Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@butterfly333 hmm.a muz ma dobre silne spermijky??ci nahodou on.. hmmm netusim preco...
@zuzu2901 ahojky ano Ninka po mne.Veru este dnes som testovala a uz len cakat na sono.A verit,ze to naše vtáčatko bude v poriadku.Veľmi sa tešime tak ako by bolo prvé.zatial sa citim dobre sem tam brusko zaboli ale to si ľahnem oddychnem a co velmi citim je ludsky pot cize behanie medzi ludmi su muky furt ma naťahuje 😄 ale to tiez beriem ako pozitivum.
@nina4 super,tak to sa velmi tesim.Hlavne nech vsetko dobre prebieha.Som stastna,ze zienky ktore rozbiehali somnou tuto diskusiu su uz tehulky.Velmi sa z Vas tesim baby moje nina4 a nita.Ta uz sa dlhsie neozvala ako sa ma.Prajem Vam to z celeho <3.Musi to byt krasny pocit.Verim,ze aj tato diskusia Vam troska pomahala ak uz ste nedufali ci boli sklamane.Drzim palce nech sa drobcek vyvija do krasy 😉
@lala1501
@butterfly333 ach jaj..pojdem dnes kupit iny..zajtra rano testujem teda zas 😔 uz som denotivovana..😢
@nina4 ahok, tak to zase nevyslo..zobudila som sa o 4 na krce vv bruchu a lialo zo mna 15 min..takze asi tam bolo babatko, ale bohuzial..☹ no nic..namiesto tehotenskych testov idem kupit kondomy..dufam, ze aspon muz ich boe pouzivat..a v maji, ked budem u svokej doktorky budem si vyzadovay testy..preco sa to deje..jem zdravo, naposledy som pila na Silvestra 2 pohare sampusu, nefajcim..neviem..dufam,ze len nahody
@simka2433 no ja bohovsky vcera som myslela ze unriem dala som si vecer dzus v kombinácii s kavou a potom otras take krce v bruchu ze dovi😀 ale nechapem preco lebo ja to tak pijem pravidelne .teraz ma obcas omina podbrusko a lava strana a prsia zacinaju boliet takze si myslim ze ms pride mozno aj skor ako ma lebo takto to mavam pred ms a kedze ja mam cyklus nepravidelny moze sa zjavit kedykolvek.a este aby som nezabudla vcera ma chytala nadcha a dnes uz nic😀

@lala1501 @linda1984 pocujte babule vy ked ste mali ovu mali ste vytok taky ten ,,vajecny bielok'' ?? Lebo ja vobec:(