Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@liliputka23 vidím mini dušíka 🙂 ale fakt, že slabučkého... koľko si dpo? užý meškámrcha?
@liliputka23 na tom spodnom vidim ducha,ani by som si ho nevsimla,ale oproti vrchnému je poznat ze tam je...drzim palce nech to silnie 🙂
Babule mna dnes nenormálne páli zaha a "idú" mi šťavy .Normálne má z toho napína 😷😷 to z čoho môžem mať?😲😲
Ach dievcata, jeden den mi MS meska, test vsak negativny...tiez sa snazime kratucko, len od novembra, napriek tomu ma tie sklamania vzdy tak zamrzia...uz cakam nech to konecne pride, nech zacne novy cyklus a nova nadej...prvy mesiac som teraz brala inofolic ale len jedno vrecko, teraz skusim brat po dve..a ak v marci nic asi sa uz pojdem popytat k dokimu..🙂 vsetkym nam drzim palce baby, drzte sa!
Baby cakam na vysledok hormonalneho profilu uz hodinu normalne stres jak pred maturitou 😂

Baby vrchny robeny vcera a dolny dnes vidite nieco?