Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@zuzu2901 zuzicka nestresuj hlavne..bud si mala ovu skor a ani otom nevies a mrchana prichadza nacas, alebo to moze byt uz spominanie uhniezdovanie fazulky..dufam ze je to ten druhy pripad..mne sa toto raz stalo ze prisla mrska o tyzden skor, ale aj to ze tyzden meskala..pokial sa posunula ovu tak je to v poriadku..musis hlavne poznat svoje telo..ja mam napr. lutealnu fazu 13 dni a odkedy citim ovu uplne to sedi..takze klud..a teraz si ako natom?? Este stale krvacas alebo to prestalo??
@miminkavi teraz je to v pohode.Urcite mate pravdu,jedno z toho to bude urcite.Skor by to mala byt ta druha moznost,lebo svoje telo poznam a cyklus mam pravidelny.2 dni pred mrchou zvyknem mat vytok,ale to by aj tak este bolo skoro.Tak nebudem uz stresovat a, pockam co bude hlavne nech to nie je nic zle 😔 ...dakujem za ukludnenie dievcata 😉
Baby, nesmieme sa opustat..ja viem je to tazke (tiez to robim, ked pridu jahodky :( ), ale dolezite je pozitivne 🍀🍀mysliet!!! 🙏👏😘🍀
Ahojte baby, tiež vytúžené viac ako dva roky čakáme na otehotnenie a stále nič, tak veríme, že tento rok 2017 bude ten naj naj najkrajší a dozvieme sa aj my krásnu správu, že budeme rodičmi a prajem to aj vám, baby, od srdca... no manžel by mal mať ok spermiogram, tak bol len 1x, no a ja menej progesterónu, ale na ďalšie som nebola už horm.vyšetrenia, štítna zľaza by mala byť už ok, no a čaká ma laparoskopia, aká je priechodnosť vajcovodov, maternica atď... uff som zvedavá 🙂 tak iné vyšetrenia nemáme absolvované, len tie, čo poslal gynekológ, nie sme ešte v centre
@mooojko vitaj medzi nami 🙂 , aj u nas spermiogram ok a ja mam nizky progesteron, inak mam vsetko v poriadku. zatial som dostala len clostilbegyt (druhy mesiac) a pregnyl (prvykrat), prave som v ovu tak uvidim ci sa podari 🙂 . a neboj, ak mas vsetko ok tak by sa to malo (s malou pomocou lekarov) podarit 😉
Baby snazilky zela Vam krasny posledny den v roku v Novom roku zelam len same zivotne uspechy a vytuzene // ;) 😍😘
@nina4
@tifinka
@zuzu2901 dakujem dievcata ;) a co nejake vitaminy pre vas a pre chlapov skusali ste?
Ja mam v plane v gyzdni zajst za mojim gyn lebo som tento mesiac prisla nato ze neovulujem.mam zlu SZ cize asi aj na edokrinologii sa zastavit .. :/
Ale hlavne vsetko dobre do Noveho roka Vam prajem...hlavne to pocom tuzime najviac :D
Srdienka moje vsetky co ste tu aj tie co sa sem len pridaju zo srdiecka vam zelam aby ste si v roku 2017 nasli vytúžene // a za par mesiacou mali babatinka v naruči.❤
@matuska133 ja akurat pijem Kotvicnik ale kôli energii ktora mi sem tam chyba popri deťoch a hafanikoch 😍 potom som si kupila inofolic a tento cyklus som mala Nosifol.
No ak sa milostivej mrchuši uraci prisť zacnem s Gynexom ten mi pomohol pri prvých 2 tehu tam som ostala na druhy cyklus tehu .A drahy ten uživa Macu .
@zuzu2901 Ahoj,rozbehla ti ms?ked nie a ostalo len take spinenie moze to byt aj uhniezdovanie!nerob si paniku vsetko bude ok!max skus testik!kludne sa pytaj ochotne odpoviem!ked viem pomozem alebo.aspon poradim!drzim palceky a stastny novy rok prajem,a nech na testiku najdes pekne //
@nita216 ahojky moja skusala este dnes pre istotu a nič a uz neviem ako ju rozbehnut vcera zase teply kupel vinko a tento krat aj mojkanie 😄.Ale nech este si zoženiem ten Gynex a ked dojde byde plne pripravena na dalši cyklus.
Ozaj nevieš mi nahodou poradit ked sa uživa ten Gynex môzem k tomu aj Nosifol alebo Inofolic ci radsej to nemiesať
A ty zlatinko moje ako citala som ze zatial vsetky tehu priznaky tak tu netrpezlivo cakam ked nam oznamis tu radostnu novinku 😍
Ahojte baby dnes 31 dc ocikany posledný test v tomto roku .. Dufam že ďalší rok bude úspešnejší :( ;) drzim vam palce a dufam že ďalší rok nebude potrebné celý ťahať 🙂
@matuska133 aj tebe vsetko dobre do noveho roka.A uspesnemy rok co sa tyka // ciarok 😍❤
Tak duevcence moje vsetkym Vam prajem stastny novy rok 2017.Aby sme boli hlavne zdrave,stastne a aby nam nikdy nic nechybalo.Nech novy rok zacneme // ciarkami ak nie vsetky tak aspon postupne ❤🤰👶🙏
Ahojte.aj ja sa pripajam ☺ snazime sa iz viac ako rok.v oktobri som bola na operacii.spravila sa mi hrca (nejaky tumor) na jazve po cisarskom.a zistili mi z toho endometroziu. Dr mi dal duphaston na polroka,tak snad sa nam to konecne podari....

@miminkavi ďakujem pekne 😊 uvidíme ako sa to bude vyvíjať tento mesiac..Zajtra začínam brať 😉