icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
zuzu2901
autor
2. jan 2017

@sevcikovaanna drzime palceky silno nech sa podari!

livuska25
2. jan 2017

1DC 😢

19mirka90
2. jan 2017

@zuzu2901 Dakujem Zuzu 😊 verim ze pridu // Predtym som v tomto case mala citlive prsia aj velke..a teraz nic..tak verim ze aj toto by mohlo byt znamenie nejake xi ;) A rovnako drzim aj Tebe palcoky aby si mala //

nita216
2. jan 2017

@livuska25 no je mi luto ze si dostala ms,ale aspon sa mozte dalej snazilkovat a uzivat si jeden druheho!a uzivat si bezstarostny sexik kedze nemusite si.davat pozor!

nita216
2. jan 2017

@zuzu2901 no testik mozes urobit ved za to nic nedas max euro a nieco ale ked 2 hodky nepijes nic tak mozes aj poobede si zrobit testik alebo pockaj do rana
@nina4 ked to bude ten dlhsi cyklus mohlo sa stat ze si otehotnela neskorsie!ja by som skusila testik!

nina4
2. jan 2017

@zuzu2901 srdiecko na vysledku nezmenís nic maximalne este fakt ze by ukazalo // o par dni ale ja myslim ze tehu budeš 😉

nina4
2. jan 2017

@nita216 len my dme sa potom uz nemojkali lebo som zas chytila zapal mocovych ciest a to som uz fakt nemala chut na ziaden sexik 🙂

zuzu2901
autor
2. jan 2017

@nina4
@nita216 tak babulky robila som si teda test.Zial negativny zatial

tamarka9
2. jan 2017

Ahojte kocky,je tu uz jedna skupinka snaziliek 2017,pridala som sa do nej,no rada sa aj k vám,viac podpory sa isto zíde ☺ my sme sa chceli zacat snažiť od januára,dnes mam ovulaciu,no ja som u rodicov a manzel doma,cize tento mesiac pase....jedno dieťatko uz mame. Cesta k nemu tiez bola ťažká,dvakrát som potratila,zmenila lekarku,porobili sa testy,našla sa chyba a mame doma certicu. Otehotnieť vtedy nebol problem,vždy sa nam na prvýkrát zadarilo. Teraz je situácia ina,môj porod skončil akutnou sekciou po ktorej sa mi vytvorili zrasty a vytiahli maternicu velmi vysoko,cize spermie budu mat dost problem dostať sa tam kam majú a lekar tomu nedáva veľké sance. Ze ked to nepôjde,budu musieť zoperovat zrasty a potom zase skúšat. Ale ja verím,ze to pôjde aj bez operacie a tiez si v roku 2017 uz pomojkam bábo 😉

nita216
2. jan 2017

@zuzu2901 tak pockaj do ms a vtedy si urob este jednu ale aj ja si myslim ze budes tehu!
@nina4 ale skus potom este dalsiu boze tak by som si priala aby sme spolu tehulkovali aj so zuzkou!ja som si dbes kupila testik tak neviem ako ale musim vydrzat az do rana!tak ma to pali urobit si to teraz ale ranny moc je aj tak lepsi kedze som 2dni pred ms!

tamarka9
2. jan 2017

@zuzu2901
@nita216 kocky ja som pred ms z poobedného testu mala viditelnu ciarku tri dni pred ms a moja kamoska po tyzdni meskania mala taky test ako ja. Cize sice hroooozne to cakanie,ale oplati sa aspon do dna ms cakat. drzim palce,pekne by ste to tu odstartovali 😉

zuzu2901
autor
2. jan 2017

@tamarka9 ahoj Tamarka.Vitam ta medzi nami.No fuh mala si to/mas tazke,ale kazdopadne dobre je,ze mas pozitivnu naladu.Drzim ti silno palce a verim,ze v nas najdes oporu 😘 .Uspesne snazilkovanie 😉

zuzu2901
autor
2. jan 2017

@nita216 no najblizsie si budem moct asi az v sobotu urobit.Pretoze od dnes mam cely tyzden nocne.A to je tazko potom robit test.Urcite pockam do mrchy.No momentalne mam pocit akoby uz bud zajtra mala dojst mrcha.Zacali ma boliet prsia a take zilnatejsie sa mi maria.Uvidime co s toho to bude

zuzu2901
autor
2. jan 2017

@tamarka9 urcite pockam uz do ms radsej.Aj ked ako pisem momebtalne mam pocit,ze zajtra sa predvedie mrcha v plnej parade 😀

zuzu2901
autor
2. jan 2017

@nita216 a hnacku som dostala cize vidim to na bliziacu sa mrchu 😀

mirka779
2. jan 2017

dobry den ja som bola umele oplodnenie a nam to po prvy krat nevišlo .. dochtor mi predpisal siofor ze vraj budem ich brat dost dlho vraj mam zavolat ked budem mat mrchu ale s mojim dochtorom sa neda v novembri som mala ist na druhi ivf len ze moj dochtor stale odklada neviem ako to mam riešit chodim k hermanovy

nina4
2. jan 2017

@zuzu2901 moja to neva este môzu byt // ja tomu verim 😘
@nita216 tak ti drzim palce aby si vydrzala do rana 😉 a nasla tie // aj ty .ako sa ja poznam pokial je test doma tak nevydržim 😂😄
Vy si najdete // a pojdete nam prikladom 😉

nita216
2. jan 2017

@nina4 len to ze ma to priadne pali aby som si urobila,len viem ze rano je to istejsie vtedy to uz bude den pred ms dnes ma poriadne bolelo podbrusko v obchode som si myslela ze som to dostala a doma som sa isla skontrolovat situaciu a len vytok som mala ako na ovu!
@zuzu2901 kym nemas ms nic nie je stratene pocit na ms mozes mat aj uhniezdovania a ako sa babo zabyva!

nita216
2. jan 2017

@tamarka9 vitame ta !ozaj mas to tazke ale nic nie je nemozne!ja chcem testovat zajtra a uvidime ved aj v oktobri som mala test den pred ms //

nita216
2. jan 2017

@mirka779. Ahoj vitame ta.moj odpoved je zmen lekara

kiki94
2. jan 2017

Ahojteee babenky 🙂 chcem sa opytat...29.12. sme sa s manzelom pokusali o babo ... 31.12 som dostala menzes .... Je mozne ze sa este podari to uhniezdit,alebo sa to vyplavilo ? Mate niektora skusenosy ?? Aaa menzes mi meskal 13 dni .... Tak neviem ci sa to daa takto ci nieee ... Poradite mi ? Dakujem :-*

zuzu2901
autor
2. jan 2017

@kiki94 ahoj kiki.Najvacsia pravdepodobnost,ze otehotnejes je pocas ovulacie cim si blizsie k ms tym sa ta moznost skracuje.Takze pravdepodobne nie si tehotna.No zazraky sa deju a pocula som uz o zenach co otehtneli pred ms,ale to 0,5% zien na Svete.Je to velmi nepravdepodobne. ☹

zuzu2901
autor
2. jan 2017

@nina4 tak ok ja teda pockam do mrchy.Aj ked tiez ako @nita216 mam 1 test este doma tak uvidime ci vydrzim do piatku.

kiki94
2. jan 2017

@zuzu2901 no toto ze citam kpec clankov aaaa kopec xien bez problemov takto otehotnelo ... Preto som na pochybach :(

zuzu2901
autor
2. jan 2017

@nita216 ano to je pravda.Este mam 1 test doma tak uvidime dokefy budem odolavat.Bodaj by baby mali pravdu a zadarilo sa nam obom.Velmi by som chcela aby sme spolu tehulkovali.😉

zuzu2901
autor
2. jan 2017

@kiki94 ano kiki,ale velmi sa nato neviaz,lebo fakt je velmi mala pravdepodobnost aby sa to podarilo.Samozrejme to neznamena,ze ti to neprajem,len myslim realisticky.

kiki94
2. jan 2017

@zuzu2901 ale ved ja chaoeeem 🙂 netlacim na toooo ani nic len som sa chcela informovat ... Pri synovi tiez meskalo, otehotnrla som a mala som menxes ale to len taky slabunky ... Ine ako teraz ... Len nepamatam kedy som vtedy mala dostat :D

zuzu2901
autor
2. jan 2017

@kiki94 drzim palce aby sa podarilo co najskor 😘

kiki94
2. jan 2017

@zuzu2901 dakujem krasne :-*

adria88
2. jan 2017

Ahojte, aj ja sa pridám, ak môžem... Dnes som 3DC, uvidíme, či sa zadarí hneď tento mesiac... Aj som si povedala, že sa vykašlem na teplotu, skúsim to na náhodu, kašlem aj na ovu testy, no neviem, či sa udržím a či ma vôľa pustí 🙂 🙏