icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
nikoleta_rapko
9. feb 2017

@kotatko1232 treba mat istotu ked clovek cely mesiac na to caka :D

nina4
9. feb 2017

@alilka srdenko pozitivny 😉 tak uz len snažilkovať

kotatko1232
9. feb 2017

@nikoleta_rapko VED TO... a teraz som uz 4dpo

sugarinka10
9. feb 2017

@mojezlate ach jaj, držím ti palce!!!!

sugarinka10
9. feb 2017

@alilka mne na tom nič nie je divné

terezaja
9. feb 2017

Idem sa k vam pridať aj ja 🙂
Čítajte, výbavička pre bábätko za 400 € http://blog.mimulo.sk/vasniva-oslava-sv-valenti.... Prajem veľa šťastia všetkým.

alilka
9. feb 2017

@sugarinka10 tak lebo sa mi zdajú tie čiarky divné a a ešte aj mierne rozmazané. ..
@nina4 myslíš že už je?No neviem.Spraviť ešte večer?😊

kotatko1232
9. feb 2017

@butterfly333 aHOOJ.No co ako sa mas??
Ja už len čakam som 4 dpo

linda1984
9. feb 2017

@xlindus no ale ked neratam september tak toto je uz 5 cyklus co nic, to nie je tak ze do troch mesiacov ako vsetci tvrdia ze je to bezne...jasne ze ma napadaju len tie najhorsie veci, ze nieco predsa musi byt zle, ked stale nic, ani len naznak...fakt teda neviem ako to brat, pozitivne sa akosi uz neda...

linda1984
9. feb 2017

@simka2433 haha 😀 no ja som si myslela, ze som ta posledna co by stresovala a pocitala a neviem co...ano je pravda ze som si myslela ze to bude na prvu supu :D ale realita ma pekne schladila az zdeptala by som povedala...tak mysli pozitivne, uzivaj si to ked vies, ze robite co mate a nic z toho nieje :/ a hlavne ten pocit ked uz vies ze MS prichadza,ty vies ze dalsi mesiac v keli, do dalsieho skusania este daleko a do dalsieho vysledku skusania este dalej....uz len cakas kedy pride, nech mas pocit potvrdeny a hotovo...

linda1984
9. feb 2017

@iva0905 ano ivus presne tak, psychicky to znasam zle, lebo neviem kde je problem a skratka som to necakala ze nejaky bude...keby viem ze isto otehotniem v priebehu par mesiacov tak si to s kludom uzivam, ale kedze to neviem, chyta ma panika a pochybnosti preco je to tak :(

ejuska2586
9. feb 2017

@linda1984 Ahoj, zacitala som sa do tvojich prispevkov. Podla mna nemas byt z coho zdebtana - su tu pary, co sa snazia o moc dlhsie. Ale ak mas pocit, ze nieco nie je v poriadku, dajte sa vysetrit. Lekar ti to sice po takej kratkej dobe neodobri, ale mozete na vlastnu ziadost. Nas teraz tiez caka geneticka imunologia, ale nie preto, ze by sa nedarilo pocat. Len akosi zakazdym potratim. Takze u mna je babatko este dalej. Len testy mame az v aprili, dalsi mesiac cakat na vysledky. A dovtedy ziadne snazenie. Je to hrozne, ale musime vydrzat. Na dobre sa caka.

lala1501
9. feb 2017

@linda1984 Lindus ja mam z toho tiez paniku a viem ze dalsia panika pride aj ked si najdem raz dve ciarky pretoze hned co ma prve napadne bude ze boze ce ak je to zas mimomaternicove a pridem aj o druhý vajcovod😢

nina4
9. feb 2017

@alilka tak ale snazilkovat sa uz da nech su frajeri v predstihu 😉

klarini17
9. feb 2017

baby co si mam o tom mysliet? tam kde je jedna ciarka bolo robene pred 2 dnami. je to dost skoro ale nedalo mi to.. som 6DPO

simka2433
9. feb 2017

@lala1501 @linda1984 aa stacilo!!!! Obidve nadych vydych a staale plaavat staale plaavat;) ziadne stresy zeny dojde nam navsteva a hotovo a ked dojde tak tu proste bude s tym nic nespravime!! Ked skonci ideme na caje grepy vitaminy 🙂 nestresuj.sk ;)

nina4
9. feb 2017

@klarini17 mne sa zdajú pozitívne da sa ti odfotiť svetlejší

nina4
9. feb 2017

@klarini17 a este tymto to trva trochu dlksie aspon na mojich bola čiarka az po 15 min a teraz po tyzdni su to už kolajnice

klarini17
9. feb 2017

@nina4 na tej jednej sa mi nieco mari ta na lavo sa mi nezda aj ked na krabicke bolo ze velmi skoro sa da zistit 5-7DPO ale zda sa mi to priskoro, skusim dalsie za 2 dni z ranneho. boze prosim🙏 nech ta mrcha hnusna nepride

alilka
9. feb 2017

@nina4 my snazilkujeme stále. Aj včera snáď to vyjde aj dnes 😁😁 len som zvedavá čo povie zajtra doki keď minule som tam nič dokopy nemala a dnes taký test a celý deň má brucho boli..

lala1501
9. feb 2017

@simka2433 ty si taka zlataaaaaaaa😍

linda1984
9. feb 2017

@lala1501 @simka2433 anoooo simusa je zlaticko co ma tu vzdy nakopne....tiez nemam zle myslienky kazdy den, ale obcas to cloveka napadne chce nechce a potom uz len rozmysla co je zle...a preco to nejde...aaaaaaaaaa toto co je, nech uz prejde tento tyzden pred lebo to je tusim to najhorsie.

lala1501
9. feb 2017

@linda1984 ja mam este 11 dni cakania🙄

nina4
9. feb 2017

@klarini17 hmm na tomto to už nevidím ale pockaj kludne aj 3 dni budem veľmi držať palčeky aby tam tie // boli
@alilka a brala si aj ten inofolic ci este bez neho

klarini17
9. feb 2017

@nina4 dakujem, spravim teda v pondelok z ranneho. pekny den 🙂

linda1984
9. feb 2017

@ejuska2586 ja viem, ze su na tom aj horsie ine pary, to ma prave strasi este viac, ze nechcem tak dopadnut tiez, normalne sa toho desim a je to aj dost o povahe kto aky je, niekto to berie okey niekto je na hlavu....ja sa snazim byt pozitivna, ale to ze to skor vyzera na ten opacny pripad nez ten bezproblemovy mi moc nepridava....

gabrielanb
9. feb 2017

Ahojte, mám otázku. Snažíme sa o bábo už od októbra. Mám silný pocit, že tentokrát to vyšlo ale mám také divné príznaky, že ešte nikde na internete som také nenašla. Či vôbec je to tehotenstvo....Čo na to vravíte? MS som mala dostať 8.2. ale už štvrtý deň mám menštruačné kŕče-pridu potom zas odídu aj zabudnem že nejaké boli a zas kŕče, je to o niečo jemnejšie ako pri MS ale je to nepríjemné, špiním asi tak tri dni ale to fakt len minimum a krv sa mi vidí akoby stará lebo je hnedej farby, stále mi škvarka v bruchu-kadejake zvuky, prsia ma vôbec nebolia, akurát chodím často na záchod, smädná som a rýchlo vyhladnem. Test som si robila v deň očakávanej Ms čiže 8.2. a bol negatívny. Som zúfalá, kŕče každý deň, ani kramy ani potvrdené tehotenstvo. Určite počkám a keď mi neprídu dní spravím ďalší test len som chcela vedieť či sa tu nenachádza nejaká baba ktorá má s takým niečím skúsenosť, buď vlastnú alebo počutú. Ďakujem za každú odpoveď. Gabika

vyhuelka
9. feb 2017

@linda1984 ja som na tom dosť podobne 🙈🙈🙈😂😂😂 už mi šibe!!! Aj manžel to na mne vidí 😩 ale čo mám robiť keď ešte aj robím na porodnici!

kotatko1232
9. feb 2017

@klarini17 to su ake testy??

gabrielanb
9. feb 2017

Test som kúpila Pepino v dmke