icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
slavkom
9. feb 2017

Žienky čaute 😥😥😥 dnes som bolau gynekológa a robila mi test a výška jedna čiarka úplne som mimo z toho, povedala, že môžem byť tehotná ale ešte málo tg som mne to vychádza na 5tt no že v stredu Mam prísť opäť a vezme mi krv a test si mám spraviť ešte jedno totálne do plaču :(
A tak som verila

linda1984
9. feb 2017

@simka2433 no hej mavam naliate prsia tak tyzden pred, takze toto je uz moj treti priznak MS ☹ jedine co teraz neviem ci mi bude meskat alebo pride na 28 den ako predtym...ach nech uz pride a mozeme zacat odznovat...ty ale mas este sancu 🙂 tak moc moc drzim palce!

adus23
9. feb 2017

slavkom možno si nemala presne vtedy OVU keď si myslíš. Pretože hoci lekári rátajú tehotenstvo od 1 dňa MS otehotnieť môžeš až o 2 týždne. A stačí ak ti OVU meškala pár dní a úž HCG stúpa pomalšie. Skúš počakť nestresuj sa. 🙂 Viem že je to ťažké ale viem o čom hovorím. 🙂 Mysli pozitívne. 🙂

xlindus
9. feb 2017

@adus23 ahoj😊a to ideš iba na zakrok kde ti zistia priechodnost alebo uz vies ze mas neprichodne vajecniky a idu ti robit prefuk?

tamarka9
9. feb 2017

@iva0905 no teraz to čítam...akoze mrcha je to vážne! No vies co nezúfaj,aspoň nemeska,prejde a ideme na to opat. Ja sa k tebe určite pridam,príznaky ms sa stupňujú. Hlavu hore,este to roztočíme 😉

simka2433
9. feb 2017

@linda1984 ja sa radšej už dopredu neteším lebo to dopadne ako minule. Výtok mohol byť aj z toho že mám tie dutiny zapálené a telo naň reaguje. Radšej myslím na iné lebo veľmi rýchlo si viem vsugerovat že uhniezdovanie:(

linda1984
9. feb 2017

@simka2433 ale vidis to kludne moze byt, ja som nic take nemala takze ja som neni urcite :( nemam vobec ziadny priznak tehu, len MS je ista, nato sa poznam az moc dobre....ale co uz, jeden den budem depkacit a potom plna elanu sa pustim do dalsieho mesiaca 🙂

simka2433
9. feb 2017

@linda1984 ja sa radšej neteším lebo budem depkovat ešte viac včera som bola zvedavá akú mám BT tak som skúsila a bola 37,3 ale to musim dlho merať aby bolo jasné kedy sa čo deje🙂 len ma zaujíma koľko dní je normálne že je takto vysoká teplota

sugarinka10
9. feb 2017

Baby dnes som dostala :( 1. DC

nikoleta_rapko
9. feb 2017

konecne prisla ovu 🙂 myslim ze to poistime dnes zajtra aj pozajtra :D

mojezlate
9. feb 2017

@sugarinka10 tak ale aspon vieš že sa môžeš potom dalej snažiť mne meska 23 dni aj vyvolavacku mam pichnutu 9 dni a tehu niesom lebo test biely a ms tiež nikde ja by som uz aj tu ms prijala

lala1501
9. feb 2017

@simka2433 a kedy si merala tu teplotu ?hned rano bez pohybu ci neskor ?

alilka
9. feb 2017

Baby čo myslíte?Nezdá sa vám nejaký divný?

sugarinka10
9. feb 2017

@mojezlate ahoj a to z ničoho nič, či má váš problémy s tým? Možno si to tu písala, len nestíham všetko čítať.

sugarinka10
9. feb 2017

@alilka to je ovu?

simka2433
9. feb 2017

@lala1501 hned rano bez pohybu🙂

linda1984
9. feb 2017

@simka2433 tak co sa týka teploty vôbec neviem ako kedy aká... Došla som nato, ze mňa to už nebaví 😒 sledovať sa, čo kde ako kedy.... Som si to úplne inak predstavovala a aj by som to nechala len tak plynúť, ale zase čas uteká ☹ dostanem paniku, ze budem už stará a nemôžem to len tak nechať..

xlindus
9. feb 2017

@linda1984 a kolko sa uz snazite?

iva0905
9. feb 2017

@tamarka9 no kurnik nezufaj ..ide ma roztrelit aj vy som si rada poplakala ale to musim asi pockat ked budem doma v praci by to bolo divne ..a este aj kazdy sa pyta ..ako sa mas?.. mam chut ist niekde na opysteny ostrov sa prevetrat..a ty si ako natom..

linda1984
9. feb 2017

@xlindus asi tak september to bol ze sme si prestali dávať pozor, ale november, december, január už sme sa snažili dosť, vitamíny papám, alchemilku som pila, grepy tiež, u lekára som bola, tak neviem co už... Priateľ chce ísť na spermiogram, ci náhodou tam nieje problém, ale keď nie tak už neviem 😒

alilka
9. feb 2017

@sugarinka10 jasné jasné ovu 😁

xlindus
9. feb 2017

@linda1984 aha😊Tak to sa este kratku dobu snazite nezufaj😘Urcite sa zadarí🙂Drzim palce

iva0905
9. feb 2017

@linda1984 no my tak isto a moja psichika je uz na bode mrazu dava to zabrat kazdy mesiac ked dufas a mrcha dojde

simka2433
9. feb 2017

@linda1984 ja som tiez do toho sla ze nesmiem byt taka co caka na ovulku a muza nahana zato ze ma plodne dni:( ale to ma uplne prepadlo ked sa nedarilo... ako 5mesiacov je nic oproti tym ktore sa snazia dva roky ale aj to na mna zle vplyva ze robim vsetko preto.. zdravo som sa zacala stravovat viac pohybu vitaminy ovocie a aj tak nic:-/ a kazdy mesiac si poviem nemozem to sledovat co ma prist pride ale aj tak je tam kusok mozgu ktory mysli len na babo:D

simka2433
9. feb 2017

@simka2433 a ta vacsia cast mozgu sa snazi prehovarat ho:D

simka2433
9. feb 2017

@linda1984 :D sranda pisem si sama so sebou:D to uz o niecom svedci:D

mojezlate
9. feb 2017

@sugarinka10 rok mi chodila ako hodinky tak neviem čo sa deje

kotatko1232
9. feb 2017

@nikoleta_rapko Ja ked som mala ovu tak som poistila 2 dni pred a 2 dni to Ovulke 😀

nina4
9. feb 2017

@iva0905 aaach to mi je veľmi ľúto ❤ .

butterfly333
9. feb 2017

@alilka a čo je na nom divne??