icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
tamarka9
27. feb 2017

@iva0905 veru moja chod,nech ta radšej pozrie...ja zajtra volám o výsledky zápal močových ciest,tak tiež možno skoncim na antibitikach...

tamarka9
27. feb 2017

@iva0905 veru biely ☹

lala1501
27. feb 2017

@simka2433 ja rozmyslam ze tomu necham volny priebeh lebo minuly mesiac sme sa snazili jak blazni a nic z toho. Tak mozno tato cesta bude lepsia🙂

iva0905
27. feb 2017

@tamarka9 ja uz stracam aj tu poslednu nadej..

iva0905
27. feb 2017

@lala1501 sorry ze sa vam miesam do debaty...cim viac chceme tym menej to zabera..

iva0905
27. feb 2017

@tamarka9 no zapal je svina veru a antibiotika tomu len pomozu..

simka2433
27. feb 2017

@lala1501 ved praave toto mne beha po rozume ze prestat sledovat plodne dni a proste posielat chlapcov ked sa nam bude chciet nie ked budeme musiet🙂 jeziiiis sama nechapem co pisem:D ale mozno to bude takto lepsie

lala1501
27. feb 2017

@iva0905 asi tak to je mozno na to netreba az tak tlačiť a pojde to aj same.asi si treba zamestnat hlavu aspon trosku niečím iným 🙂

iva0905
27. feb 2017

@lala1501 no to je pravda..len to sa velmi kahko pise a tazko kona..

lala1501
27. feb 2017

@simka2433 ja som mala minuly mesiac tolko sexu ze tento ani chut uz nemam😀

lala1501
27. feb 2017

@iva0905 jasne uplne tomu rozumiem.a kolko sa u snazis ?

simka2433
27. feb 2017

@lala1501 ale takeho sileneho nie? 🙂 neboj tento mesiac si to uzivajte a milujte sa len ked to na vas pride ziadne take zlatko pod mame plodne dni:D pocuuj:Dtento mesiac mas trening ,,na sucho" a v aprili ides na ostro:D

iva0905
27. feb 2017

@lala1501 u mna to je zlozitejsie..od oktobra ale mala som 9rokov mirenu..len kvoli tomu ze na slovensku ma vystrasili kvoli krvnej skupine..mame 12rocneho syna..mal silnu zltacku po narodeni a hned mi povedali druhe neodporucame..ja mam krvnu skupinu 0- a manzel 0+..ze to je riziko pre druhe babo..vraj moze byt postihnute..tak som to riesila mirenou ..a teraz lekarka vo svajci vraj neni problem..ale nejde to a pre mna velka psichicka zataz ze sa nedari ☹

alison11
27. feb 2017

@iva0905 Prepáč,že Ti dotoho píšem...ja len zo svojich skúseností,nám sa prvý nedaril 3roky potom som zmenila lekára a ten mi nasadil liečbu nepravidelnej ms pol roka som brala a už mi nedával šancu a tak som len kvôli tomu brala ešte tri mesiace liek,že my chodili pravidelne a ke´d sme sa zhodli že od budúceho roku ideme na adopciu hoc môj muž by nešiel ani na to len ma nechal vtom,že ok.A vten mesiac sa zadarilo a druhý až po treťom samovoľnom potrate keď som sa už rozhodla viac neotehotnieť zo strachu,že zas potratím sa podarilo po dobratí Inofolicu keďže bol drahý 😀 proste keď najmenej dúfaš a veríš alebo si dáš iné ciele tak sa zadarí 🙂

alison11
27. feb 2017

@iva0905 A aj stres blokuje otehotnenie,musíš byť v harmónii sama so sebou zamestanať sa pohybom,prechádzkami,či cvičením niečím na vzduchu či si spraviť dovolenku,výlet odreagovať sa od starostí 😀

lala1501
27. feb 2017

@iva0905 neboj sa urcite sa ti podari a mas aspon jedno zdrave dieťatko. Ja nemam ani to v decembri som mala mimomaternicove tehotenstvo prišla aom o vajcovod takze som uz plodna len na 50% ak aj to lebo neviem ako je ja tom ten druhy.ale zatial z toho tragédiu nerobim🙂

lala1501
27. feb 2017

@simka2433 len aby to vôbec prislo na mna tento mesiac 😀😀 ale tak dako sa u premozem ked bude drahy chciet ale on zas nieje daky sexuálny maniak to skor ja ho taham tak bude mozno aj rad😀

iva0905
27. feb 2017

@alison11 to ano ale to sa lahko pise . Ze nemysliet nato..myslim si ze vsetky co tu piseme snazilky kazdy den myslime na babo..stretnes tehulku v duchu zavidis ze preco ja nie..ano viem ze psichika robi svoje ale tomu sa akosi clovek nevyhne nemysliet ked chce..a kazda chce pod srdcom nosit zive stvorenie ale nejde to kazdej ...😢

tamarka9
27. feb 2017

@iva0905 pri nekompatibilite Rh faktoru sa pichaju protilatky, matka je sledovana, je kopec zien,ktore su negativne a maju pozitívnych partnerov, naozaj to nie je ziadny problem, hlavne ze sa o tom vie....nechapem niekedy tych lekarov, ze take bludy vypustia z ust. Daj sa do poriadku,mozno mas nejaky hematom, cystu, mozno endometriozu, nech sa na teba lekarka riadne mrkne a ked si v pohode, pokracujeme dalej v snazeni,mame na to tolko casu, kolko treba,ale musíme zit aj iny zivot,nielen pocitat dni a robit testy. Neda sa to vyhodit z hlavy,ale nemusi to byt cely nas zivot 😉

linda1984
27. feb 2017

@lala1501 @simka2433 baby aj ja končím s týmto celým cirkusom, dojem všetko čo som nakúpila a dám tomu voľný priebeh, začnem riešiť až v septembri keď sa to bude schylovat k roku.... Sak podľa mňa tomu skôr skodim ako pomáham. Ide leto, tak hádam sa zadari nejaký ten mesiac.
. Co už mám robiť skúsila som co sa dalo, nevyšlo, viac nemám co. Co vy nato?

linda1984
27. feb 2017

@lala1501 @simka2433 a hrdinka som minimálne dovtedy, kým mi zase niekto oznámi, že je tehotny 😀

lala1501
27. feb 2017

@linda1984 ja tak isto dojem co mam.ocikam testy co mam a kasslem na to😀

alison11
27. feb 2017

@iva0905 Presne ako píše
@tamarka9 musíš sa tešiť aj z maličkostí teš sa že máš to jedno dieťatko ktoré už vychovávaš,niektoré žienky nemajú ani jedno ☹.Aj ja som sa na prvorodeného zamerala v tom čase ke´d som potratila 3x stále som bola rada,že mám aspoň jedného syna a vidíš Pán Boh nám poslala aj druhého keď prišiel ten správny čas 🙂Neboj sa Ver,že ten správny čas raz príde,keď to bude podľa najvyššieho pre vás ten najlepší čas 🙂.Ja som potratila prvý krát keď mal syn 8 mesiacov nuž nevedela by som si to predstaviť v tom čase a potom keď mal rok a pol ☹ A nakoniec keď mal pred druhými narodeninami.A druhý synček prišiel k nám až ke´d mal 2 roky syn preč akurát sa naučil na nočník sám chodiť a pítať sa 🙂 aj sa sám zahral aj obliekol,najedol,proste ideálny čas 🙂 a aj bol bezo mňa v pohodke u starých mám bývalo mi hrozne zle ☹ pri oboch som do 17tt zvracala a poldňa preležala.

simka2433
27. feb 2017

@linda1984 @lala1501 :D ja som vas nechcela takto vystengrovat ale potrebovala som pocut nieco pozitivne lebo kamosky mam bud uz daavno tehotne alebo takeco to este ani len zdaleka neriesia:D cize ani z voza ani na voz🙂 no inak lindus ja tiez robim ramena do chvile kym mi nezapoti zas niektora ze je tehotna:D ale uz mam taky pocit ze mi to neuskodi tak ako pominule mesiace.

lala1501
27. feb 2017

@simka2433
@linda1984 viete co akurat robim ?kamoska mi poslala asi 40 fotiek s bruchom bola sa fotit tak ze jej mam pomoct vybrať 😀

linda1984
27. feb 2017

@simka2433 tak ja ti poviem niečo pozitívne, si mladá a máš času dosť narozdiel odomna 😂 byt tebou nestresujem sa vôbec, ale ze vôbec 😉

linda1984
27. feb 2017

@lala1501 no ty sa máš 😀

simka2433
27. feb 2017

@lala1501 :D:D no jaa umreem:D ale co ti ja poviem. Znama co mala svadbu dva tyzdne po mne(maj) vraj teraz ma rodit. Chaaapes to??? Na svadbe este nebola tehotna takze isto tyzden po svadbe sa zadarilo. Jak to tie baby robia???:D

simka2433
27. feb 2017

@linda1984 dakujeem len moj drahy je o 9r.starsi odomna🙂

lala1501
27. feb 2017

@linda1984 my sme tiez este mlade tak bud ticho prosim ta 😀