Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@orechova_skrupina ahoj presne aj ja kym som brala inofolic presne 3 mesiace take silne menstruacie som mala ako nikdy....teraz som ho vysadila a posledna trvala 2 dni a bola normalna take stredne az slabe krvacanie...🙂
@kotatko1232 nie nie vobec...a cykly strasne dlhe...podla mna mi zabral Vitex tabletky co som si kupila,beriem och mesiac a čakala som ci pride MS skor a ako vidis uz nepríde dlhoo dúfajme ☺
@123choco123 teším sa s tebou super,len sa šetrí aby sa to dobre ujalo....Takže bude októbrové babo
@orechova_skrupina ja som brala inofolic 4mesiace ale nespozorovala nejaky rozdiel v intenzite🙂 prisla mi stale rovnaka akurat sa mi posunul cyklus z 28na 34 a 37 a teraz po vysadeni prisla presne na 28den🙂
@123choco123 presne aj my sme sa 14.2 pokúšali vtedy som mala presne ovulku tak tiež čakám za 6 dní mám dostať ms
@lala1501 ja mám takú krátku a slábú od apríla 2016,neviem či je to výhoda,alebo v prípade túžby po tehotenstve skôr nevýhoda....
@adria88 nezvykne mi tak meškať nikdy..lutealnu fázu som mávala 12,13 dní..Ale nie ako teraz 16dpo a nič..No uvidíme či nedôjde. Brucho má neboli. A testy,no robila som jeden deň pre meskanim-pepino. To som ho dávala aj sem..Babám sa na ňom niečo zdalo..A druhý včera ale na poobedny moc a hodinu a pol predtým som bola cikať..Ten bol nejaký maybebaby 😁
@krajcovicka ja mam taku kratku odjakživa tak uvidime co bude ako bude.ale tak zas aspon ju mam vzdy su to tak 4 dni a to zas nieje az tak kratke😲
@lala1501 ja som mávala 5 dní so silnými bolesťami prvé tri dni,to asi preto,že mám otočenú maternicu. Po tehotenstvá chcela som si dala MIRENU( teliesko) a po jej odstránení mi ostala takáto dvojdňová menštruácia plus dva dni špinenia... Začala som užívať denne jednu k.lyžičku prášku z palmy aguaje a tuším sa to zlepšilo kvalitatívne,ale časovo je rovnako krátka...
@krajcovicka ja som mala tiez danu ale vzdy som mala kratku akurat ked som mala danu tak som viac krvacala.
@lala1501 nad Danou som rozmýšľala,že si dám ak sa nám podarí tretie dieťatko,ale počula som od viacerých žien,že im robila problémy, že mali bolesti a stále krvácali,tak neviem.Ja som mala pravidelnú aj pri Mirene,síce slabú,ale PMS ako hrom 😅
@krajcovicka vies co ja som nemala absolutne ziaden problem.nemozem ziadne hormony tak pre mn to bolo jedine riešenie ked som babo este nechcela
@krajcovicka určite skúsim 😁
Baby som rozobrala včerajší test 😂 vidíte to?Aj dráhy ti videl. Len či je to ono 😊
@alilka je to vidiet samozrejme...len aby to nebol falosnyy duch..skus v pondelok dalsii 🙂

@tifinka skúšala som včera poobede a nič tam nebolo