icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
lala1501
16. feb 2017

@simka2433 ale ak zatial dostanem tak cikat nebudem alebo ak chces tak sa aspon do poharika pre ten pocit 😂

simka2433
16. feb 2017

@lala1501 u mna to nevidim ruzovo ale to som vam hovorila uz ns zaciatku tohto mesiaca ze nemam dobry pocit. No nista posedziimee uvidziime:D

lala1501
16. feb 2017

😀😀 ja si radsej lahnem ,co budem vysedavat😀

simka2433
16. feb 2017

@lala1501 ja lahnem a zaspim:D

lala1501
16. feb 2017

@simka2433 tiez sa ni to dost casto stava😀

tifinka
16. feb 2017

@alilka zatial nie..ale brucho uz boli..dnes som 32DC..a ja som tak cca 34dnova..a ty nestracaj nadej..nikdy nevies kedy motyka vystreli 😉

alilka
16. feb 2017

@tifinka to áno ale akosi som presvedčená o tom že tehu niesom..U nás v meste je jeden bio obchod a tá pani čo tam robí sa do toho ozaj rozumie..Má tam nejaké akoby čipky na prírodnej báze pre ženy ktoré nemôžu otehu..Povedala že už viac žien,čo sa dlhšie snažili jej po tých cipkacj otehotneli vrátane jej švagriny..Tak som myslela,že by som to skúsila..Ale tá kura stojí 40€..Tak premýšľam nad tým..A ty si už aj objednana do CAR?

simka2433
16. feb 2017

@lala1501 to mas prvy priznak:D

lala1501
16. feb 2017

@simka2433 to by som bola potom tehotna od svojho detstva 😀 pretoze ja uz ako mala aj ked som prisla zo skoly tak mamka ma veľakrát nasla spat v kresle este aj s taskou na chrbte😀 dodnes sa na tom bavime aka som zmordovana chodila😀

tifinka
16. feb 2017

@alilka no tak za pokus to urcite stoji!!a mne vsetci stale opakuju ze musim byt pozitivne naladena!!tak si hovor ze to tam je a ono to tam bude!!!! 😉 ...este nie...ale idem do toho..uz som sa aj s drahym dohodla

simka2433
16. feb 2017

@lala1501 :D :D no pekne:D tak si sprav zasoby spanku lebo ked sa drobec narodi takskorosa nevyspis:D moja svagrina uz rok a pol spava 3hod.denne:-/ moje krstniatko vobec nespava on si pospi hodinku a funguje dalej ako zajacik duracel:D to maju v Amerike asi iny vzduch

lala1501
16. feb 2017

@simka2433 tak to si neviem predstavit lebo ja som ozaj clovek co polku života prespi 😀

alilka
16. feb 2017

@tifinka no ja zasa nepamätám ako dlho sa snažíte ale pokial dlhšie nieje na co čakať .Aspoň môj naZor .Mala som kamošku ktorá sa snažili vyše 4rokov..Miliónkrát som jej vravela nech to rieši v centre ak to inak nejde .Nechápala som že tak dlho sa snazia a dokopy pre to neurobia nič..A pritom má tento rok 36..Jej prvé bábo..Nakoniec boli na insiminaciu a na prvý šup otehotnela..Teraz je už v 6tom mesiaci..A stále mi povie že škoda že skôr neposluchla že už mohla aj druhé teraz čakať 😁😁 takže ja som zástanca riesenia 😊

bejulik3
16. feb 2017

@tifinka neberiem nič, tento mesiac začínam piť Alchemilkovy caj tak uvidíme a kyselinu listovú. .. teraz to začínam intenzivnesie riešiť lebo už má to fakt hneva

nina4
16. feb 2017

@amelie2017 no aspon ze tak a nemala si silne krvacanie.
Tak pokial by lietanie vadilo je ozaj asi lepšie počkať s tehuľkovaním ako mať potom hlavu v smutku .Ale verim ze na dalši krat sa už zadari a budete sa tešiť s babatka 😘

nita216
16. feb 2017

@nina4 ahoj moja!citam ta tu a tak som rada ze ste ok a doki uz nech ti potvrdi tehotenstvo!my teraz ideme na NT skrining 28.2 tak dufam ze vsetko bude ok!

katkaluky89
16. feb 2017

zajtra uz idem na gyndu..uvidim co doktorka povie. som zvedava aj ked necakam pozitivne vysledky 😕 posledna spoluziacka s triedy dnes porodila dcerku... radost neskryvam ale ten smutok v srdci je nieco strasne

nina4
16. feb 2017

@nita216 no ale ako sa ti to prešuchlo pozeram,že si už v 10tt 😍 babatku posielam 😘.Ako je tebe ?
No veru este to potvrdenie ale to bude zachvilku ved 2.3. idem a uz sa potom skludom budem tehulkovat 😊

adus23
16. feb 2017

@xlindus potvrdenú nepriechodnosť nemám ale kee som mala často cysty ktoré mi praskali tak doktor pripisuje nemožnosť otehotnenia nepriechodnosti vaječníkov. 🙂 Takže dúfam že keď už budem musieť na zákrok ísť aspoň nám to pomôže. 🙂

alilka
17. feb 2017

Baby už druhý deň má dosť boli brucho ako na ms..Ale tu mám dostať až 23.2..Čím to môže byť?Myslíte že by to mohli byť čreva,len to tak nevnímam?😊

majka010
17. feb 2017

Ahojte vcera mi zacala MS a zaroven som si kupila prvy krat ovu testy tak dufam ze sa nam po roku snazenia uz konecne zadary

nita216
17. feb 2017

@nina4 Dakujeme za 😘 ano sme uz v 9+4tt vsetko ok!nic mi mie je okrem prs a sem tam na veceru uz neviem zjest nic co som ja varila!ale to ani nevadi ved si uribim kokteilik z jahod a bananov +mliecka a je mi super!no nech ti uz len potvrdi zdrave tehotenstvo a uz tehulkovanie moze. zacat!kolko tt budes ked ides k dokimu?

nina4
17. feb 2017

@nita216 tak to mas ako ja tiez len prsia občas ale aspon nas nenaťahuje a mozme v klude tehuľkovať.
Ja budem na prvom sone 7+2.

2nikky2
17. feb 2017

Baby v ktorom tyzdni sa robia odbery? Bola som na vysetreni v utorok a malinke ma 8milimetrov este srdiecko nebije ale 9.3 mam ist na vysetrenie a vraj uz by malo bit 🙂 Ale hlavne ma zaujima v ktorom tyzdni sa robia tie odbery

nina4
17. feb 2017

@alilka a kolko DPO si ? Nemohlo by to byt aj naznak tehu ?

alilka
17. feb 2017

@nina4 8-9dpo som ..Čo ja viem..Taký by mal byť?

lala1501
17. feb 2017

@simka2433 no ako si na tom Simus ? Mna uz boli brucho takze navsteva sa blizi😠

nina4
17. feb 2017

@alilka tak to by mohlo brucho boliet aj s toho ak necitiš ine problémi

alilka
17. feb 2017

@nina4 necitim iné problémy,ešte jediné mám hlien ale taký akoby do žltá..Coz nechápem..😊

pucca144
17. feb 2017

@adus23 aj mňa to čaká v utorok tak verím že o mesiac to vyjde 🙂