Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@simka2433 ja dnes vela prace v praci, takze nato nemyslim, ale cely vikend budem cakat ze kedy uz pride...ako radsej by som to prijala cez vikend ako v pondelok v praci to pretrpiet :(
inak sa citim fajn, nepocitujem ziadne priznaky nicoho...okrem tej nervozity a prsiek naliatych 😀
@amelie2017 😢 to mi je veľmi ľuto.Veľmi ,velmi silno budemdrzat palceky aby najbliššie tehulkovanie bolo v poriadku.Ja momentalne som tiez na vazkach od vcera vecera mi neni nic nebolia prsia neni mi zle nic vôbec tak ako na potvoru sa to bude vlect do toho 2.3. 😕 Snazim sa to brat tak ,ze aj tak vysledok neovplivnim len ta neistota teraz .
@alilka ahoj nie si jediná ja som 3dpo testy mam ako ty a teplota sa drzi na 36,6 len mam bolesť vajecnika a taký divný tlak zo spodu..uz my z toho harasi alebo sme to prehnali s tulkanim😀
Kup si dvoj test jeden sprav este dnes aj chces ale nepi aspon 2 hod a druhy skus rano.daj potom foto🙂

Ahojte baby testik na 10 den negativny neviete poradit kedy robit dalsi.priznaky aj su a ms mam dostat 18.2. Dakujem