icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
linda1984
9. feb 2017

@gabrielanb 8.2 bolo este len vcera, nemusi byt vidiet este. Ale ako priznaky sa mi to javi ako tehu...este by som pockala, ja som mala krce minuly cyklus, ze uz uz idem dostat a stale nic, skoro cely tyzden a nakoniec mi aj meskala 2 dni no potom MS prisla :( testovala som na druhy den meskania a test bol negativny, dalsi den rano som dostala MS.

sugarinka10
9. feb 2017

@lala1501 @linda1984 baby akoby ste mi čítali z duše :( my sa snažíme od septembra, čiže 5 cyklov som už dostala a prerevala to.... tiež veľmi stresujem, lebo všade čítam len o problémoch, a tak a bojím, že aj my budeme mať :( A keď mi niekto povie, že nestresuj, nemysli na to tak vrrr....dá sa to? Niekto mi povie, venuj sa inému...ale veď som zavalená prácou, ale tie myšlienky si aj tak nájdu cestu....viem, že ešte to nie je taký hrozne dlhý čas... ale....

gabrielanb
9. feb 2017

@linda1984 mne je len čudné, že nikdy sa mi takto MS nerozbiehala a už vôbec som nemala také kŕče viac dní po sebe. Som nedočkava a hlavne tá bolesť je otravná, aj Ibalgin sa bojím dať, keď som v tom nemôžem a ak nie zbytočne sa trápim, no ale čo neurobím pre budúce bábo 👶 väčšinou som čítala, že je to celé spojené s bolesťou prsníkov, no ja nič nepociťujem. Uvidím teda, počkám čo sa bude diať

linda1984
9. feb 2017

@sugarinka10 nieje dlhy cas....ja si to nemyslim, toto je 5 cyklus co koncim, ked dostanem MS zacinam 6...nezda sa mi to byt malo....ved za ten cas sme sa museli trafit aspon raz, to nech mi nikto nehovori, jasne, ze potom rozmyslam kde je problem a myslim na to...najhorsi bol pre mna ten minuly cyklus kedy mi uz meskala a kedze nezvykne, jasne ze som si namyslela ze to vyslo, to sklamanie nemusim asi opisovat, kazda si to vieme predstavit a hlavne som sa citila inak, takze co?myslela som pozitivne a co z toho...no nic :(

linda1984
9. feb 2017

@gabrielanb ja uz tiez len cakam co bude, snazim sa nerozmyslat nad tym...aj sa mi to dari, v praci atd...ale ked uz ma prist MS tak manapada preco to zase nevyslo :( ty pockaj den dva a zopakuj testik 🙂 drzim palce dufam ze to je tam! a inak zmenila si nieco tento mesiac co mohlo sposobit ze to vyslo? 🙂

lala1501
9. feb 2017

@sugarinka10 presne ako vravis vraj nemysli na to,keby sa to tak dalo ale ozaj musíme myslieť pozitívne raz to určite príde

sugarinka10
9. feb 2017

@linda1984 ja som na tom rovnako, snažíme sa od septembra konca - teda v oktobri na konci som prvýkrát dostala...mám rovnaké myšlienky ako ty...a ja som zase dúfala tento mesiac boleli ma kríže, vaječníky...ale nič z toho.... :( dnes 1. DC a ty?

lala1501
9. feb 2017

@linda1984 chytá ma nadcha uz len to mi k stastiu treba 😅

sugarinka10
9. feb 2017

@lala1501
veru raz..skôr či neskôr...presne keby sme vedeli, že áno isto príde tak pohodička, no stress, ale keď mám už 27, 5 roka a bojím sa, že nastanú problémy, mesiac k mesiacu a bude to potom aj mojim vekom zhoršené ach jaj

gabrielanb
9. feb 2017

@linda1984
@sugarinka10
Viem aký je to pocit, my sa snažíme kratšie ale ja som bola na 100% presvedčená, že viem kedy mám plodné dni lebo svoj ciklus mám odsledovany do špiku a aha ho...Nič. chcem byť pozitívna a nemyslieť na to ale to sa nedá...To akoby som mala jesť a nemyslieť na jedlo.

linda1984
9. feb 2017

@sugarinka10 no neviem presne, ak sa mi to nejako neposunulo tym minulym meskanim by som mala dostat v nedelu, max v pondelok, takze si este pockam, tento mesiac som prvy krat merala ovu, takze sme sa snazili ako sme mali, aj lekar videl ze lavy vajecnik je aktivny, ze budu folikuly, ale ci boli a prebehlo vsetko ako ma??to uz je vo hviezdach a hlavne uz viem ze nie, lebo mam priznaky MS. Uz mi pride ze tie caje a grepy pijem zbytocne...vsetko sa mi zda byt zbytocne...

lala1501
9. feb 2017

@sugarinka10 moja ja mam uz 32😀 takze ty mas este casu.ja som mala v decembri mimomaterincove takže som len s jedným vajcovodom o to menej sance

linda1984
9. feb 2017

@gabrielanb ty mas este nadej tento mesiac 🙂 tak mysli pozitivne....mozno sa zadarilo a budes oktobrova mamina🙂 moc drzim palce

klarini17
9. feb 2017

@kotatko1232 v Dm taka ruzova skatulka 2 testy v jednom. Baby top test sa vola. su dost tenulinke aj lacne. zato som ich pouzila tak skoro bola som strasne zvedava, lebo tri dni ma bolelo brucho, pichalo ma v pravom vajecniku nakoniec som mala biely vytok a dnes uz ani bolest ani vytok. zdalo sa mi to strasne skoro, predsa som iba 6DPO (aj ked na krabicke je pisane ze ukaze uz od 5-7dpo). budem cakat teraz par dni a mam doma este pepino tak vyskusam potom 😉

linda1984
9. feb 2017

@lala1501 aj ja mam 32 :D to je hrozneeeee...ako fakt toto uz mi to je aj smiesne :D

gabrielanb
9. feb 2017

@linda1984 nič som nemenila, fungujem stále rovnako. Dnes mám kŕče intenzívnejšie, aby to nebolo tak, že mrcha prichádza, prečo nemôže prísť normálne ale dáva žene zbytočne nádeje? 😢

lala1501
9. feb 2017

@linda1984 milacik aj ty mas este nadej kym nemas ms vzdy je tu nadej

linda1984
9. feb 2017

@lala1501 tak ale uz som asi 10 DPO a to uz by som mala nejake priznaky si myslim...

lala1501
9. feb 2017

@linda1984 to bude asi osud😀 pockaj este aj spolu otehotnieme a najlepsie ked sa prida aj Simka 😀

lala1501
9. feb 2017

@linda1984 nemusis mat ziadne kamoska tiez vravela uz mi isto pride mam vsetky priznaky ako pri ms vravim sprav si test a sup dve koľajnice 😀 a ro mala uplne priznaky ako vzdy pri ms

linda1984
9. feb 2017

@lala1501 taky osud beriem 😉 uz nech tu je :D

lala1501
9. feb 2017

@linda1984 inak ty sa volas Linda a ja som Lyda 😀

kotatko1232
9. feb 2017

@klarini17 ahaaa .ja som iba 4dpo a bolia ma krize a citim pravy vajecnik..a ten vytok mam aj ja biely a taky vodovy....

linda1984
9. feb 2017

@lala1501 haha a odkial si?

linda1984
9. feb 2017

@gabrielanb no tiez som si to prezila minuly mesiac :( uz len vydrzat ako to dopadne, nic ine nam ani neostava.

lala1501
9. feb 2017

@linda1984 z Detvy prekrásnej 😀

klarini17
9. feb 2017

@kotatko1232 ja som ho mala praveze taky husty az sa mi zdalo ci nezacina mykoza take ciastocky som si tam videla ale dnes uz nemam nic ,neviem co to mohlo byt. trocha ma rano svrbela, ale uz je to ok.na tom teste mi hned naskocili // (druhy taky dusik) a casom pomalicky odchadzal asi tak po 2-3 minutkach tak neviem co si mam o tom mysliet ked uschol tak ostal taky ako som dala druhu fotku.. ja tam nejakeho ducha stale vidim ak som si znizovala a zvysovala jasy a kontrasty.. (ale nerobim si falosne nadeje).je to dost skoro..musime cakat a dufat, nic nam neostava☹

simka2433
9. feb 2017

@lala1501 @linda1984 baby ved sa musime podporovat navzajom🙂 u mna sa ten hnedy vytok zmenil na ruzovy ale tiez slaby tak ja uz to nechapem:-/

lala1501
9. feb 2017

@simka2433 to bude uhniezdovanie podla mna .vkladam do teba velke nadeje🙂

kotatko1232
9. feb 2017

@klarini17 no je to dost skoro ja by som skusila zase spravit na tvojom mieste az v Nedelu...alebo pondelok...to by uz mohlo ukazat ducha ak by nahodou..
ja pockam na moju MS ale mam nejake pocity ze asi sa to podarilo.lebo presne som vedela kedy mam ovulku podla hlienu...