Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@lala1501 u mna to je zlozitejsie..od oktobra ale mala som 9rokov mirenu..len kvoli tomu ze na slovensku ma vystrasili kvoli krvnej skupine..mame 12rocneho syna..mal silnu zltacku po narodeni a hned mi povedali druhe neodporucame..ja mam krvnu skupinu 0- a manzel 0+..ze to je riziko pre druhe babo..vraj moze byt postihnute..tak som to riesila mirenou ..a teraz lekarka vo svajci vraj neni problem..ale nejde to a pre mna velka psichicka zataz ze sa nedari ☹
@iva0905 Prepáč,že Ti dotoho píšem...ja len zo svojich skúseností,nám sa prvý nedaril 3roky potom som zmenila lekára a ten mi nasadil liečbu nepravidelnej ms pol roka som brala a už mi nedával šancu a tak som len kvôli tomu brala ešte tri mesiace liek,že my chodili pravidelne a ke´d sme sa zhodli že od budúceho roku ideme na adopciu hoc môj muž by nešiel ani na to len ma nechal vtom,že ok.A vten mesiac sa zadarilo a druhý až po treťom samovoľnom potrate keď som sa už rozhodla viac neotehotnieť zo strachu,že zas potratím sa podarilo po dobratí Inofolicu keďže bol drahý 😀 proste keď najmenej dúfaš a veríš alebo si dáš iné ciele tak sa zadarí 🙂
@alison11 to ano ale to sa lahko pise . Ze nemysliet nato..myslim si ze vsetky co tu piseme snazilky kazdy den myslime na babo..stretnes tehulku v duchu zavidis ze preco ja nie..ano viem ze psichika robi svoje ale tomu sa akosi clovek nevyhne nemysliet ked chce..a kazda chce pod srdcom nosit zive stvorenie ale nejde to kazdej ...😢
@iva0905 pri nekompatibilite Rh faktoru sa pichaju protilatky, matka je sledovana, je kopec zien,ktore su negativne a maju pozitívnych partnerov, naozaj to nie je ziadny problem, hlavne ze sa o tom vie....nechapem niekedy tych lekarov, ze take bludy vypustia z ust. Daj sa do poriadku,mozno mas nejaky hematom, cystu, mozno endometriozu, nech sa na teba lekarka riadne mrkne a ked si v pohode, pokracujeme dalej v snazeni,mame na to tolko casu, kolko treba,ale musíme zit aj iny zivot,nielen pocitat dni a robit testy. Neda sa to vyhodit z hlavy,ale nemusi to byt cely nas zivot 😉
@lala1501 @simka2433 baby aj ja končím s týmto celým cirkusom, dojem všetko čo som nakúpila a dám tomu voľný priebeh, začnem riešiť až v septembri keď sa to bude schylovat k roku.... Sak podľa mňa tomu skôr skodim ako pomáham. Ide leto, tak hádam sa zadari nejaký ten mesiac.
. Co už mám robiť skúsila som co sa dalo, nevyšlo, viac nemám co. Co vy nato?
@iva0905 Presne ako píše
@tamarka9 musíš sa tešiť aj z maličkostí teš sa že máš to jedno dieťatko ktoré už vychovávaš,niektoré žienky nemajú ani jedno ☹.Aj ja som sa na prvorodeného zamerala v tom čase ke´d som potratila 3x stále som bola rada,že mám aspoň jedného syna a vidíš Pán Boh nám poslala aj druhého keď prišiel ten správny čas 🙂Neboj sa Ver,že ten správny čas raz príde,keď to bude podľa najvyššieho pre vás ten najlepší čas 🙂.Ja som potratila prvý krát keď mal syn 8 mesiacov nuž nevedela by som si to predstaviť v tom čase a potom keď mal rok a pol ☹ A nakoniec keď mal pred druhými narodeninami.A druhý synček prišiel k nám až ke´d mal 2 roky syn preč akurát sa naučil na nočník sám chodiť a pítať sa 🙂 aj sa sám zahral aj obliekol,najedol,proste ideálny čas 🙂 a aj bol bezo mňa v pohodke u starých mám bývalo mi hrozne zle ☹ pri oboch som do 17tt zvracala a poldňa preležala.
@linda1984 @lala1501 :D ja som vas nechcela takto vystengrovat ale potrebovala som pocut nieco pozitivne lebo kamosky mam bud uz daavno tehotne alebo takeco to este ani len zdaleka neriesia:D cize ani z voza ani na voz🙂 no inak lindus ja tiez robim ramena do chvile kym mi nezapoti zas niektora ze je tehotna:D ale uz mam taky pocit ze mi to neuskodi tak ako pominule mesiace.

@iva0905 veru moja chod,nech ta radšej pozrie...ja zajtra volám o výsledky zápal močových ciest,tak tiež možno skoncim na antibitikach...