Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

V utorok som bola na preventívku u gynekológa. Pozerá na ten folikul, počíta a vraví mi: No Monika, víkend je váš... 😅 😝 😅 a ja rehot. Dnes 16 DC, koľajnice na ovu teste, čo viac si možem priať... ide sa na to 😍
@mon8821 ja zase ked som bola tak moj pozeral tiez a vravi Jeden,dva,tri a pocital az do 5 a potom ze ovu zachvilku dojde a aj tak bolo a uz som 4dpo 😀
@kotatko1232 aj mne 21.2. Minuly mesiac tiež prisla presne 21.1. Tak snad nepride.
@mon8821
anoo. 🙂 a ty co ako??mna od rana picha v pravom vajecniku tak jemne..
@kotatko1232 aj ovu mi vychadza rovnako minuly mesiac bola tiež na 16dc aj tento na 16dc aj ms 21.1 a teraz ma byt 21.2 no aká nahoda. Ale verim ze tento rok sa podarí.
@butterfly333 Inak vies co som zistila ze ja ked som brala ten dupha.... tak asi som ovu nemala vobec...lebo tento mesiac prvy krat po tych tabletkach ma boleli vajecniky a aj hlien som mala...
@kotatko1232 no zaleží kedy si ho brala ak pred ovu tak ti ju mohol bloknut. Ja ho beriem po ovu.
@kotatko1232 no a kedy bola ovu? Testy si nerobila? Čo ak bola alebo do toho 15dc nebola ovu
Dnes som bola u gynekológa a text vyšiel negatívny, buď týžden v stredu idem na krv a aj sono asi , takže uvidíme kramy meškajú uz 5dni myslím že je ešte skoro čo vy na to
@butterfly333 Ja si nerobim testy ani nemeram BT lebo nikdy som nepotrebovala zistila som stale podla hlienu...len teraz ako mi doky dal tie lieky som hlien nemala vobec..
a uz 2 mesiac nemam tie lieky a tento som mala silnu ovu take bolesti ako keby mi trhalo vajecnik von

pridavam sa aj ja k vam 😊