Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@lala1501 neukazalo mi...no tak ja si myslim ze o take 2 dni bude tmavsi..to by uz bola 14dpo..
@lala1501 no nebola som si tým istá..Lebo minulý mesiac mi rástli inak tie vajka aj tá by sa v grafe ukázala ináč .Po ovu mi vyskočila na 36,8..A dnes len 36,6..😁
@tifinka áno skúšali sme aj predvčerom aj včera 😊 tak snáď sa zadarí..🙏 vraj máme skúšať aj dnes ale idem na nocnu takže bez šance 😇 ale nevadí snáď tieto 2dni stačia 😁
@alilka no zas tak dlho nie .v novembri sme slusili prvy krat a hned na prvy sup sa podarilo to bola riadna nahoda z jedneho sexu a nic som nemerala nepocitala len sme vystrelili😀 bohuzial radost netrvala dlho a za par dni ma akutne prijali do nemocnice s uz krvacanim do brusnej dutiny.mala som mimomaternicove a praskol mi vajcovod ktorý mi aj zobrali😔
ahojte mozem sa aj ja pridat k vam prisla som o drobca pret 3 rokmi...teras sa snazime 8 mesiacou a zatial nic ale beriem inofolic a vytaminy a nestracam nadej ze budem aj ja mat drobceka
Ahojte baby...mne mrcha stale neprisla mala byt v pondelok ale netestovala som ani sa nejako inak necitim vy ako?

@kotatko1232 ti vyššie pisala ze 12DPO