icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
pucca144
20. feb 2017

@tamarka9 ďakujem už mám chvíľky že sa aj bojím ale keď už raz bábo chcem tak to dám len nech je zdravé. najhoršie je to čakanie :(

simka2433
20. feb 2017

@tamarka9 to ma mrzii:-/ to je na slaktrafenie ked cakas na ovulku jak s prepacenim kura na sopel a ptm ti muz povie ze jemu sa nechce... ale netrap sa v marci ideme nato rodime pod stromcek;)

lala1501
20. feb 2017

@simka2433 ale pochybujem len mi zas bude meskat co u mna nie je nic výnimočné 🙂

tamarka9
20. feb 2017

@simka2433 akoze ani mne sa moc nechcelo, tazke dni sme mali, no ja som sa nejako nastavila, ze zvladneme,ale ako som pisala, on je ofuk 🙂 tak co uz,mozno este dnes nieco zamiesame a ked nie, tak veru pod stromcek budeme darcek carovat buduci mesiac a to uz aj na silu keby malo byt 😀

mimi_3
20. feb 2017

@tamarka9 ďakujem ti za odpoveď, veľmi si to vážim... 🙂 skúsim ešte teda ten test,a uvidíme.... už som z tohto "snažilkovania" zúfalá... od augusta a stále nič :( :( :(

mojezlate
20. feb 2017

@pucca144 mne ano už bude aj čoskoro končiť

tamarka9
20. feb 2017

@mimi_3 a ustalo už to spinenie?

saninka33
20. feb 2017

@sweetlip vtipne

paja003
20. feb 2017

@tamarka9 ja viem, najhoršie na tom je, že o tom viem :D a niekedy to už nie je sranda. Manžel má 33 a ja 28, ovulácia je ok, o mesiac nás chce gynekologička poslať na nejaké vyšetrenia oboch... tak "v kocke" toľko... Ty si na tom ako?

simka2433
20. feb 2017

@lala1501 aj tak skus zato nic nedas🙂 ja dnes mam kuchynsky den:D chlebiky uz kysnu a teraz som knedlu domiesila drahy si vymyslel sampionovu omacku s knedlou:D tak od rana sa s cestom prplem

19mirka90
20. feb 2017

baby stalo sa vám niečo takéto ako mne? : robila som si ovu testy boli od 14.2 -15.02. negatívne , 16.02. už bola jasná druhá čiarka-silná ale pocit blížiacej ovu som nemala..a Dálšie dni boli ovu testy opäť negatívne..tak nerozumiem tomu aleže vôbec :/

lala1501
20. feb 2017

@simka2433 no ak nedojdu do piatku tak este skusim ale skor uz nie ved budem robit pomaly len na testy😀 ale nedavam tomu sancu velmi

mimi_3
20. feb 2017

@tamarka9 uz nic prisli kramy :(((( a plus som sa dozvedela ze dve zname su tehotne co to vobec neplanovali...takze mam krasny den depka ako vysita

didi2102
20. feb 2017

@adria88 no mam dost silny mrchu pochybujem ze to je zahnezdovanie neviem :( ach

paja003
20. feb 2017

@mimi_3 úplne chápem, ja som sa stále tešila s inými, keď oznámili tehotenstvo...a teraz normálne, akokeby som facku dostala, keď niekto povie, že ešte sme neplánovali, ale už sme... ☹

tamarka9
20. feb 2017

@19mirka90 veď to je normálne tak ako si to mala. Mávaš to inak? Ja tiež negatívne cely cas,jeden den pozitívny a potom opäť negatívne..

tamarka9
20. feb 2017

@mimi_3
@paja003 áno človek tie správy o tehu úplne inak vnima ked sa aj sam snazi. Ale chce to trpezlivosť a hlavne postupne riešiť ci nie je nejaký problém...

tifinka
20. feb 2017

@alilka no ako moja..kedy budes testovat?

monii28
20. feb 2017

Aj váš tak boleli vaječníky, keď ste vysadili antiku?

pupu6
20. feb 2017

@eliss19 presne tak, pribrala som a uplne sa zo mna stal chodiaci stres. Stale si hovorim, ze budem v klude, ale to sa naozaj neda. Roky utekaju, kamaratky tehotneju a ja sa uz citim akoby som mala lepru... tento mesiac uz len doberiem inofolic, mam to este asi na tyzden a uz nic naozaj nebudem riesit.

pupu6
20. feb 2017

@sweetlip to sa tesim, ze to vyslo. Mne inofolic nejak nezabral. Len som po nom pribrala takmer 4 kg. Uz skusame stvrty rok a nic.

m_i_s_k_a_2
20. feb 2017

Ahojte prosim vás viete mi napísať alebo ozvete sa mi kto tu predával testy? Dakujem

pucca144
20. feb 2017

@m_i_s_k_a_2 ahoj mne tu poradili lauritkatesty, má aj ovu aj tehu testy 🙂

nadej1111
20. feb 2017

Ahojte tak ja uz pomaly stracam nadej...dnes som bola na folikulometrii po clostyle a aj tak foliky nedozreli...vobec na mna nezabral tak mi predpisala letrozol...netusim co to je zac ani som nenasla nejake diskusie ale co je iste ze tenyo mesiac uz z toho nebude nic a to cakanie na dalsi a znovu neistota ci zaberie 😢 uz nemam chut to ani riesit

pucca144
20. feb 2017

@nadej1111 nevzdávaj to musí sa to podariť, tento víkend už mám naplánovaný na chalupe a asi aj spať budem s nohami hore 🙂 prestávam prepočítavať dni a pokiaľ manžel bude vládať tak ho nenechám ani si vydýchnuť 🙏

nadej1111
20. feb 2017

@pucca144 ked ja som sa tak spoliehala na clostyl a nic z neho a tieto nove lieky neviem ani co su zac...ooch

19mirka90
20. feb 2017

@tamarka9 tak bo predtym som zvykla mat ze sa testy sfarbovali postupne..a hlien napr.som mala v case ked testy boli negativne...preto som ostlala zmiatnuta...

pucca144
20. feb 2017

@nadej1111 mne ani lieky nedali rovno ma šupli na prefuk vajcovodov, tak xhápem čakala som že najrv začneme s tabletkami a oni rovno tak na zákrok, po každom vyšetrení som revala, že mi dali nádej že nech to skúsime a teraz sa to ťahá. Po synčekovi som sa už zmierila že deti nebudú a minulý rok mi dali nadej a nič tak sa nesmieme vzdávať už som sa pripravila aj na možnosť že pojdem aj na umelé ak sa bude dať ❤

tamarka9
20. feb 2017

@19mirka90 aha tak to ja vôbec,občas tam bola ciarka,ta potom zmizla a potom sa opat objavila. Obcas mam cely cas slabú čiarku. No napr ked prídu plodne dni a mam hlien,tak je tam slaba ciarka,ale stalo že už aj nebola žiadna a na druhy den koľajnice. Ale každá sme ina,tak možno bola nejaká zmena,ked si to nemala ako obvykle...

pucca144
20. feb 2017

Dievčatá ja fakt vo svojom veku sa po vyšetreniach cítim ako 15 ročná truba. Len čakám kedy vypadnem von z ordinácie a rozrevem sa. Potom som naštvaná že prečo ja, potom sa cítim tak že aj s ulice dieťa by som prijala. Doma sa potom davam do kopy, žeby to synček tak nevnímal, potom sa utešujem aj s mm že vyberáme meno a najnovšie som sa rozhodla si niečo aj nakúpiť, lebo nič nemám keďže po synčekovi som už nemala otehotnieť tak som všetko darovala. Kupujem si testy a ešte sa ich nakúpim kým to bude mať zmysel. Len uvažujem že kým príde k rodičovstvu budem vyšťavená ako citrón. Aj vy si všímate že všetky už sú tehotné v okolí?