Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@mariannamk Ja Ti budem držať palceee ;) neviem ktoré mimino v poradí síce chceš, asi je to jedno, ja by som rada prvé 🙂
Tak to už musí sa podariť..... Ten bocian asi trochu zabludil, ale určite k nám hladá teraz cestu ;)
@lala1501 @linda1984baby ja som mala dnes hnedy vytok:( zas taky slaby ale vcera vecer sme mali coromoro a dnes ten vytok:( takze nech uz je 20teho nech konecne dojde aby sme sli zase od zaciatku
Dievcata len sa chcem spytat tie ktore ste tehu kazdu jednu z vas boleli prsia? Alebo ste tu aj take ktore vobec takyto priznak nemali. Dakujem;)
Baby Caute, my sa s muzom snažíme uz nieco okolo 7 mesiacov... samozrejme,ze som si myslela,ze po prvom "hupnuti" uz s radostou pozeram na // no márne .... buduci mesiac uz chcem ist ku gynekológovi (nezodpovedne som tam nebola 2roky), tento tyzden som tam bola ale nestihli ma zobrat. Inak tento mesiac mam taky divny... strasne ma bolia vaječníky - dufam,ze som neprechladla alebo co :(
Co sa tyka bazálne teploty a spol. to zatial vobec neovládam mam stiahnutu len aplikáciu, kt.ma upozorňuje na plodne dni :D.
@lala1501 lebo ste ma tym nakazili:D tak ked som zbadala hbedy flak tak uz som si povedala ze no hotovo.. + zacinaju sa mi vyrazky na tvari podbrusko tak zvlastne boli ale nie tak prednavstevovo) a vobec ma prsia nebolia preto som sa pytala ci kazdu jednu boleli ktore su tehu lebo mne okrem pobolievania podbr. nic nie je:-/
@kotatko1232 bolelo ma podbrusko, ale nebola to moja klasická mrchovska bolest, ale skôr také ťahanie a mám to doteraz.
Od štvrtku sa MM stále nedostavila,a odvčera mám horúčky,asi chrípka alebo čo,ale ani neviem či si môžem niečo dať...Včera som si dala jeden Paralen 500, keď som mala 38,67 pol dňa v kuse...Čo mi poradíte,je možné že by to prichádzajúce prechladnutie oddialilo MM,keby aspoň viem na čom som...
Ahojte baby..uz davnejsie som sa neozvala..ale teda by som chcela poprosit vasu radu 🙂 Kedy je mat najlepsie tutu mutu cca dva dni pred ovulaciou ? Alebo pockat priamo na ovilaciu?

dnes 40 DC, ale novulacny cyklus 😝
zajtra narodeniny a v piatok konzultacia v CAR.
ma este cenu dufat po tolkom snazeni, ze by som do dalsich narodenin stihla aj porodit? ci chcem vela? 😀