Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@123choco123 tak to je supa,paráda,ale totálne uletene,keďže si sa už aj na ovu testy vykašlala že ovulka nebude a zrazu tehu. Uzasne! Gratulujem! A prajem krásne tehu ☺
Kocky som nadšená,sobotu rano otvorim kona ku káve,že idem pozrieť zameskane a dve tehulky ☺ mali sme to zobrať ako pravidlo a každý týždeň aspon dve sa pridať do klubu tehuliek 😉
@kotatko1232 ja som to tiež takto mala a teplota sa mi pod krivku znizila az 2 den ms
@lala1501 no ved uvidime co bude dalej a do kedy bude teplotka hore..lebo prsia ma priserne bolia hlavne vecer
@kotatko1232 mna este aj teraz bolia a to som uz po ms.musis ju ma hore adpon 18 dni.ale tak drzim palce nech neklesne 😉
@kotatko1232 mme to podla tvojho grafu vyzera ze si len 12 Dpo skoda ze nemas skor merane ale podla tohto ro vyzera tak.a ak to tak je tak ti este nemeska lebo lutealna faza je 12-16 dni
@lala1501 no ovulku som mala potvrdenu dokim a to bolo pred 2tt 😉takze neviem preco mam tam taky skok v grafe
@kotatko1232 no sama som zvedava lebo ovulka je 3sni vyssich teplot ako 6 poslednych tak mi to tak vychadza .len tebe tam vidno len jednu kedze nemas skor merane.este skok dole moze byt uhniezdovanie ale to zvykne este nižšie. Velmi som zvedava ale každopádne drzim palce
@tamarka9 ti poviem ja som uplne v soku....tot moje ovu na konci dva negatívne tehu ked som uz nevedela ze co si sebou 😀😀....teraz musime svadbu preložiť neviem ako to idem doma oznámiť ani nic hotova som
Baby po mesiaci uzivania inofolicu mozem skonstatovat ze takuto silnu menstruaciu ako teraz som nemala snad poslednych 10 rokov 🙂 mali ste to tiez tak niektora? To je asi dobre znamenie ci? 🙂) beriem to tak ze mi to rozprudilo tie moje cesty a ze sa pekne chystaju na prijatie nejakeho toho vytuzeneho krpca 🙂) ak sa mylim nechajte ma v tom haha 🙂)) hlasim dnes 5 dc - tento mesiac to uz musi vyjst! 🙂 peknu sobotu vsetkym 🙂

@sofi88 to je dost silna na 17 dpo podla mna