icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
tamarka9
2. mar 2017

@montblanc z Ba som,no este sa nejaký cas posnazime a ked nic,tak pôjdem. Ja som bola 3x tehu predtým a vždy na prvý sup,no bohužiaľ dva potraty...no tak ty mas teraz riadnu šancu,koľko si už po vložení?

tamarka9
2. mar 2017

Zeny radte, som 10dpo, v pondelok čakám mrchu. Príznaky už su,prsia bolia už dva dni. No začal ma rano ked som vstala bolieť vajecnik a úplne ako na ovu,tak som z druhého noci urobila test ovu a aj teraz pred 5 minútami. Nie su úplne pozitívne,ale taketo silne som este tesne pred ms nemala. Ja mam slabú čiarku cely cyklus,ale toto sa mi zdá moc. Joj už len to mi chyba,aby sa mi cyklus rozhadzal...

nina4
2. mar 2017

@tamarka9 takto mne ukazal ovu test a dalsi den tehu test uz dušik 😉

tamarka9
2. mar 2017

@nina4 no akurat ze ja nemozem byt tehu,keze nemam byt z coho, tento mesiac sme cez plodne dni nemali vôbec sex...teda aby som bola konkretna, naposledy vecer v piatok a ovulka bola v pondelok a dasli sex az vo stvrtok po nej, cize sanca naozaj minimalna. Skor sa bojim, ze sa mi nejako cyklus rozhadzuje. Ani by ma nenapadlo testovat,keby ma tak ten vajecnik nepichal,ale teraz som si spomenula, ze uz aj minuly mesiac pred mrchou ma presne ten lavy vajecnik pobolieval...no uvidíme, snad mrcha dorazi ako ma...

montblanc
2. mar 2017

@tamarka9 aj ja som z ba, ak budes teda chciet, tak sa potom ozvi, dam ti na neho kontakt ☺

nina4
2. mar 2017

@vcielka199 ahoj tak z vlastnej skusenosti tiez som spinila az krvacala a tiez mi robili sono a myslim,ze prave po tom sone sa spinenie zhoršilo .Šla som do nemocky no to som uz msla tehu potvrdene ,ze bublinka je tam kde ma byt na udrzanie drobca mi nedali nic len proti krvacaniu Kanavit injekcie .no jedna kocka mi to poradila odstavovat citron a rozriedeny ho pit s vodou a poviem ti od vtedy mam klud + beriem kyselinu listovu a raz za deň vitamin C s dlhodobim uvolňovaním ako sem tak sa stane ,ze spinim no je to trošku a hnede.A zajtra idem zas na sono tak uz mam nachystane citroniky a budem ležat .

alilka
2. mar 2017

@tamarka9 čo to??????Tehu test si nerobila?Vidiiiis ja som ti to vravela že budeš tehu 😊😊

tamarka9
2. mar 2017

@alilka nerobila,ved naco, vsak vies ako chabo az vôbec sme sa snazili a uz mam iste príznaky mrchy, kazdomesacne, presne na den rovnako...

iva0905
2. mar 2017

@tamarka9 skus tehu test niekedy aj motyka vystreli mozno chalani prezili od piatka do pondelka ..nimdy nevies.drzim silno palceky nech aj na tehu su //

tamarka9
2. mar 2017

@alilka
@iva0905 jaj zeny, cakala som ze niektora prida skusenost, ze to je normalka,ze aj oni maju obcas tak silny ovu test a nie vy ma tu lamete na tehu 😲 no mozem zajtra rano skusit, budem len 11dpo, cize dnes by to asi nemalo zmysel. A presne to by musela motyka vystrelit...

mirkovci
2. mar 2017

Baby,dosť sa tu preberala téma inofolic a v dajakej slabej chvíľke som si ho aj kúpila. Je však hlavne pre ženy s pco a ja som zdravá. Teraz neviem či to mám piť alebo nie.

lala1501
2. mar 2017

@tamarka9 ja sa tiez priklanam k tomu tehu 🙏😉

tamarka9
2. mar 2017

@lala1501 vsak priklonila by som sa k tomu radsej aj ja, ako k nejakému podivnému rozhadzanemu cyklu,ale vies co, uvazujem,ci proste to nie je nahoda, ze dnes mam vyssi ten LH hormon, no ten test zajtra spravim...aj ked teda uz mam vypocitanu ovulku v dalsom cykle a chystam sa utocit na manzela 😉

lala1501
2. mar 2017

@tamarka9 drzim palce a potom hned hlas výsledok 🙂

15tibetan3
2. mar 2017

Ahojte, od novembra do januara (vratane) som uzivala hormony na vkladanie Utrogestan, pocas uzivania hormonov bol moj cyklus 26 dnovy. Poslednu menstruaciu som mala od 7.2. do 10.2., ....... 14.2. sme mali s priatelom nechraneny sex a 15.2. som mala vytok ako pri ovulacii ale s troskou krvi. Vcera som mala akoby pocit vlhka, a posledne dva dni mam stale pocit hladu presne tak ako pri prvom synovi, vtedy mi aj na tehotenskom teste ukazali dve ciarky dva dni pred ocakovanou menstruaciou. Je mozne zeby som bola opät tehu? Alebo o co ide? Ak by bol moj cyklus opät 26 dnovy, tak by som mala menstruaciu dostat 5.3., ale nemam odvahu si robit este test. DAKUJEM!
PS: Utrogestan mi predpisal zensky lekar skrz nepravidelny cyklus a neskodnej cyste na vajecniku.

vcielka199
2. mar 2017

@nina4 ďakujem ti pekne za radu. Ja ešte počkám s lekárom. Kúpila som si citróny a tiež beriem vitamíny čo obsahujú kyselinu listovú. A zajtra som si vybavila voľno v práci, že si polezim a oddýchnem. Každý deň som na nohách celý deň. V ktorom si týždni?

butterfly333
2. mar 2017

@tamarka9 ja som mala na 22dc čize 6dpo takyto ovu test. Ale nic z toho nebolo. No možno u teba to moze byt tehu.

kotatko1232
2. mar 2017

@tamarka9 este nieje pozitivny...

tifinka
2. mar 2017

@montblanc ahoj..aj ja som v ba monentalne, tiez uz by som mala ist na uiu ale strasne sa bojim 😞 ak mi vies odporucit nejakeho dobreho a hlavne citliveho lekara strasne mi to pomoze 😊 aj sa ti po uiu podarilo otehu? A robili ti predtym aj priechodnost vajickovodov?

tifinka
2. mar 2017

@alilka zlatko dobre je to!!!nezufaj!!!hlavne sa daj do kludoveho, pozitivneho rezimu nech to aj babatienko citi!! 😊

tifinka
2. mar 2017

@alilka ja som dnes 13DC, ovu testy 0 bodov, cize ja som tento mesiac bez sance...ale tebe silno prajem!!

tamarka9
2. mar 2017

@kotatko1232 vsak pisem že nie je úplne pozitívny, ja som tehu vylúčila kvôli spominanemu nesnaženiu sa,skor ma zaujímalo,ci ma niekto podobnú skusenost,že by pred ms mohla prísť opat ovu,keďže aj ta bolesť vaječníka.

winnky1
2. mar 2017

@mirkovci ahoj tiež som mala slabu chvilku a beriem ho od zaciatku cyklu. Dnes 17den mávam cyklus 28. Ovu bola presne na 14 den ako chodila. Nepocitujem zatiaľ nič. Asi záleží od každej z nas.

mirkovci
2. mar 2017

@winnky1 mám krátky cyklus,24_25 dňový,inak všetko ok. Ovulku mávam 10 dc. Tak možno mi ho aspoň predĺži ale viac ho nakupujem

lulu773
2. mar 2017

ahojte....moj partner vysetrenie ok ,,,ja komplet vysetrenie ok a nedari sa otehotniet....ma niekto skusenost?jedno dieta už mame

butterfly333
2. mar 2017

@lulu773 aj my sme na tom tak isto. 3r a nič.

lulu773
2. mar 2017

@butterfly333 a dieta už mas?ako nechapem prečo to nejde...už rozmýšlam nad umelým

butterfly333
2. mar 2017

@lulu773 s ex mam syna pri ňom som 4x potratila. S terajšim mm mam dceru no chceli by sme ešte jedno. No v juni 2016 som v 6tt potratila a od vtedy nič. 😕

19mirka90
2. mar 2017

Ach baby..mne dnes dorazila mrcha..a tak som verila,ze mesiac bez sexu by mohol byt nas..a nic..tak opat po mrche pokracujeme v snazeni :( ❤👊

pucca144
2. mar 2017

Ahojte dievčatá. je niektorá po prefuku? Ja mávam ešte bolesti a ms nikde, tak mi je aj trapne volať skor ako mam isť na kontrolu ale ešte k tomu som nafuknuta ako bublina :(