Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@1236987 si zlata, dakujem🙂...no ja si stale hovorim ze sa to podarilo a dnes som si aj napriek "vlastnym zakazom" skusila test a nic..trochu mi vyhrkli slzy ale neviem preco stale mam pocit ze to tam jej..aj ked mam uz tyzden ze pobolievanie v podrusku aj prasia ma bolia, nebolia..tak neviem..stale dufam...kedze som bola aj nastavena liekmi..😔
No ja som dnes 5-6 DPO trochu ma omina podbrusko ale len obcas a mala som dnes biely taky krémový vytok dufam nechytam daku mykozu lebo ma porazi 😒
Ahojte. Som tu nová. S manželom sa snažíme o bábätko asi pol roka. Najprv sme to skúšali len tak, keď sa nám nedarilo tak sme postupne pridávali vitamíny, atď... Mám nepravidelny cyklus trvajúci od 32 az 40 dní. Tento cyklus som začala užívať inofolic a zacala som si robit ovulacne testy. Začala som v 12DC kde prvá čiarka bola viditeľná, ale v porovnaní s kontrolnou bola slabšie sfarbena. Pokračovala som teda ďalej s testovaním a dnes co je 15 DC bola skoro neviditeľna. Ma niekto s tym skusenosti? Zrejme som uz mala ovulaciu. No pri mojej dĺžke cyklu som ju tak skoro necakala. -:(
@cataleya09 podla mna si ju este nemala ciarku moze byt raz vidno raz nia aj ja som tak malo.hormon zvykne kolisat.testuj dalej
@cataleya09 no ak mávaš taký dlhý cyklus,tak potom si ovuláciu ešte nemusela mať.Testuj ďalej,kľudne ju môžeš mať až medzi 20 - 25 DC.Prípadne si začni merať bazálnu teplotu,to je spoľahlivejšie,ak chceš zistiť kedy a či vôbec bola ovu.
@calmmeadow pracujem na smeny, neviem ci by to malo vyznam, skor asi nie. Ďakujem aj tebe veľmi pekné, povzbudili ste ma 😉
@cataleya09 ahoj, ja mam tiez dlhy cyklus - teda po prestani brania antikoncepcie v septembri som mala trikrat uplne ukazkovy cyklus vzdy 26-28 dni. Minuly mesiac ale az 46 dni...no a teraz som tiez uz 35ty den a nic. Tiez robim ovulacne testy a mne sa ukazali dve rovnake ciarky az na 28 den! Den predtym so citila vecer pichanie v lavom vajecniku. Takze podla mna meraj dalej, pravdepodobne bude ovulacia u teba neskor. Drzim palce. Mi sa tiez snazime od septembra.
@lala1501 @linda1984 no dievcata vcera sme oslavili draheho narodky ktore ma sice az v utorok ale ptm ide zase prec tak sme supli na sobotu:D dala som si dva pohare sampusu a straasne vela torty:D no a dnes som sa trochu ponadmykovala lebo som cistila zvieratam vybeh a pred chvilou som vecerala a ked som uz dojedla normalne ma naplo:-/ ale vecera bola perfektna!!🙂 aby ste si nemysleli ze bola otras:D no a teraz uz vypisujem triednu knihu:D takze tak nejako som na tom🙂

@1236987 to je zo stredy ci z dnes? kazdopadne je tam uz ciarocku vidiet celkom fajne 🙂