icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
tifinka
22. feb 2017

@alilka to memyslis vazne, ja do zajta nevydrzim 😁..toto je pepino?no ja som mala pepino dva druhy a ani jeden nebol takyto 😂

linda1984
22. feb 2017

@katrin1987 no super gratulujem 🙂 to su konecne dobre spravy tu v skupinke....nepamatam si co si pisala tu v skupinke, ale ak mas nejake rady ako :D tak sa s nami podel 🙂 ako dlho ste sa snazili?

alilka
22. feb 2017

@tifinka hej pepino to je určite 😁 no budeš musiet vydržať,do piatka až potom testnem ak 😂😂

bubo27
22. feb 2017

@tanietqaa jeej krasne napisane 🙂 gratulka. nech si zdrava a nech je to uspesne az do konca 🙂 a kedy ste mali sexik ked si mala ovu na 16 dc?

katrin1987
22. feb 2017

@linda1984 dakujem, ale nie je to este iste, tak aj preto som dlhsie nepisala. 😊 snazili sme sa inteNzivne asi od novembra takze ani nie az tak dlho. Ale kazda vieme ako kazdy mesiac cakame na meskanie!!!
Drzim nam vsetkym paste!😊

adria88
22. feb 2017

@bubo27 ahoj ahoj 🙂 teba som už dlhšie nezahliadla, tak vidím, že sa vtedy tiež nezadarilo pred Vianocami... ako si na tom teraz?

bubo27
22. feb 2017

@adria88 ahoj ahoj, no nezadarilo aj teraz prisla mrska jedna potvora...je to tazke ale tak musime ju porazit...zacinam si viac uzivat kazdy den a byt kludna a spokojna. tento mesiac nemeriam nist...tak uvidime uz ma to nebavi...na bud. tyzden idem ku gyndoskovi tak uvidime ako dopadnem 🙂 ale verim a citim ze sa to blizi 🙂
a ty ako??

adria88
22. feb 2017

@bubo27 no ja meriam bazalku, ale nejako mi kolíše, čomu dosť nerozumiem 😅 minulý týždeň som myslela, že som mala ovu podľa poklesu a na druhý deň vzrastu bt, aj pichanie v oblasti vaječníkov bolo, proste všetky príznaky, ako mávam pri ovu, no teplota stále nízka... včera hlien, špinenie, vaječník pichal, tak ja už neviem... asi ovu prebieha teraz až, takže tak... aj ja som si povedala, budem kľudná, žiadne stresy a od budúceho mesiaca začnem znova s alchemilkou, kúpim femibion, grepy, ananás a idem do toho už naplno🙂 uvidíme, čo nám prinesie test o 2 týždne...

tanietqaa
22. feb 2017

@bubo27 ďakujem 🙂 ..na 14-15DC a vyšlo 🙂

iwet25
22. feb 2017

Mne sa podarilo otehotniet po vyse roku v dobe ked som mala nenormal ne stresy v praci. Nechapem ako to mohlo vyjst, bola som uplne rozladena ale mozno to pomohlo ze som na bejby vtedy ani nepomyslela. Skuste sa nejaku dobu tak strasne nepozorovat a netestovat, mozno sa vtedy zadari.

petribela
22. feb 2017

@iwet25 nám sa to tiež presne podarilo v decembri sme zariaďovali podkrovie,lietala som jak Batman bordel prach,nervy a šup v januári som zistila že čakáme, tak sa teším s tebou

labonita
22. feb 2017

Ahojte kočky, pripájam sa k Vám 🙂 želám nám, aby sme tento rok získali všetky krásny titul mama 🙂

alilka
22. feb 2017

@simka2433
@linda1984 baby a vy ste ako nakoniec dopadli ?Boli 2//?😊

matuska133
22. feb 2017

My sme skoncili nakoniec tak ze smer CAR.V utorok sme obiednany na prvu konzultaciu.vysledok hormonalneho je totalna katastrofa.gyn mi dnes povedal ze zbytocne ma bude napchavat hormonami a hadat co je vo veci....

tifinka
22. feb 2017

@matuska133 ahoj...a co hovori tvoj hormonalny profil? a ktore CAR ste si vybrali?

pucca144
22. feb 2017

@liliputka23 akodnes, už to vidno lepšie, držím palčeky

pucca144
22. feb 2017

@nadej1111
@tamarka9
@mojezlate
Tak som po zakroku veľmi som sa bala že to bude potom bolieť ale aj dnes deň potom som celkom ok, je to ako silnejšia ms, ale je pravda že som v kľude doma, neviem si predstaviť žeby som bola vo svojej práci. Dnes už nekrvácam a kontrolu mam až 14teho ďalší mesiac. No a prvé čo som sa pýtala keď ma prepúšťali, že kedy môžme sexovať, taký trapas 😉. Ale dievčatá vraveli že potom sa to zvykne podariť tak som nechcela strácať čas. Ale aj tak neviem či dovtedy vydržím xi xi

matuska133
22. feb 2017

@tifinka anovulacne cykly...hodmota progesteronu v druhej faze by mala byt od 60 do 80 ja mam 2,5

tifinka
22. feb 2017

@matuska133 ja mam tiez anovulacne cykly..tiez nizky progesteron, ale dali mi lieky a ovulka bola 🙂 zial za tri cykly sa mi nepodarilo otehotniet, a tiez som zvazovala CAR, ale mam z toho obavy tak este skusim dva mesiace pockat, ..mas este aj nieco ine okrem toho? a do akeho centra idete? 😉

liliputka23
22. feb 2017

@pucca144 ahoj no tazko povedat robila som si test a tam je tiez duch teda aspon si myslim lebo niektore tvrdia ze je to kanalik ale uz neriesim to necham to na nahodu ked nepride ms do konca tyzdna pojdem k dr buduci tyzden .. a prikladam foto testu 🙂 a dakujem ze si si spomenula

linda1984
22. feb 2017

@alilka ja som mala dve // akurat tak na ovu teste aj tak z toho nic 😀 ale tak beriem to stale ako tak pozitivne a dufam, ze sa zadari 🙂

alilka
22. feb 2017

@linda1984 veď jasné netreba vešať hlavu..😁 ale už aj dorazila ms?Ja ju zajtra očakávam 😁

tifinka
22. feb 2017

@linda1984 lindi, ja som to tiez tak mala...so mnou zo zaciatku ani ovu testy nespolupracovali..ale potom uz ano. som sa tesila ako keby to bol uz tehu test 😀
@alilka no ty ocakavas akurat tak // 😉

petribela
22. feb 2017

@labonita ahoj a kedy čakáš?

alilka
22. feb 2017

@tifinka práveze že ich akosi neočakávam 😂😂 neviem prečo som tak nastavená .Aspoň nebudem sklamaná 😛😛

nina4
22. feb 2017

@liliputka23 moja ja ak kukam tak kukam ale to neni kanalik je to slabe ale siroke .veeeeeľmi ti držím ✊ aby tmavla

tifinka
22. feb 2017

@alilka ja si to tiez tak vzdy hovorim a nakoniec aj tak pride sklamanie

saninka33
22. feb 2017

Prosim vas vie mi niekto povedat kedy by malo byt vidno dominantny fokikul? A je mozne ze ho moze byt vidno neskor ak je dajme tomu posunuta ovulka?

tifinka
22. feb 2017

@saninka33 ja mam ovulku okolo 16-18DC a dominantny folikul mi boli vidiet vacsinou okolo 15DC ...ale uz 15mm sa nazyva dominantny..cize mohlo to byt aj okolo 13DC 🙂

sonazitnanova
22. feb 2017

@liliputka23 je tam druha slaba ciarka,super drzim palceky 😃