Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

ahojte,ja som uzivala tiez inofolic,a rozhadzal mi mrchu :-/ ale kamoska ma snim dobru skusenost po uzivani 3 mes- uzival aj jej muz ten pre muzov,otehotnela po vyse 4 rokoch 🙂 my sme zacali navsetvovat Helios v MT.zistili mi polyp v maternici.nueco som pocirala na nete,vraj to je ako antikoncepcia.tak cakam na mrchu a potom mi to pijdu odstranit.hadam sa po roku a pol konecne zadari 😊
@lili2015 my ideme tento rok na sardiniu, uz sme toho vela precestovali s muzom i australiu, juznu ameriku ale z blizkych destinacii ma sardinia chytila za srdce bola som tam pred 4 rokmi a chcela som sa vratit.... a dufam,ze to bude ako hovoris, viem ako by sa muz strasne uz tesil z baba, na jesen som mala pozitivny test, zial o niekolko dni prisla mrcha.... uz ma nebavi pozerat na jednu ciarku na teste je mi trapne vyplakavat viem,ze kopec bab tu caka ovela viac a aj si prezili tazke chvile
Ajojte tak a ide sa na kontrolu tak držte palce nech to neni nič vážne, bojím sa ale zvladnem to dam vediet ako som dopadla
Baby pridám sa k vám. Vidím že tu je priateľská nálada. Ja mám 2 ročného syna,pred ním sim mala MA. Teraz sa snažíme od septembra....ale hlavu si z toho nerobím i keď ma to vždy zamrzi. Jedna múdra žena mi povedala že anjel...dieťa....si vyberá matku a pôjde len k takej ktorá je kľudna a šťastná.....tak sa snažím byť kľudna a šťastná aj keď po tom druhom anjelovi strašne túžim. Tak úspešne snaženie baby 🙂
Ahojte tak kontrolu mam za sebou, urobil mi sono a pytal sa ma že či som ani trošku nekrvacala hovorim mu že nie a on mi nato že sliznica sa mi znizila akoby ms prebehla a že je to divne. Tak mi kazal prist na hormonalny profil v piatok rano že vysledky budu v pondelok. Vraj si mam zajst k obvodnemu ci nemam neaky problem s mocovym mechurom. Ale nebral mi ani krv na hcg či to nemôže byt mimomaternicove tehotenstvo tak ja už ozaj neviem. Tak nech už je pondelok nech mam vysledky s hor.profilu lebo cele sa mi to nepáči.
@linda1984 ahoj, to nepoznáš mňa 😀, ja som tiež nervák a najviac dostávam zabrať práve na materskej ale má to niečo do seba. Treba asi zmeniť myslenie, vyhýbať sa negatívnym ľudom, robiť to čo ma robí šťastnou....psychika je to najdvôležitejšie na ceste k materstvu....fuuu ja začnem písať knihy tuším 😀
Nooo..dievcata ja som dnes 15dpo a test snehobiely ☹..vyzera to ze ms dorazi..uz aj brucho pobolieva 😢...viem ze ste tu z roznych kutov SK, ale neboli ste niektora nahodou v CAR gyn fyv?
@zuzu2901 no ja som dufala ze to vyde este kym som na materskej.mam 36 rokov a prvu nam trvalo splodit dlhych 6rokov.teraz uz ale tolko casu neni tak preto vkladam nadej do dovolenky.a potom ked sa zamestnam uz si budem chciet udrzat pracu.je to tazke rozhodovanie ci sa snazit alebo nie.ale dakujem za podporu. 🙂

@linda1984 to sa ti lepsie oplati cenovo ja som tiez tak kupovala😀 ale ka aom to kupila normalne v lekarni 🙂