Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@tifinka ja som v kludiku len proste potrebujem to pocut od lekára a bude dobre 😁😁😁😁ja som taky stresmen
@alilka uz hodinu pozeram, ci si pridala testik..a teraz sa mi skoro az ruky triasli..🙂 je to tam..a neboj, mnohym ukazuje kolajnice az po tyzdni
@amelie2017 Ježiš ty si zlata 😁 viem aj sestra mala len dusíka a to jej meškali 5dni a mala má dnes cez 7rokov..Ale aj tak som taká v pochybách..Zachraňuje to ten prvý tehu test dr.max lebo baby písali že ten nikdy neduchuje 😁 aj tá ciarka je do ružová 😁 idem ešte o chvíľu do obchodu tá kúpim ešte nejaký 😂😂
@alilka ☺☺ testy su zavislost.. a riadna..🙂 ale neboj, aj dalsie budu pozitivne..🙂
@alilka ja len preto 36,9 lebo dnes som bola asi 200x hore pri malej..stale nieco chcela 😪
@amelie2017 vieš čo možno by som už ani netestovala keby bola silnejšia ciarka 😊
@kotatko1232 noo super to vyzerá nádejné 😉
@alilka dakujem hadam sa ux zadarilo konecnee..a tebe pomalicky potisku gratulujem
@alilka no ja som testovala aj ked mi ukazal digi + 1-2..ale skor kvoli chlapovi..🙂
Ahojte dievacta,mozem sa pridat? Blahozelam vsetkym,ktore našli vytúžene //. Chcela by som sa vas opytat,ci mate niektorá skusenosti s pregnylom (12 dc folik 22 mm), pichnuty pregnyl. Myslite,ze ovu pride do 36 hodin alebo po 36 hodinach? Snaženie bolo 8 hod po pichnuti a 34 hod po pichnuti. Pride mi,ze otehotnieť je nerealna záležitosť 😞 od 16 dc mam brat utrogestan.
S.
@simusiacik nie som odbornik, ale ked vychadzam z info, co viem z IVF (u mna momentalne aktualne), pregnyl sa picha 36-38 h pred odberom vajicok. Nakolko v tomto procese ovulacia NESMIE nastat, pregnyl musim pichnut v konkretnej hodine dna, aby mi vajicka stihli vybrat este pred ovulaciou. Z toho mi vypkyva, ze ovulacia nastava PO 36-38 h od pichnutia pregnylu, nie DO... 🙂
@alilka no na tom strednom je už viditelna ciarka,cize dobra sprava že to stupa. Je to v pohode ciarka na 17 dpo,dolezite aby silnela. Testy rob len rano ked vela cikas,teraz zo začiatku,potom ked už hormonu bude vela a budu rano koľajnice,budu už počas celého dna. No zena moja,ja riadne držím palce,toto vyzerá ozaj nadejne 💖😉
@alilka super!! 🙂 len nech tmavne
ja som dnes zostala v soku..spravila som posledny test co som mala doma, ebayovy, a je nejaky divny, kontrolna je vyssie ako na ostatnych a druha je uplne svetla, tak ma uz prepda panika och!
@123choco123 a ty nestresuj,bude co ma byt, teraz sa tes že si tehu. Lekár ti v tomto stadiu nic nepovie,na sone nie je nic vidieť a ani nie je dobre aby sa teraz v tebe hrabal a podobne. Môže akurát tak zobrať krv. Ideálne ked nemáš žiadne problémy ako krvácanie a take vážne je ísť lekárovi okolo 7tt,malo by už byt aj srdiečko 😉
@tamarka9 nekrvacam to nie 🙂 hlien je stale taky isty ... len v hlave mam zmatok :( dakujem za podporu asi som uz aj trapna s tym ale pri mojich problemoch a cim som si presla co sa zdravia tyka je toto uplny zazrak!

@123choco123 urcite si!! a teraz uz sa musis dat do kludoveho rezimu..heh..ja to odporucam kazdej tehulke alebo aj tej co planuje tehu 😉