icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
liliputka23
21. feb 2017

Baby vrchny robeny vcera a dolny dnes vidite nieco?

adria88
21. feb 2017

@liliputka23 vidím mini dušíka 🙂 ale fakt, že slabučkého... koľko si dpo? užý meškámrcha?

tamarka9
21. feb 2017

@liliputka23 na tom spodnom vidim ducha,ani by som si ho nevsimla,ale oproti vrchnému je poznat ze tam je...drzim palce nech to silnie 🙂

mojezlate
21. feb 2017

@pucca144 ahoj moja ja som natom uplne ale uplne rovnako, tiež si to hovorím potom si zasa poviem nemysli nsto to sa len strsujem čo sa ma stat stane sa. Ale samozrejme nevydržím a som naspet v depke. Ale musíme veriť raz to vyjde🙂

alilka
21. feb 2017

Babule mna dnes nenormálne páli zaha a "idú" mi šťavy .Normálne má z toho napína 😷😷 to z čoho môžem mať?😲😲

adria88
21. feb 2017

@alilka šak možno nečakaj pozajtra mrchu 😀 ja som to mala napríklad minule, cez ovu... tiež som sa divila, že z čoho, veď nič také som nepapala, aby ma pálila záha... no neviem, ale každopádne, nestrácaj ešte nádej 😉

adria88
21. feb 2017

@alilka a ten test nechceš spraviť?

alilka
21. feb 2017

@adria88 😂😂😂zlatá ,ty si viac zvedavá ako ja 😛😛 možno spravím zajtra nech ťa toľko nenatahuhej ,😛😛

adria88
21. feb 2017

@alilka hej, som strašne zvedavá 😀 nemôžem si pomôcť, prepáč 😅

alilka
21. feb 2017

@adria88 to je v pohode 😁 ja viem aký tam bude výsledok,len kvôli tvojej zvedavosti to urobím 😁 mám ešte doma 2testy tak jeden obetujem 😊😉

tamarka9
21. feb 2017

@alilka a nepockas radsej do dna mrchy? ak je to tam,nech sa to co najlepsie ukaze 🙂

alilka
21. feb 2017

@tamarka9 má by mala prísť zajtra,pozajtra..Takže tak 😊

tamarka9
21. feb 2017

@alilka aha, tak potom ok, testovanie povolene 😝

orechova_skrupina
21. feb 2017

Ach dievcata, jeden den mi MS meska, test vsak negativny...tiez sa snazime kratucko, len od novembra, napriek tomu ma tie sklamania vzdy tak zamrzia...uz cakam nech to konecne pride, nech zacne novy cyklus a nova nadej...prvy mesiac som teraz brala inofolic ale len jedno vrecko, teraz skusim brat po dve..a ak v marci nic asi sa uz pojdem popytat k dokimu..🙂 vsetkym nam drzim palce baby, drzte sa!

alilka
21. feb 2017

@tamarka9 rozkaz "šéfe" 😛😛 vykonam zajtra ráno 😛😛 možno 😂😂

matuska133
21. feb 2017

Baby cakam na vysledok hormonalneho profilu uz hodinu normalne stres jak pred maturitou 😂

lala1501
21. feb 2017

Hlasim 1DC 😨

orechova_skrupina
21. feb 2017

@lala1501 aj ja! Prave v tejto chvili 🙂

mojezlate
21. feb 2017

Baby neviete ci muzi môžu ten folandor pit dva saciky denne?

simka2433
21. feb 2017

@lala1501 tak predsa dosla?:-/

tifinka
21. feb 2017

@alilka ja som to tiez mala asi tyzden pred ms...to palenie..urob test uz dnes..ved su dost citlive aby ti uz ukazal ako sa veci maju nie? 😉

lala1501
21. feb 2017

@orechova_skrupina len ja mam dlhy cykkus to bude zas cakania🙄

lala1501
21. feb 2017

@simka2433 ano pisala s9m aj spravu neprisla ?

tifinka
21. feb 2017

@alilka mne dnes dorazila objednavka, som si objednala inofolic combi a folandrol pre toho mojho..tak uvidime co sa stane, a potom mam este jedno balenie clostilu na dalsi mesiac..tak verim ze za tieto dva mesiace sa to urcite podari!!! 🙂🙏👏

alilka
21. feb 2017

@tifinka no folandrol má aj môj a inofolic si aj ja asi teraz objednám..Len ja sa stále bojím že mi rozhadze ten cyklus 😐😐 preto s taká nerozhodna..A do CAR nejdete nakoniec?

alilka
21. feb 2017

@tifinka jooj dnes nie to nebude mať význam..Dnes ráno som ani bt nemerala..😂😂 zajtra ráno zmeram a keď bude ešte hore tak urobím test..Ak poklesne tak nerobím zvlbytocne 😁

tifinka
21. feb 2017

@alilka rozhodla som sa ze nie...(mam z toho obavy) a beriem to tak ze ked sa to ma stat tak sa to stane..davam si este dva mesiace (1=inofolic, 1=clostil) a potom uvidim..ale verim ze sa to podari!!

alilka
21. feb 2017

@tifinka a inofolic si objednávala forte?Ten je o dosť drahší ale aj mne ho doki odporúčala..Koľko tá vyslo všetko spolu?Noo ja som zvedavá čo mne doki povie čo budeme riešiť ďalej..Keď dôjde ms mám sa ohlásiť 😁

m_im_a
Odpoveď bola odstránená
adria88
Odpoveď bola odstránená