icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
linda1984
9. feb 2017

@lala1501 hehe no to je krasny kut Slovenska 🙂 a teda si dalekooo

simka2433
9. feb 2017

@linda1984 draha ty kym nemas MS tak nestresuj nemusis mat ziadne priznaky a mozes byt tehu tak sa prešteluj na pozitivnu vlnu a cakaj🙂 ja tiez cakam;)

linda1984
9. feb 2017

@simka2433 simiiii ty budes tehuuuu, ja to viem...aspon jedna z nas 🙂

janulino
9. feb 2017

Dievcata, som 31DC a 11DPO..Mam divny hlien a BT sa mi drzi v jednej rovine nad 37..testovali by ste uz?som nedockavaa...ktory test je najcitlivejsi?🙏

linda1984
9. feb 2017

@simka2433 ale co siiii, ja nemozem byt ani, ved vies, ze treba dat na svoj vnutorny pocit, nebudem si robit nadeje, tento mesiac urcite nie ☹

linda1984
9. feb 2017

@janulino a kedy mas mat MS? uz meska?

klarini17
9. feb 2017

@kotatko1232 drzim palce a velmi dufam ze sa ti podarilo. ja som mala zo zaciatku tiez dobre pocity tiez som podla hlienu isla na istotu ze mam plodne, este aj tlaky som mala co ma zvykne obcas pri ovu bolievat brucho 🙂 vyskusam v pondelok lebo teraz robim 3 dni v kuse az pondelok mam volny tak skusim z ranneho testnut a uvidime. no ale k tym pocitom....momentalne mam pocit ze to nevyslo ☹ ale vo vnutri velmi dufam, verim a prosim🙏

lala1501
9. feb 2017

@linda1984
@simka2433 keby sme sa dohodli ze budeme vsetky 3? 😀

simka2433
9. feb 2017

@linda1984 lindus tak ako ty tak aj ja nic si nenahovaram a moj pocit je ze navsteva si sice da nacas ale dojde a budeme si tu spolu spievat: nic novee na svete daame si repete:D

simka2433
9. feb 2017

@lala1501 ja som za este to nejako linde vysvetli a v marci ideme;)

linda1984
9. feb 2017

@simka2433 ale ved ty mas aspon nejake priznaky 🙂 ty mozes byt pozitivna, ty mas sancu 🙂 takze si to pekne namysli a bude to tak 😀

butterfly333
9. feb 2017

@kotatko1232 ahoj moja ja som tiež tak 4 alebo 5dpo. Makam v praci teraz mam nočne tak sa mi nechce. Sestra staršia mi včera oznamila že je tehu. Minuly rok aj ona potratila tak verím že to tento raz dobre dopadne.

kotatko1232
9. feb 2017

@butterfly333 takze testujeme spolu 🙂 no tak hadam ze tento rok bude nas Plodny.....

pupu6
9. feb 2017

Ahojte dievcata. Som tu uplne nova a potrebovala by som zistit aj Vase skusenosti (ak uz bola tato tema rozoberana inde, tak pardon, len kym sa clovek preklika rokmi a strankami...). Takze k veci. V 2/2016 som bola na umelom oplodneni. Nevyslo to dvakrat. Problem bol v muzovich "pomalych" spermoskach, ja som dovtedy mala ukazkovy cyklus aj ovulaciu potvrdenu hlienom aj ovu testami. Lenze po zakroku uz ovu nema. Ziadny hlien, neg ovu testy, len ma dost neznesitelne bolia vajecniky uz od 7dc. Zacala som trpiet extremnymi prejavmi pms, ms kolisala od 22 do 29 dni. Spinenie. No des a hruza. Doki ma vysetrila, HP mam ok, nic viac nema k tomu co dodat. Chce mi nasadit antiku, ale ja mam z toho paniku (mame v rodine predispoziciu na embolku). Mate niektora takuto negativnu skusenost? Rok mat rozhadzany a anovulacny cyklus je uz asi dost. Budem vdacna za Vase postrehy. Velmi.

iva0905
9. feb 2017

@janulino ahoooj..no super skus 10 tie su najcitlivejsie ..uz by ti malo nieco ukazat ..vyzera to na dobrej ceste..mne dnes dorazila mrcha tak to kusok predychavam..drzim palce..ale testuj rannym mocom 🙏🤰

kristi14
9. feb 2017

Ahojte baby prišla som po radu, tento mesiac som si prvy krat merala ovu testami, ovu test bol pozitivny na 18dc dost neskoro na to ze mavam pravidelne 28dnove cykli. Dnes som 33dc taky dlhy som nemala este asi za cely zivot ale uz od nedele mam bolesti v podbruku, krize uplne ako ked ide mrcha stale utekam na wc ze mrcha dorazila ale namiesto toho len biely vytok, teplota bazalna sa drzi stale na 36,8 a bolia ma bradavky aj prsia avsak test je negativny tak neviem co moze byt problem

janulino
9. feb 2017

@iva0905 cozeee dorazila ti???😒 nemam ziadne priznaky, ze by mi mala prist...

linda1984
9. feb 2017

@lala1501 anoo budme vsetky tri a uz tento mesiac :D ked nie tak buduci isto :P

simka2433
9. feb 2017

@kristi14 ja som mala stale 28dnovy cyklus a posledna dva mesiace sa mi posunul na 37 a teraz na 34 dni.. 6dni som mala slabo hnede spinenie a ptm dorazila krasotina:(

kristi14
9. feb 2017

@simka2433 no radosť teda hrozne je toto čakanie 😔 a mala si tie dni ked ti meskali cely cas aj bolesti jak keby mali dorazit a dorazili az neskor?

simka2433
9. feb 2017

@kristi14 ano mala som to sice tak ze v ten den kedy mala prist som mala bolesti ptm ustupili a nic mi nebolo.. cele zvlastne to bolo som zvedava co tento mesiac bude

kristi14
9. feb 2017

@simka2433 no a mne mali prist v nedelu ale od nedele mam kazdy den bolesti aj brucho aj krize tak ja neviem uvidim ci dorazi alebo nie

iva0905
9. feb 2017

@janulino to je super tesim sa s tebou ..no tak potom nevahaj a testuj a potom daj vediet..normalne s tebou prezivam..a nielen s tebou so vsetkymi snazilkami co bojuju

xlindus
Odpoveď bola odstránená
alilka
9. feb 2017

@nina4 to je ešte bez neho..To ešte len pondelok som sa ťa na neho pýtala 😊😊

tamarka9
9. feb 2017

@iva0905 aby ti nebolo ľúto aj mbe dnes dorazila,mala az v pondelok,cyklus 24 dnovy,paráda. .

tamarka9
9. feb 2017

Kocky dnes 1DC ☹ prišla tri dni skôr 😤

tamarka9
9. feb 2017

@alilka ides zajtra folik merat?

tamarka9
9. feb 2017

@janulino jeej to je paráda že nedorazila,nech uh ani nie 😉 no ja nebudem s vami testovat,už orisla mrcha vrrr

butterfly333
9. feb 2017

@kotatko1232 no ja netestuje až ked bude meškat. No verím že sa tento rok zadarí.