Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@tifinka ahoj. Ci sa podarilo neviem. Zajtra som 10den po prvom IUI a idem skusit rano test. Ja som bola u gynekologa na ciernej vode. To je za Vajnorami. Ked chces poslem ti meno a stranku do spravy. V tych car centrach to je ako na beziacom pase. Tam je menej ludi a mas istotu ze nezamenia spermie 😁 A doktor je velmi sikovny. Bolo to cele za 2 minuty hotove a uplne bezbolestne.
@tifinka ovu testami sa az tak neriad. Ja som ich jeden cyklus tiez robila a vobec to neni smerodatne. 2-4dni slabulilinka ciarka a bola som popritom na folikumetrii a zobrali 21 den cyklu krv ci prebehla ovulka a ze bola ukazkova a pritom ovu testy ukazovali skoro nic. Treba chodit radsej na folikumetriu, neni to spolahlive tie ovu testy. A ja som po pichnuti pregnylu isla po 21 hodinach na iui a ked kontrolival foliky, uz bol prasknuty. Takze niekomu praskaju aj skor. Netreba sa spoliehat ze to je 36-48 hodin ☺
ahojte s manzelkou sa od vcera snazime splodit nase dalsie stastie tak drzte palce aj my vam drzime
@butterfly333 vies co teraz som to len tak lebo ich mam vela😂 ale minuly mesiac som robila normalne len od 13 aj to bolo skoro
Baby neviete aké môžu byť príčiny slabého stúpania HCG?Nemáte s tým niektorá skúsenosti?
@lala1501 jaaj ja len tak sa pýtam aby si zbytočne nevyhadzovala za ovu testíky len som chcela poradit ohadom ovu testikov.Ja tiež čakám na ovu kríže bolia aj vaječníky tak uvidím kedy príde iste si ešte pár dní počkám chodí na16dc +--
@butterfly333 no mne a na 20.ale xhcela som to vyskúšať lebo každý mesiac je iny aby som nieco neprepasla.ale ovulka tak skoro byva len i tych co maju krátke cykly

@vcielka199 to som rada,ze som poradila mna tie citrony nikdy nanapadli a to som krvacala aj pri 3 aj 4 tehu a drobci su pri nas.teraz som momentalne 7+3 tt a verim,ze bude vsetko v poriadku toto 5 bolo vytužene yak ako aj deti predtym a tiez som uz neni najmladsia ak by sa nieco pokazilo uz by sme neskušali tak to beriem ako poslednú šancu.Ja som nastastie este na dobrovolne predlzenej rodičovskej no najmensi ma 4,5 r.tak s nim sa da ked si pitrebujem oddychnut zahra sa alebo si lahne so mnou.