Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@simka2433 @lala1501 ahojte baby, tak ja od rana pocitujem ze uz uz idem dostat, uz som bola aj 3x na wc, co je moj sprievodny jav, takze cakam na spustenie, ratam dnes zajtra dorazi...uz to chcem mat z krku lebo tie krce a bolesti v praci neznasam...no a dnes by som mala dostat, lebo vzdy dostavam v ten isty den raz za mesiac, len teraz sa mi to posunulo z piatka na pondelok po minulej MS.hmmmm paradicka
Ahojte, dnes som zacala uzivat clostyl a volala som si o vysledky krvy z hormonalneho profilu a zistili mi ze sa mi tvoria protilatky proti spermiam, sice je to hranicny vysledok ale aj tak som z neho zufala.O tyzden mi doktorka povie viac lebo idem na folikulometriu 😐

@vilma30 bodajby to bolo aj u mna🙂 uz cez vikend som ho mala a tusim vo stvrtok sme mali sex a na druhy den po nom som mala hnedy vytok:( neviem co to bolo.