti

eva97
8. feb 2017

ahojte babi ....chcela bi som sa spitat ...po pohlavnom stiku si mam vsetko vitriet ci ?

dakujem

miriamn76
8. feb 2017

@sevcikovaanna ovulka nastava az 12-48 hodin od pozitivneho testu ale pravda treba sa tulit uz dnes😀

eliss19
8. feb 2017

@alilka ahoj aj ja som to mala tak tento mesiac test negatívny ale pohla hlienu asi bola lebo už som iný dne hlien nemala. Tak o týždeň mám dostať ms tak som zvedavá či bue dúfam že nie ;)

adria88
8. feb 2017

@alilka mne sa to stalo raz, testy negatívne a ovu hlienu bolo až až

eva97
8. feb 2017

kedy mozem zistit ci som tehotna ked sme to vcera robili aj pred v cerom ? poradte kedy si mam spravit testik ?

dakujem

amelie2017
8. feb 2017

@nina4 ahoj, tesi ma, ze vsetko ide dobre..u nas nie..aj vcera aj dnes len slabucky dusik, vobec nesilnie..uz ma presla sj bolest vajecnikov aj prs..vyzera to, ze sa bude opakovat december..len dufam, ze sa vyplavi vsetko s menzesom a nebudem zas krvacat vyse 2 tyzdnov..

nina4
8. feb 2017

@iva0905 to verim ja by som si urcite porevala.Ale to je take pekne ked to preživas aj s drahym to aj my tak dokonca teraz som este test ani nemala urobeny a muz vravel ty si tehotna urcite si v tom ved si nervna ak ďas 😊

nina4
8. feb 2017

@amelie2017 ale nie a testy mas ake citlivost 10 ?

amelie2017
8. feb 2017

@nina4 nie 25kove..tu sa 10 nedaju kupit nikde..ale tak uz som si aj poplakala..nedavam uz tomu ziadnu sancu..aj na 25kovom by muselo byt vidiet po 5 dnoch nejaku zmenu..

nina4
8. feb 2017

@amelie2017 to ma mrzi ale zas môže byt este vsetko ok.Velmi silno držim palčeky aby ste boli v poriadku .Posielam velikaaanske objatie aspon takto na diaľku.

2nikky2
8. feb 2017

Baby poradte uz tyzden mam nenormalne bolesti v podbrusku vo stvrtok mam dostat menzes ale v pondelok mi zacal hnedy vytok a odvtedy zoslabol akoby uz som ho nemala myslite ze mozem byt tehotna??😇

amelie2017
8. feb 2017

@nina4 dakujem pekne..🙂 nejdem uz zajtra ani testovat..pockam par dni, ci pride ci co a potom mozno..uz som sa radsek nastavila, ze hej..

adria88
8. feb 2017

@2nikky2 kľudne môžeš, skús urobiť test z ranného 😉 držím palce 🙏