Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Tak ja dnes 27 dnove meškanie v stredu bude 15 dni po vyvolavacke tak pojdem na tu kontrolu testy su stale biele tak uvidime čo doktor bude robit. Neviete čo alebo ako to riešia lekary ked niesom tehu ms mešká aj po vyvolavacke mam stale nafukle brucho ale tak silno ze je ako kamen? Bude davat druhu vyvolavacku?
Ahojte. Prajem vám pekný týždeň. Používate niektorá aplikáciu v mobile Kalendár, kde ukazuje aj plodné obdobie? Ja som ho mala teraz celý týždeň podľa aplikácie a cely týždeň sme si to užívali 🙂 testovala by som sa už aj, aj keď viem, ze zbytočne ..
Ahojte, pridavam sa k Vam j ked som starsia 🙂. Otazocka: s manzelom sme sa do toho pustili intenzivne tento vikend od piatku a a tyzden dozadu bolo tiez tut mut. Od dnesneho rana ma nenormalne bolia prsia...moze to nieco znamenat, alebo nic...? Dakujeeem
@vcielka199 mne to vsetko sedelo aj ms aj ovu presne tak som to mala jak to vyratalo
@bevab môže byť i nemusí,to sa uvidí až vtedy keď bude meškať 🙂 držím palce a čo znamená staršia,keď sa môžem spýtať?
No po chorobnom víkende konštatujem,že MM dnes ráno zavítala. Čo už,budeme sa snażiť ďalej,aspoň že to snaženie nie je také ťažké,ako to čakanie. A moje poučenie: nabudúce sa budem tešiť až po 14 dňoch zvýšených teplôt odhliadnuc od dĺžky celého cyklu....MM prišla presne na 14- deň... A meškala mi 4 dni
Dievčence čo čakáte,držím palce 😉

@bevab mám kamarátku,čo teraz otehotnela a má 41, obdivujem to,lebo mám mnoho kamarátiek,čo majú 40 a tvária sa,že už sú staré na všetko a to predsa nie je pravda....Držím palce nech sa fazuľka zabýva...
Ahojte zienky,dlhsie som sa neozvala.No vsetko sledujem.A som rada,ze si tu pekne rozumieme.Nikto nikoho nesudi a vzajomne si radime.Vsetky zienky ktore su tu nove vitam medzi nami.Prajem uspesne snazilkovanie.😊
Co sa tyka mna momentalne mame sice pauzu od snazilkovania(kvoli svadobnej ceste) no vcera po 2 dcl vinka sme nato vhupli aj bez ochrany.Akosi sa stale nevieme rozhodnut ci riskovat to,ze by som letela tehotna alebo cakat a znova zacat az po svadobnej ceste.Uvidime do odletu nam ostava uz len jeden cyklus a potom uz mozme snazilkovat na plno.Momrntalne som 10 DC.No a potesil ma manzel ked mi povedal,ze ak sa nam nepodari otehotniet do buduceho leta tak pojde na testy.Som rada,ze to povedal.🙂
Pekny den Vam prajem snazilky a tym ktore mate plodne dni drzim silno palcr aby sa zadarilo 🤰❤

@zuzu2901 zuzi, tak uz vam to ubieha a zachvilku sa budete slnit pri mori 🙂 potom sa mozete pustit naplno do snazilkovania, ale ja by som tomu popustila uzdu uz skor :P a moj priatel povedal, ze pojde na testy uz teraz, len neviem ci mu ich spravia ked nemam potvrdenie od mojho gynekologa....a ani neviem ako to tam funguje :D trocha sa toho obava...ale chcem aby sme mali potvrdene, ze z jeho strany je to ok 🙂
@linda1984 no leti to velmi rychlo.Uz sme to par krat skusili aj bez ochrany,riskli sme to.No vsetko to bolo pred ovulaciou,cize sanca 0.Tak my sme sa dohodli,ze po svadobnej ceste zacneme akoby na novo a ked sa nam naozaj nepodari do buduceho roku tak pojdeme na testy.Nechcem zatial ani seba a ani manzela tym zatazovat.Momrntalne chudnem do plaviek 😂...a je pravda,ze obaja nejak nemusime chodenie po lekaroch takze este to chceme skusat(sak este sme relativne mlady) 😉
@zuzu2901 Prajem krasnu svadobnu cestu 🙂 My sme sa akurat v piatok vratili, boli sme iba na Slovensku, ale bolo super. A presne tuto dilemu mam aj ja, v juni/juli by sme chceli ist na last minute dovolenku lietadlom bud na grecke alebo spanielske ostrovy. Stale nad tym uvazujem, ci si robit plany alebo nie, stale som na vazkach,
@zuzu2901 tak toto riesim teraz aj my ze ci sa snazit kedze ideme v auguste na dovcu.tak sme si dali pauzu a zacneme az od maja a uvidime ci sa zadari alebo az na dovolenke.my tomu davame uz len tento rok ak sa nepostasti tak to nechame uz tak.roky idu. Ale asi mi to bude luto ☹

@simka2433 fiiiha to som si o tebe nemyslela, že si taka sikovnica 😀 to sa v dnešnej dobe nevidí, mladá baba a takto sa vyznas... Potom keď sa k tomu dostanem tak ťa poprosím o radu a recept, oki? 🙂