Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

ahojte babeny... držím palce všetkým snažilkám 🙂 mne mešká ms druhý deň... zatiaľ som netestovala... ale aj minulý mesiac mi meškala ms 5 dní a nič z toho nebolo.... takže ešte stále očakávam ms. ...
Dobre ranko chcem sa opytat ked mi idu brat krv na hormonalny profil musim byť na lacno? Už mi ho raz robili rok dozadu ale uz si to nepametam.
@mojezlate dakujem moja no po starom o tyžden sa stahujem a ja stale v praci no ved pozri graf sa mi to nepáči na 9dpo mi bt klesla na 36,7 a posledne dva dni stupla len na 36,8 čo je dost malo nikdy som to tak nemala no to asi tie stresty.
@butterfly333 je to dosť mozne že to robia stresy, tie dokážu pekne s telom zamavat. Ale ked budete prestahovany tak sa to zlepší😊
@lala1501
@butterfly333 ja dnes 7,alebo 8dpo a graf mi tiež skáče ako šialený 😁 a od rana má neskutočne boli brucho ako na ms akoby chcela doraziť každú minútu 😕 a pritom by mala prísť až 23.2..
ahojte baby , odporucam miesto inofolicu a dalsiej chemie vyskusat omega 3 activ od LR firmy. je to idealne pre tehotne aj tie ktore sa snazia otehotniet. su to omega 3 nenasytene mastne kyseliny , ak to niekto pozna tak bude vediet co to je . a odporuca sa to aj neskor pri kojeni. chcela som iba poradit. pomoct. 🙂
@alilka tak to je možno dobre znamenie moja držim pačeky. Mna nič neboli nepicha tak neviem zasa nič.
Ja to tento mesiac vzdavam teplota klesla na 36.5 dnes som mala takú divnu bolest vajecnika ale to asi neznamenalo nic som 8dpo ... Uz aby bolo 22 az príde ms
Zboznujem zvieratka..ale uz sa tesim, ked tu budeme davat fotky nasich vytuzenych babatiek..🙂 verim, xe do konca roka to dame vsetky..aspon fotky ultrazvukov..🙂

@linda1984
@lala1501 uz od 5tej som hore mam riadne bolesti pri cikani cize zapal moc.mechura je isty:( s tymto som uz mala problemy a aj ant.som bravala no teraz mi dala biseptol a ten som si dala ale len pol tab. Tak ten hnedy vytok bol zaciatok zapalu:-/