icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
nita216
3. jan 2017

@tamarka9 akoze nic nie je stratene a kedze mi.aj predtym sme mavali sexik kazdy den a aj terqz ako snazilkujeme mame kazdy den ovsem ked nic nepride do toho takze sanca tam je a uvidime!pozajtra ked nepride ms tak si urobim este jeden testik

miminkavi
3. jan 2017

@19mirka90 je to uz na tebe..ja len ze viem ako som to prezivala ja..viac krat som si myslela, ze to uz vyslo, tak som si davala pozor,prosste som sa spravala, akoby som uz bola tehotna..no potom prisla ms a to sklamanie obrovske..odvtedy sa uz nato tak neupinam..ajked je to niekedy tazke ☺ tebe ale prajem, aby si to nezazila a aby v tebe naozaj rastol novy zivot 👶 ❤

tamarka9
3. jan 2017

@nita216 každý den waw 😁 nas ta mala certica tak vystavi,ze mame sex tak 5-6x do mesiaca 😜 podľa mna staci aj obden,kvoli kvalite spermii,ale ked vám chuti aj dvakrát za den ☺

nita216
3. jan 2017

@tamarka9 dvakrat za den nie max vtedy ked nahodou vynechame jeden den ale vatsinou len raz za den!moj syn tak isto robi svoje niekedy ani o 10 nechce spat ale pockame si na to!a moj muzicek si uziva ze nemusi davat pozor!

19mirka90
3. jan 2017

@mimikavi ďakujem za pekné slová 🙂 veď ja každej jednej tu prajem aby sme už nezažili pocit sklamania a už len radosť zažili :-*

tamarka9
3. jan 2017

@19mirka90 podľa mna cvičiť môžeš ked si na to zvyknutá. Zlý je taký pohyb ze lezis na gauči pol roka a potom si ides 5 km zabehnúť 😁 ale ked je tvoje telo zvyknute,nic by som nemenila,možno nieco prudko narocne,alebo ak su tam cviky kde sa ti môže veľmi prekrvit panvove dno,ale myslim ze to aerobic nic take nema.

tamarka9
3. jan 2017

@nita216 no tak to je pravda,nas tiez obnedzovalo ze musíme používať kondomy,ja nemôžem antiku kvoli zrážanlivosti krvi a nejako nam to obom tak uplne nechuti. Myslím ze teraz ked to bude bez,sa aj my viac vyhecujeme 😉

19mirka90
3. jan 2017

@tamarka9 moje telo je zvyknuté na pohyb , pravidelne cvičím 2x do týždňa už dlhodobo.. 🙂 takže zrejme nebude nič meniť a budem žiť bežným životom 🙂 až keď uvidím čiaročky ptm zvážim čo bude vhodné a čo nie.. no už rada by som chcela zažiť pocit keď uvidím svoje prvé // čiarky 🙂

nita216
3. jan 2017

@19mirka90 aj podla mna ked pravidelne cvicis tak to nic zle neurobi,ved kolko fitnesiek porodi zdrave deti!su tehotne cvicia a aj dietu drzia a v pohode vynosia deticky

ejnit
3. jan 2017

Ahojte.som tu nova,tak neviem ci sa to tu riesilo,ale chcem sa popytat na alchemilku.v akom mnozstve si ju davate ,ci v den menstruavie a co vsetko davate na podporu.dakujeeem:wink:

kiki94
3. jan 2017

babenkyyyy tak kamoska mi odporucila pripravok INOFOLIC .... na otehotnenie, jej povedali ze je neplodna a toto brala a jej pomohlo .... 20 vrecusok 12 € ... pomerne draheee ... ale 2 tyzden cca bralaa otehotnela 🙂 tak rozmyslam ci to mam brat, alebo mi staci kyselina lisitova a agnucaston .... dajte nazor 🙂 pekny den dievcatka moje :*

butterfly333
3. jan 2017

@kiki94 ja som to brala cca 5mesiacov aj som otehotnela hned no v 6tt som potrartila.Brala som ho nadalej no nepomohol už.Zistili mi mutaciu MTHFR preto somsi kupila Superfolin snad to pomože snažíme sa vyše 2,5roka.

nina4
3. jan 2017

@nita216 ale este mozu byt // kolky DPO si

nina4
3. jan 2017

@kiki94 ja som ho tiez brala a otehotnela hned no skoncilo to ako biochemicke.

nita216
3. jan 2017

@nina4 ked pocitam 30dnovy cyklus tak 12-13 DPO

nita216
3. jan 2017

presne 12 DPO teraz som pocitala

kiki94
3. jan 2017

@nina4 jak biochemicke ?? nechapem :/

kiki94
3. jan 2017

@butterfly333 ou to ma mrzi velmi :( verim ze to pride coskoro a budete mat babatko 🙂 skuste cisto kyselinu listovu .. mnazel dnes kupil a vysla ho na 2,50 30 tbl ... alebo ten agnucaston ... ten ma tiez vela ucinkov na taketo problemy .. a vela zenam pomohl .. mne pomohol velmi co sa tyka vajecnikov ... mala som ich akoby upchate a dr ovedal ze uz nebudem mat deti ... kamoska mi poradila agnucaston aaaa tie vajecniky sa odpchali ... cize ideme s manzelom do toho naplno 🙂 drzim vam prsty :*

nina4
3. jan 2017

@kiki94 no mala som akurat testy pozitivne na tom digitalnom 1-2 no na sone nebolo nic a o tyzden po sone dosla MS .Ale radsej takto skôr ako by sa malo nieco udiat vo vyssom stadiu .
@nita216 hmm no to by uz asi bol aspon midi pidi duch .Ale ved este sa môze stať ze sa neskôr zahniezdilo a ciarky ukaze tiez neskôr budem veľmi drzat palce aby boli tie // a ak nie tak nech ta mrcha nenatahuje ako mna 😕

nita216
3. jan 2017

@nina4 ved to ked nebude na teste // tak radsej nech pride cim skor!ti este stale nic?urobis este jeden testik

nina4
3. jan 2017

@nita216 ja veru stale nic sice ma dnes rozbolelelo brucho az tak ze som si musela sadnut studeny pot ma oblial tak som sa potesila ze uz bude idem na wc a nic do teraz 😕

vikusss
3. jan 2017

Ahojte tak pripájam sa aj ja k vám... 🙂 a každej do nového raka prajem // čiaročky ;) hneď na začiatok sa chcem spýtať prekonala som XY nekonečne veľa zápalov moč. ciest bude mi stačiť brať kyselinu listovú alebo mám zvoliť niečo iné?? viem že táto otázka by mala patriť DR no niekedy sú skúsenosti a rady viac ako slovenský lekári 🙂 a ešte je niečo podobne kyseline listovej aj pre mužov, na skvalitnenie spermii?? ospravedlňujem sa ak tu táto otázka už padla, ale je tu toho moc veľa čítania a do tejto sféry sa absolútne nerozumieme keďže som snažilkou dva mesiace ďakujem 🙂

sevcikovaanna
3. jan 2017

@vikusss ahoj ja uzivam inofocil combi a chlapa som presvedcila na zinok+selen no neviem ci pomoze teraz mam mat iba ovulku sleduje my ju gynekolog

nita216
3. jan 2017

babenky teraz som bola kupit testik na zajtra keby nahodou neprisla tak si urobim este jednu pre istotu ale ked ani na tom nic nebude tak budem cakat ms!a po ms si uzivat dalej laskanie!ale ten vytok ma nenecha 😀 fakt ako ovulacny! mokre gatky!zuzka ty ako? ninka?skus este jeden testik mozno tam uz bude nieco

alilka
3. jan 2017

@sevcikovaanna chodíš na folikumetriu?Berieš aj clostylbegit?Ja beriem aj idem na folikumetriu vo štvrtok budem 10dc tak preto sa pýtam 😁

matuska133
3. jan 2017

@zuzu2901
@nina4 tak dievcata gynex dnes dorazil kazdy mame svoj a od obeda si miesto sampanakeho strngame lyzickami :D
Zajtra idem menit gynekologa a idem sa dotoho obut som sa rozhodla..a vecer sup sup na nocnu po 2 tyz :/

nina4
3. jan 2017

@matuska133 super tak želám skore uzretie //.

nina4
3. jan 2017

@nita216 jaj pokladik kiez by si mala pravdu ale ja uz nemam ani tie priznaky co je za jedno aj dobre lebo som si myslela ze mi šibká 😆 dnes som sa zas vyčvachtala v teplej vode no bez vinka a bez sexiku nechcem draheho vycerpat pred nočnou 😄

Ale tebe silno silno držim vsetky prsty co mam aby si mala tie dve 😘

sevcikovaanna
3. jan 2017

@alilka neberiem nic mala som minulý mesiac silnu len sliznica bola mala tak to asi preto nevyslo ja mam vo stvrtok uz 17d

butterfly333
3. jan 2017

@kiki94 ja čistu nemozem no mam mutaciu MTHFR a mne ju telo nevstrebava všetko vyluči preto som dnes kupila superfolin tam je ta latka aby mi to vsttebavalo tu kys.listovu je to vhodne pre tie či maju tuto mutaciu.