Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@miminkaaa3 fiha,tak to pekne skoro ti ukazalo,teraz držím palce aby ciarka pekne silnela ☺
@simka2433 ale kde on sa nedá znásilniť,je to taký ofuk,ked je unavený,tak je ako zenska s pms 😁 no ale premeskali sme šancu,lebo test bol pozitívny vcera doobeda,dnes z ranneho mocu dokonca bol už negatívny,večer ma bolel vajecnik,cize ovulka bola v noci. My sa dnes k mojkaniu nedostaneme skôr ako o deviatej večer,cize vajko už bude k.o...určite bola už ovulka,lebo ani hlien už dnes nemam. Tak mozne dnes este skúsiť,ale myslím že už bude neskoro. Ja som vždy otehu ked sme mali sex prave v den bolesti 😞
Dievcata, prosim Vas, ma podla Vas zmysel dopovat sa Inofolicom a vsetkym dokopy (grep, vitaminy B, alchymelka), alebo si mam vybrat iba jeden druh? Ja uz tak tuzim po mimi, ze pcham do seba uplne vsetko. Chcela by som vediet Vas nazor a skusenosti, lebo ja mam skor pocit, ze mixovanim vsetkeho sa mi cyklus poriadne rozkyval a efekt okrem prazdnej penazenky ziadny😢😢😢
ms mi meškala 5 dní a dnes mám slabé krvácanie.. je ešte šanca, že by som bola tehu?? veľmi veľmi si to prajem :( včera som mala slabého ducha na teste
Ahojte, aj ja sa pridávam... stres, panika a snaha otehotnieť už skoro 2 roky :P
@tamarka9 dakujem pekne..uvidime ci to je ozaj pravda..volala som sestricke na obiednanie a ze az po dvoch tyzdnoch ked mi meskaju mam prist😕
@pupu6 Ahoj.Je zbytocne vsetko miesat dokopy.Staci ti jedno,hlavne nech tam je kys.listova.Mne osobne inofolic pomohol,po mesiaci uzivania som ostala tehotna.No v tom istom case som sa ale vykaslala na cele sledovanie ovulacie,ovulacne testy,bazalna teplota a prislo to.Skus sa na to tak nezameriavat.Najdolezitejsie pri otehotneni je mat chladnu hlavu a byt v uplnej psychicej rovnovahe.Stres nicomu nepomaha.Drzim palceky
@miminkaaa3 no lekárovi netreba skôr chodiť,lebo on nic neuvidi,cize ak nemáš žiadne problémy,staci ísť kľudne v 7-8 tt ked už bude aj srdiečko a fazuľka sa bude dat aj pomerať. Cize teraz už len čakať co bude,ale snáď sa dobre uchytilo 😉
@lala1501 ked som bola v októbri na preventívke,tak bolo vsetko ok,ale vtedy som aj cítila že pracuje a od decembra stale len pravý je aktivny. Bože keby človek mal cas chodiť po lekároch,zišli by sa mi dva týždne volna,aby som si vsetko mohla obehať,naplánovať,už mam tolko restov,že sa rozpadnem raz 😁
@mimi_3 hm no neviem,ruzovkasta je skôr cerstva krv. Ja som tak mala ked som potratila,ale už v 7tt a v 12tt,že najprv trochu,ozaj len kúsok krvi doobeda a potom niekedy večer sa to rozbehlo riadne. No tu nic nepomôže len čakať,ci sa mrcha spusti,nebuď na nervy,skus sa nastaviť tak,že ak je babo zdrave a silne,tak sa udrzi a ked je slabucke,alebo chore,tak sa proste proces delenia buniek zastavi,lebo nie to je v poriadku a ty budeš mat ďalšiu šancu na otehotnenie. A ak sa nespusti,skus urobiť zajtra test,ak bude ciarka silnejsia,volaj lekárovi,da ti nieco na podporu...

@simka2433 ale ani brucho neboli uz takze fnes nepríde to znamena ze byde pekne meskat.porazi ma 😈