Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@simka2433 akoze ani mne sa moc nechcelo, tazke dni sme mali, no ja som sa nejako nastavila, ze zvladneme,ale ako som pisala, on je ofuk 🙂 tak co uz,mozno este dnes nieco zamiesame a ked nie, tak veru pod stromcek budeme darcek carovat buduci mesiac a to uz aj na silu keby malo byt 😀
baby stalo sa vám niečo takéto ako mne? : robila som si ovu testy boli od 14.2 -15.02. negatívne , 16.02. už bola jasná druhá čiarka-silná ale pocit blížiacej ovu som nemala..a Dálšie dni boli ovu testy opäť negatívne..tak nerozumiem tomu aleže vôbec :/
@eliss19 presne tak, pribrala som a uplne sa zo mna stal chodiaci stres. Stale si hovorim, ze budem v klude, ale to sa naozaj neda. Roky utekaju, kamaratky tehotneju a ja sa uz citim akoby som mala lepru... tento mesiac uz len doberiem inofolic, mam to este asi na tyzden a uz nic naozaj nebudem riesit.
Ahojte prosim vás viete mi napísať alebo ozvete sa mi kto tu predával testy? Dakujem
Ahojte tak ja uz pomaly stracam nadej...dnes som bola na folikulometrii po clostyle a aj tak foliky nedozreli...vobec na mna nezabral tak mi predpisala letrozol...netusim co to je zac ani som nenasla nejake diskusie ale co je iste ze tenyo mesiac uz z toho nebude nic a to cakanie na dalsi a znovu neistota ci zaberie 😢 uz nemam chut to ani riesit
@nadej1111 mne ani lieky nedali rovno ma šupli na prefuk vajcovodov, tak xhápem čakala som že najrv začneme s tabletkami a oni rovno tak na zákrok, po každom vyšetrení som revala, že mi dali nádej že nech to skúsime a teraz sa to ťahá. Po synčekovi som sa už zmierila že deti nebudú a minulý rok mi dali nadej a nič tak sa nesmieme vzdávať už som sa pripravila aj na možnosť že pojdem aj na umelé ak sa bude dať ❤
@19mirka90 aha tak to ja vôbec,občas tam bola ciarka,ta potom zmizla a potom sa opat objavila. Obcas mam cely cas slabú čiarku. No napr ked prídu plodne dni a mam hlien,tak je tam slaba ciarka,ale stalo že už aj nebola žiadna a na druhy den koľajnice. Ale každá sme ina,tak možno bola nejaká zmena,ked si to nemala ako obvykle...
Dievčatá ja fakt vo svojom veku sa po vyšetreniach cítim ako 15 ročná truba. Len čakám kedy vypadnem von z ordinácie a rozrevem sa. Potom som naštvaná že prečo ja, potom sa cítim tak že aj s ulice dieťa by som prijala. Doma sa potom davam do kopy, žeby to synček tak nevnímal, potom sa utešujem aj s mm že vyberáme meno a najnovšie som sa rozhodla si niečo aj nakúpiť, lebo nič nemám keďže po synčekovi som už nemala otehotnieť tak som všetko darovala. Kupujem si testy a ešte sa ich nakúpim kým to bude mať zmysel. Len uvažujem že kým príde k rodičovstvu budem vyšťavená ako citrón. Aj vy si všímate že všetky už sú tehotné v okolí?

@tamarka9 ďakujem už mám chvíľky že sa aj bojím ale keď už raz bábo chcem tak to dám len nech je zdravé. najhoršie je to čakanie :(