Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@tifinka to áno ale akosi som presvedčená o tom že tehu niesom..U nás v meste je jeden bio obchod a tá pani čo tam robí sa do toho ozaj rozumie..Má tam nejaké akoby čipky na prírodnej báze pre ženy ktoré nemôžu otehu..Povedala že už viac žien,čo sa dlhšie snažili jej po tých cipkacj otehotneli vrátane jej švagriny..Tak som myslela,že by som to skúsila..Ale tá kura stojí 40€..Tak premýšľam nad tým..A ty si už aj objednana do CAR?
@tifinka no ja zasa nepamätám ako dlho sa snažíte ale pokial dlhšie nieje na co čakať .Aspoň môj naZor .Mala som kamošku ktorá sa snažili vyše 4rokov..Miliónkrát som jej vravela nech to rieši v centre ak to inak nejde .Nechápala som že tak dlho sa snazia a dokopy pre to neurobia nič..A pritom má tento rok 36..Jej prvé bábo..Nakoniec boli na insiminaciu a na prvý šup otehotnela..Teraz je už v 6tom mesiaci..A stále mi povie že škoda že skôr neposluchla že už mohla aj druhé teraz čakať 😁😁 takže ja som zástanca riesenia 😊
@amelie2017 no aspon ze tak a nemala si silne krvacanie.
Tak pokial by lietanie vadilo je ozaj asi lepšie počkať s tehuľkovaním ako mať potom hlavu v smutku .Ale verim ze na dalši krat sa už zadari a budete sa tešiť s babatka 😘
zajtra uz idem na gyndu..uvidim co doktorka povie. som zvedava aj ked necakam pozitivne vysledky 😕 posledna spoluziacka s triedy dnes porodila dcerku... radost neskryvam ale ten smutok v srdci je nieco strasne
Baby už druhý deň má dosť boli brucho ako na ms..Ale tu mám dostať až 23.2..Čím to môže byť?Myslíte že by to mohli byť čreva,len to tak nevnímam?😊
Ahojte vcera mi zacala MS a zaroven som si kupila prvy krat ovu testy tak dufam ze sa nam po roku snazenia uz konecne zadary
@nina4 Dakujeme za 😘 ano sme uz v 9+4tt vsetko ok!nic mi mie je okrem prs a sem tam na veceru uz neviem zjest nic co som ja varila!ale to ani nevadi ved si uribim kokteilik z jahod a bananov +mliecka a je mi super!no nech ti uz len potvrdi zdrave tehotenstvo a uz tehulkovanie moze. zacat!kolko tt budes ked ides k dokimu?
Baby v ktorom tyzdni sa robia odbery? Bola som na vysetreni v utorok a malinke ma 8milimetrov este srdiecko nebije ale 9.3 mam ist na vysetrenie a vraj uz by malo bit 🙂 Ale hlavne ma zaujima v ktorom tyzdni sa robia tie odbery

@simka2433 ale ak zatial dostanem tak cikat nebudem alebo ak chces tak sa aspon do poharika pre ten pocit 😂