Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Dievcata, som 31DC a 11DPO..Mam divny hlien a BT sa mi drzi v jednej rovine nad 37..testovali by ste uz?som nedockavaa...ktory test je najcitlivejsi?🙏
@kotatko1232 drzim palce a velmi dufam ze sa ti podarilo. ja som mala zo zaciatku tiez dobre pocity tiez som podla hlienu isla na istotu ze mam plodne, este aj tlaky som mala co ma zvykne obcas pri ovu bolievat brucho 🙂 vyskusam v pondelok lebo teraz robim 3 dni v kuse az pondelok mam volny tak skusim z ranneho testnut a uvidime. no ale k tym pocitom....momentalne mam pocit ze to nevyslo ☹ ale vo vnutri velmi dufam, verim a prosim🙏
@kotatko1232 ahoj moja ja som tiež tak 4 alebo 5dpo. Makam v praci teraz mam nočne tak sa mi nechce. Sestra staršia mi včera oznamila že je tehu. Minuly rok aj ona potratila tak verím že to tento raz dobre dopadne.
@butterfly333 takze testujeme spolu 🙂 no tak hadam ze tento rok bude nas Plodny.....
Ahojte dievcata. Som tu uplne nova a potrebovala by som zistit aj Vase skusenosti (ak uz bola tato tema rozoberana inde, tak pardon, len kym sa clovek preklika rokmi a strankami...). Takze k veci. V 2/2016 som bola na umelom oplodneni. Nevyslo to dvakrat. Problem bol v muzovich "pomalych" spermoskach, ja som dovtedy mala ukazkovy cyklus aj ovulaciu potvrdenu hlienom aj ovu testami. Lenze po zakroku uz ovu nema. Ziadny hlien, neg ovu testy, len ma dost neznesitelne bolia vajecniky uz od 7dc. Zacala som trpiet extremnymi prejavmi pms, ms kolisala od 22 do 29 dni. Spinenie. No des a hruza. Doki ma vysetrila, HP mam ok, nic viac nema k tomu co dodat. Chce mi nasadit antiku, ale ja mam z toho paniku (mame v rodine predispoziciu na embolku). Mate niektora takuto negativnu skusenost? Rok mat rozhadzany a anovulacny cyklus je uz asi dost. Budem vdacna za Vase postrehy. Velmi.
Ahojte baby prišla som po radu, tento mesiac som si prvy krat merala ovu testami, ovu test bol pozitivny na 18dc dost neskoro na to ze mavam pravidelne 28dnove cykli. Dnes som 33dc taky dlhy som nemala este asi za cely zivot ale uz od nedele mam bolesti v podbruku, krize uplne ako ked ide mrcha stale utekam na wc ze mrcha dorazila ale namiesto toho len biely vytok, teplota bazalna sa drzi stale na 36,8 a bolia ma bradavky aj prsia avsak test je negativny tak neviem co moze byt problem
@kotatko1232 no ja netestuje až ked bude meškat. No verím že sa tento rok zadarí.

@lala1501 hehe no to je krasny kut Slovenska 🙂 a teda si dalekooo