icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alilka
30. dec 2016

@miminkavi ďakujem pekne 😊 uvidíme ako sa to bude vyvíjať tento mesiac..Zajtra začínam brať 😉

miminkavi
30. dec 2016

@alilka drzim palce aj na nohach 😊❤

zuzu2901
autor
30. dec 2016

@tifinka dakujem😉 ja,len je to take nezvycajne a zlakla som sa...ok tak pockam uvidime co bude

tifinka
30. dec 2016

@alilka ahaa..tak uz to chapem 🙂 , ale nebooj, ked uz vedia co a ako, tak teraz sa ti to urcite podari!!! 😉

alilka
30. dec 2016

@tifinka verím tomu 😉 takže musím "prehltnúť"aj tie injekcie ak chcem mať bábo..Ale to s radosťou urobím ak je to to,čo mi do budúcna "zaplní" náruč 😊

miminkavi
30. dec 2016

@zuzu2901 zuzicka nestresuj hlavne..bud si mala ovu skor a ani otom nevies a mrchana prichadza nacas, alebo to moze byt uz spominanie uhniezdovanie fazulky..dufam ze je to ten druhy pripad..mne sa toto raz stalo ze prisla mrska o tyzden skor, ale aj to ze tyzden meskala..pokial sa posunula ovu tak je to v poriadku..musis hlavne poznat svoje telo..ja mam napr. lutealnu fazu 13 dni a odkedy citim ovu uplne to sedi..takze klud..a teraz si ako natom?? Este stale krvacas alebo to prestalo??

zuzu2901
autor
30. dec 2016

@miminkavi teraz je to v pohode.Urcite mate pravdu,jedno z toho to bude urcite.Skor by to mala byt ta druha moznost,lebo svoje telo poznam a cyklus mam pravidelny.2 dni pred mrchou zvyknem mat vytok,ale to by aj tak este bolo skoro.Tak nebudem uz stresovat a, pockam co bude hlavne nech to nie je nic zle 😔 ...dakujem za ukludnenie dievcata 😉

miminkavi
30. dec 2016

@zuzu2901 neboj sa, urcite to nie je nic zle 🙂

tifinka
30. dec 2016

Baby, nesmieme sa opustat..ja viem je to tazke (tiez to robim, ked pridu jahodky :( ), ale dolezite je pozitivne 🍀🍀mysliet!!! 🙏👏😘🍀

mooojko
30. dec 2016

Ahojte baby, tiež vytúžené viac ako dva roky čakáme na otehotnenie a stále nič, tak veríme, že tento rok 2017 bude ten naj naj najkrajší a dozvieme sa aj my krásnu správu, že budeme rodičmi a prajem to aj vám, baby, od srdca... no manžel by mal mať ok spermiogram, tak bol len 1x, no a ja menej progesterónu, ale na ďalšie som nebola už horm.vyšetrenia, štítna zľaza by mala byť už ok, no a čaká ma laparoskopia, aká je priechodnosť vajcovodov, maternica atď... uff som zvedavá 🙂 tak iné vyšetrenia nemáme absolvované, len tie, čo poslal gynekológ, nie sme ešte v centre

tifinka
30. dec 2016

@mooojko vitaj medzi nami 🙂 , aj u nas spermiogram ok a ja mam nizky progesteron, inak mam vsetko v poriadku. zatial som dostala len clostilbegyt (druhy mesiac) a pregnyl (prvykrat), prave som v ovu tak uvidim ci sa podari 🙂 . a neboj, ak mas vsetko ok tak by sa to malo (s malou pomocou lekarov) podarit 😉

19mirka90
31. dec 2016

Baby snazilky zela Vam krasny posledny den v roku v Novom roku zelam len same zivotne uspechy a vytuzene // ;) 😍😘

matuska133
31. dec 2016

@nina4
@tifinka
@zuzu2901 dakujem dievcata ;) a co nejake vitaminy pre vas a pre chlapov skusali ste?
Ja mam v plane v gyzdni zajst za mojim gyn lebo som tento mesiac prisla nato ze neovulujem.mam zlu SZ cize asi aj na edokrinologii sa zastavit .. :/
Ale hlavne vsetko dobre do Noveho roka Vam prajem...hlavne to pocom tuzime najviac :D

nina4
31. dec 2016

Srdienka moje vsetky co ste tu aj tie co sa sem len pridaju zo srdiecka vam zelam aby ste si v roku 2017 nasli vytúžene // a za par mesiacou mali babatinka v naruči.❤

nina4
31. dec 2016

@matuska133 ja akurat pijem Kotvicnik ale kôli energii ktora mi sem tam chyba popri deťoch a hafanikoch 😍 potom som si kupila inofolic a tento cyklus som mala Nosifol.
No ak sa milostivej mrchuši uraci prisť zacnem s Gynexom ten mi pomohol pri prvých 2 tehu tam som ostala na druhy cyklus tehu .A drahy ten uživa Macu .

nita216
31. dec 2016

@zuzu2901 Ahoj,rozbehla ti ms?ked nie a ostalo len take spinenie moze to byt aj uhniezdovanie!nerob si paniku vsetko bude ok!max skus testik!kludne sa pytaj ochotne odpoviem!ked viem pomozem alebo.aspon poradim!drzim palceky a stastny novy rok prajem,a nech na testiku najdes pekne //

nita216
31. dec 2016

@nina4 a testik dalsi si neskusila?alebo uz mas ms?

nina4
31. dec 2016

@nita216 ahojky moja skusala este dnes pre istotu a nič a uz neviem ako ju rozbehnut vcera zase teply kupel vinko a tento krat aj mojkanie 😄.Ale nech este si zoženiem ten Gynex a ked dojde byde plne pripravena na dalši cyklus.
Ozaj nevieš mi nahodou poradit ked sa uživa ten Gynex môzem k tomu aj Nosifol alebo Inofolic ci radsej to nemiesať
A ty zlatinko moje ako citala som ze zatial vsetky tehu priznaky tak tu netrpezlivo cakam ked nam oznamis tu radostnu novinku 😍

mooojko
31. dec 2016

@tifinka tak clostilbegyt som tiež brala, ale pregnyl nie, lebo mám ovulácie, ale tak no nepodarilo sa... ale tak ešte po laparapke by som mala zase začať brať...

nita216
31. dec 2016

@nina4 no priznaky mam alw neviem ci to je ozaj tehu priznak alebo uz pms!uz len 3-4 dni a sa dozviem!tak s tym gynexom neviem ti bohuzial poradit kedze nikdy som take nebrala,moj osobny nazir je radsej nemiesat! 😀

22beba
31. dec 2016

Ahojte baby dnes 31 dc ocikany posledný test v tomto roku .. Dufam že ďalší rok bude úspešnejší :( ;) drzim vam palce a dufam že ďalší rok nebude potrebné celý ťahať 🙂

nina4
31. dec 2016

@nita216 aaale budes tehu uvidíš 😉

zuzu2901
autor
31. dec 2016

@mooojko ahoj vitam ta medzi nami.A co najskor uspesne snazilkovanie 😉

zuzu2901
autor
31. dec 2016

@19mirka90 Mirka aj tebe stastny novy rok.A aby si ho zacala uspesne // ciarockami ❤😘

zuzu2901
autor
31. dec 2016

@matuska133 aj tebe vsetko dobre do noveho roka.A uspesnemy rok co sa tyka // ciarok 😍❤

zuzu2901
autor
31. dec 2016

@nina4 ahoj moja happy new year prajem tebe aj celej rodinke a aby Vas takto o rok bolo o jedneho viac ❤

zuzu2901
autor
31. dec 2016

@nita216 ahoj ms zatial nie.A dnes vsetko ok len teraz po veceri sme sa laskali a ked som sa utierala mala som na servitke krv ☹

zuzu2901
autor
31. dec 2016

@nita216 urcite budes tehu 🤰❤

zuzu2901
autor
31. dec 2016

Tak duevcence moje vsetkym Vam prajem stastny novy rok 2017.Aby sme boli hlavne zdrave,stastne a aby nam nikdy nic nechybalo.Nech novy rok zacneme // ciarkami ak nie vsetky tak aspon postupne ❤🤰👶🙏

matrix87
31. dec 2016

Ahojte.aj ja sa pripajam ☺ snazime sa iz viac ako rok.v oktobri som bola na operacii.spravila sa mi hrca (nejaky tumor) na jazve po cisarskom.a zistili mi z toho endometroziu. Dr mi dal duphaston na polroka,tak snad sa nam to konecne podari....