Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

slavkom možno si nemala presne vtedy OVU keď si myslíš. Pretože hoci lekári rátajú tehotenstvo od 1 dňa MS otehotnieť môžeš až o 2 týždne. A stačí ak ti OVU meškala pár dní a úž HCG stúpa pomalšie. Skúš počakť nestresuj sa. 🙂 Viem že je to ťažké ale viem o čom hovorím. 🙂 Mysli pozitívne. 🙂
@sugarinka10 tak ale aspon vieš že sa môžeš potom dalej snažiť mne meska 23 dni aj vyvolavacku mam pichnutu 9 dni a tehu niesom lebo test biely a ms tiež nikde ja by som uz aj tu ms prijala
@mojezlate ahoj a to z ničoho nič, či má váš problémy s tým? Možno si to tu písala, len nestíham všetko čítať.
@simka2433 tak co sa týka teploty vôbec neviem ako kedy aká... Došla som nato, ze mňa to už nebaví 😒 sledovať sa, čo kde ako kedy.... Som si to úplne inak predstavovala a aj by som to nechala len tak plynúť, ale zase čas uteká ☹ dostanem paniku, ze budem už stará a nemôžem to len tak nechať..
@xlindus asi tak september to bol ze sme si prestali dávať pozor, ale november, december, január už sme sa snažili dosť, vitamíny papám, alchemilku som pila, grepy tiež, u lekára som bola, tak neviem co už... Priateľ chce ísť na spermiogram, ci náhodou tam nieje problém, ale keď nie tak už neviem 😒
@linda1984 ja som tiez do toho sla ze nesmiem byt taka co caka na ovulku a muza nahana zato ze ma plodne dni:( ale to ma uplne prepadlo ked sa nedarilo... ako 5mesiacov je nic oproti tym ktore sa snazia dva roky ale aj to na mna zle vplyva ze robim vsetko preto.. zdravo som sa zacala stravovat viac pohybu vitaminy ovocie a aj tak nic:-/ a kazdy mesiac si poviem nemozem to sledovat co ma prist pride ale aj tak je tam kusok mozgu ktory mysli len na babo:D
@nikoleta_rapko Ja ked som mala ovu tak som poistila 2 dni pred a 2 dni to Ovulke 😀

Žienky čaute 😥😥😥 dnes som bolau gynekológa a robila mi test a výška jedna čiarka úplne som mimo z toho, povedala, že môžem byť tehotná ale ešte málo tg som mne to vychádza na 5tt no že v stredu Mam prísť opäť a vezme mi krv a test si mám spraviť ešte jedno totálne do plaču :(
A tak som verila