Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@123choco123 a čo to je?U mňa to isté. Ja ak by zajtra vyšiel test v pondelok som u doki..Ja si picham fraxiparin..Mám trombofilny stav a mutácie krvy 😕
@tifinka Tot moje cykly....beriem euthyrox na štítku uz 10rokov...a mesiac som brala Vitex tablety
@alilka och to je tiez potecha teda 😰 Ja idem v pondelok so štítnou na kontrolu ... tam mi tiez môžu vziat ženské hormóny tak mozno uz vtedy budem vediet
@123choco123 😲 tak to mas paradne dlhe cykly..a to kvoli tej stitnej? no ja mam od 35 do cca 50 dni..ako kedy..teraz po clostile mam 34 dni..tak to ti strasne drzim paste nech ti to vsetko dobre dopadne!! ...a co mas toto za appku na cykly? ja som si to pisala roky na papier a pocitala ale niekde som to stratila a uz sa mi nechce ist spatne to ratat...
@lala1501 no ja budem pichať aj počas tehu až do konca 6stonedelia 😌
@123choco123 a štítnu na teraz som ju mala oka ale akonáhle by som otehu okamžite mám prísť..Tiež ju nemám v poriadku 😊
@tifinka Mojko kvoli tomu vraj a liečili ma HAK ale to uz dva tri roky neberiem nechcem...lebo to len potláča činnosť vaječníkov. A ta appka sa vola my days taky kvietok ikonka
@alilka no ja mam takmer nefunkcnu ...beriem eughyrox 137 nic moc ale nesťažujem sa su aj horšie veci najviac som sa bála toho ci budem mat deticky
@123choco123 no mne lekar povedal ze podla krvi mam vsetky vysledky ok az na tu ovu, ze mam nizky progesteron..ale lieky mam, ovu bola ale nezadarilo sa..teraz som mesiac bez hormonov, potom mam este jeden balik a zvazujem ze este skusim ten vitex ked to tu uz dievcata spominali a pomohol im..odkial si objednavala? 🙂
@tifinka jeemine ani neviem uz odkiaľ z prvej stránky co mi našlo...podla mna to je tym naozaj asi to je zazrak úplný urcite skus!🙂
@123choco123 akurat ze nasadit ho teraz ked som 8DC sa uz asi neoplati, ci? ja mavam ovu tak 16-18DC..aj ked tento mesiac budem asi bez nej opat..a spajat to s tym inofolicom combi..ja uz neviem,,skusam vsetko, asi by som mala telu dat pokoj..ale to len tieto tri mesiace, lebo pokusam sa pre tehu a babo urobit co najviac 🙄
@tifinka citala som ze sa to ma nasadit pocas ms niekde...ja som to nasadla ked prisiel 🙂 lebo by som cakala pol roka na ms zas :D a uz sm nevydrzala...podla mna tym nic nepokazis 🙂)))) ale nie som lekar.teraz smo ho vysadila a spytam sa dr ci ho mozem ak som tehu dalej brat lebo som citala aj take nazory ze ano aj take ze nie
@tifinka kupovala som ho na otehotnenie.sk 🙂 teraz ma napadlo https://www.otehotnenie.sk/p/829/vitex-agnus-ca...
@123choco123 toto pisu k tomu agnucastonu: Nemal by sa užívať počas gravidity a laktácie, pretože pri pokusoch na zvieratách bolo sledované zníženie tvorby mlieka.
@tifinka ano ale americke recenzie som citala a tam baby pisali ze beru aj pocas tehu lebo prdchadza MA
@tifinka dostaneš sa :D .... baby tam píšu aky to je zazrak ze doktori o tom vravia ze nie je zena ktorá s nim neotehotnie Atd 😁
@tifinka 😁Skus,ako ja urcite odporúčam ale poviem ti v stredu ze ci som naozaj tehu a podla toho hihi

@123choco123 ahoj..v prvom rade gratulka, a nestresuj, ze by to nemusela byt pravda!! 🙂 ..ja to tu sice sledujem ale uz sa stracam :D ..ty mas ake dlhe cykly? a mas aj ovu normalne? liecila si sa s nejakymi liekmi? 😉