Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

1DC 😢
Ahojte kocky,je tu uz jedna skupinka snaziliek 2017,pridala som sa do nej,no rada sa aj k vám,viac podpory sa isto zíde ☺ my sme sa chceli zacat snažiť od januára,dnes mam ovulaciu,no ja som u rodicov a manzel doma,cize tento mesiac pase....jedno dieťatko uz mame. Cesta k nemu tiez bola ťažká,dvakrát som potratila,zmenila lekarku,porobili sa testy,našla sa chyba a mame doma certicu. Otehotnieť vtedy nebol problem,vždy sa nam na prvýkrát zadarilo. Teraz je situácia ina,môj porod skončil akutnou sekciou po ktorej sa mi vytvorili zrasty a vytiahli maternicu velmi vysoko,cize spermie budu mat dost problem dostať sa tam kam majú a lekar tomu nedáva veľké sance. Ze ked to nepôjde,budu musieť zoperovat zrasty a potom zase skúšat. Ale ja verím,ze to pôjde aj bez operacie a tiez si v roku 2017 uz pomojkam bábo 😉
@zuzu2901 tak pockaj do ms a vtedy si urob este jednu ale aj ja si myslim ze budes tehu!
@nina4 ale skus potom este dalsiu boze tak by som si priala aby sme spolu tehulkovali aj so zuzkou!ja som si dbes kupila testik tak neviem ako ale musim vydrzat az do rana!tak ma to pali urobit si to teraz ale ranny moc je aj tak lepsi kedze som 2dni pred ms!
@nita216 no najblizsie si budem moct asi az v sobotu urobit.Pretoze od dnes mam cely tyzden nocne.A to je tazko potom robit test.Urcite pockam do mrchy.No momentalne mam pocit akoby uz bud zajtra mala dojst mrcha.Zacali ma boliet prsia a take zilnatejsie sa mi maria.Uvidime co s toho to bude
dobry den ja som bola umele oplodnenie a nam to po prvy krat nevišlo .. dochtor mi predpisal siofor ze vraj budem ich brat dost dlho vraj mam zavolat ked budem mat mrchu ale s mojim dochtorom sa neda v novembri som mala ist na druhi ivf len ze moj dochtor stale odklada neviem ako to mam riešit chodim k hermanovy
@nina4 len to ze ma to priadne pali aby som si urobila,len viem ze rano je to istejsie vtedy to uz bude den pred ms dnes ma poriadne bolelo podbrusko v obchode som si myslela ze som to dostala a doma som sa isla skontrolovat situaciu a len vytok som mala ako na ovu!
@zuzu2901 kym nemas ms nic nie je stratene pocit na ms mozes mat aj uhniezdovania a ako sa babo zabyva!
Ahojteee babenky 🙂 chcem sa opytat...29.12. sme sa s manzelom pokusali o babo ... 31.12 som dostala menzes .... Je mozne ze sa este podari to uhniezdit,alebo sa to vyplavilo ? Mate niektora skusenosy ?? Aaa menzes mi meskal 13 dni .... Tak neviem ci sa to daa takto ci nieee ... Poradite mi ? Dakujem :-*
@kiki94 ahoj kiki.Najvacsia pravdepodobnost,ze otehotnejes je pocas ovulacie cim si blizsie k ms tym sa ta moznost skracuje.Takze pravdepodobne nie si tehotna.No zazraky sa deju a pocula som uz o zenach co otehtneli pred ms,ale to 0,5% zien na Svete.Je to velmi nepravdepodobne. ☹
Ahojte, aj ja sa pridám, ak môžem... Dnes som 3DC, uvidíme, či sa zadarí hneď tento mesiac... Aj som si povedala, že sa vykašlem na teplotu, skúsim to na náhodu, kašlem aj na ovu testy, no neviem, či sa udržím a či ma vôľa pustí 🙂 🙏

@sevcikovaanna drzime palceky silno nech sa podari!