Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@19mirka90 je to uz na tebe..ja len ze viem ako som to prezivala ja..viac krat som si myslela, ze to uz vyslo, tak som si davala pozor,prosste som sa spravala, akoby som uz bola tehotna..no potom prisla ms a to sklamanie obrovske..odvtedy sa uz nato tak neupinam..ajked je to niekedy tazke ☺ tebe ale prajem, aby si to nezazila a aby v tebe naozaj rastol novy zivot 👶 ❤
@19mirka90 podľa mna cvičiť môžeš ked si na to zvyknutá. Zlý je taký pohyb ze lezis na gauči pol roka a potom si ides 5 km zabehnúť 😁 ale ked je tvoje telo zvyknute,nic by som nemenila,možno nieco prudko narocne,alebo ak su tam cviky kde sa ti môže veľmi prekrvit panvove dno,ale myslim ze to aerobic nic take nema.
@tamarka9 moje telo je zvyknuté na pohyb , pravidelne cvičím 2x do týždňa už dlhodobo.. 🙂 takže zrejme nebude nič meniť a budem žiť bežným životom 🙂 až keď uvidím čiaročky ptm zvážim čo bude vhodné a čo nie.. no už rada by som chcela zažiť pocit keď uvidím svoje prvé // čiarky 🙂
Ahojte.som tu nova,tak neviem ci sa to tu riesilo,ale chcem sa popytat na alchemilku.v akom mnozstve si ju davate ,ci v den menstruavie a co vsetko davate na podporu.dakujeeem:wink:
babenkyyyy tak kamoska mi odporucila pripravok INOFOLIC .... na otehotnenie, jej povedali ze je neplodna a toto brala a jej pomohlo .... 20 vrecusok 12 € ... pomerne draheee ... ale 2 tyzden cca bralaa otehotnela 🙂 tak rozmyslam ci to mam brat, alebo mi staci kyselina lisitova a agnucaston .... dajte nazor 🙂 pekny den dievcatka moje :*
@kiki94 ja som to brala cca 5mesiacov aj som otehotnela hned no v 6tt som potrartila.Brala som ho nadalej no nepomohol už.Zistili mi mutaciu MTHFR preto somsi kupila Superfolin snad to pomože snažíme sa vyše 2,5roka.
@butterfly333 ou to ma mrzi velmi :( verim ze to pride coskoro a budete mat babatko 🙂 skuste cisto kyselinu listovu .. mnazel dnes kupil a vysla ho na 2,50 30 tbl ... alebo ten agnucaston ... ten ma tiez vela ucinkov na taketo problemy .. a vela zenam pomohl .. mne pomohol velmi co sa tyka vajecnikov ... mala som ich akoby upchate a dr ovedal ze uz nebudem mat deti ... kamoska mi poradila agnucaston aaaa tie vajecniky sa odpchali ... cize ideme s manzelom do toho naplno 🙂 drzim vam prsty :*
@kiki94 no mala som akurat testy pozitivne na tom digitalnom 1-2 no na sone nebolo nic a o tyzden po sone dosla MS .Ale radsej takto skôr ako by sa malo nieco udiat vo vyssom stadiu .
@nita216 hmm no to by uz asi bol aspon midi pidi duch .Ale ved este sa môze stať ze sa neskôr zahniezdilo a ciarky ukaze tiez neskôr budem veľmi drzat palce aby boli tie // a ak nie tak nech ta mrcha nenatahuje ako mna 😕
Ahojte tak pripájam sa aj ja k vám... 🙂 a každej do nového raka prajem // čiaročky ;) hneď na začiatok sa chcem spýtať prekonala som XY nekonečne veľa zápalov moč. ciest bude mi stačiť brať kyselinu listovú alebo mám zvoliť niečo iné?? viem že táto otázka by mala patriť DR no niekedy sú skúsenosti a rady viac ako slovenský lekári 🙂 a ešte je niečo podobne kyseline listovej aj pre mužov, na skvalitnenie spermii?? ospravedlňujem sa ak tu táto otázka už padla, ale je tu toho moc veľa čítania a do tejto sféry sa absolútne nerozumieme keďže som snažilkou dva mesiace ďakujem 🙂
@vikusss ahoj ja uzivam inofocil combi a chlapa som presvedcila na zinok+selen no neviem ci pomoze teraz mam mat iba ovulku sleduje my ju gynekolog
babenky teraz som bola kupit testik na zajtra keby nahodou neprisla tak si urobim este jednu pre istotu ale ked ani na tom nic nebude tak budem cakat ms!a po ms si uzivat dalej laskanie!ale ten vytok ma nenecha 😀 fakt ako ovulacny! mokre gatky!zuzka ty ako? ninka?skus este jeden testik mozno tam uz bude nieco
@sevcikovaanna chodíš na folikumetriu?Berieš aj clostylbegit?Ja beriem aj idem na folikumetriu vo štvrtok budem 10dc tak preto sa pýtam 😁
@nita216 jaj pokladik kiez by si mala pravdu ale ja uz nemam ani tie priznaky co je za jedno aj dobre lebo som si myslela ze mi šibká 😆 dnes som sa zas vyčvachtala v teplej vode no bez vinka a bez sexiku nechcem draheho vycerpat pred nočnou 😄
Ale tebe silno silno držim vsetky prsty co mam aby si mala tie dve 😘
@alilka neberiem nic mala som minulý mesiac silnu len sliznica bola mala tak to asi preto nevyslo ja mam vo stvrtok uz 17d
@kiki94 ja čistu nemozem no mam mutaciu MTHFR a mne ju telo nevstrebava všetko vyluči preto som dnes kupila superfolin tam je ta latka aby mi to vsttebavalo tu kys.listovu je to vhodne pre tie či maju tuto mutaciu.

@tamarka9 akoze nic nie je stratene a kedze mi.aj predtym sme mavali sexik kazdy den a aj terqz ako snazilkujeme mame kazdy den ovsem ked nic nepride do toho takze sanca tam je a uvidime!pozajtra ked nepride ms tak si urobim este jeden testik