Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Baby otazka, aj beriete dake lieky na podporu plodnosti? Ja len ten alchemilkovy cajik a kys.listovu... tento tyzden by som aj chcela skocit gyndovi na bežnú prehliadku a chcem mu aj povedat kolko sa uz snažíme a ci by mi nevedel nieco odporučiť pripadne spravit dake testy ci som ok :(
@linda1984 tak mala si pravdu,ja som ti tentokrát verila,inokedy babam stale hovorim že nic nie je stratene,ale prezivala som to naraz s tebou,tiež som cítila že príznaky mrchy idu presne a na chlp rovnako ako inokedy. No držím paste nech mrcha rýchlo prebehne a tento mesiac to rotocime 😉
@tamarka9 najhorsie je to, ze to ako sa poznam mi ani nedovoli dufat, ze to vyslo...lebo uz tyzden a viac pred to viem...jasne ze dufam, ze sa mylim a ze nepride, ale skratka to viem a to je priserne...a popravde neviem ako to roztocim tento mesiac, lebo som vsetko skusila uz tento, neviem co viac treba a kde je chyba...
Kazdy den testujem od skoncenia dnes rano vysiel pozitivny pekne na Valentina 😉
@sonazitnanova tak snazilkujte o sto sest.... dnes zajtra pozajtra.... drzim palce ;)

@tamarka9 no jo plnou parou vpred a nevies co je s @janulino ta sa veru od piatku neozvala dufam ze vsetko ok s nou hmmm..