icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alilka
2. mar 2017

@lala1501 tak ako som si to aj myslela .A príznaky sú aké?

lala1501
2. mar 2017

@linda1984 kup od lauritka ak budes dalsi mesiac to sa oplatí ja som rovno 30 kupila a dala mi gratis aj tehotensky len ja krava som si to nevsimla a ocikala som ho omylom miesto ovulacneho😂

lala1501
2. mar 2017

@alilka no ja som nemala ziadne najprv az po cca 2 tyzdnoch meskania som zacala hnedo spinit nie vela len kusok.no a potom sa to tak zbehlo za jeden den ze ma rovno z roboty brali na sal s krvacanim do brucha

linda1984
2. mar 2017

@lala1501 😂😂 od nej som tiež mala 15 plus grátis tehu ale vieš čo som povedala, končím s týmto štýlom 😀

lala1501
2. mar 2017

@linda1984 moj ked ma vidí s poharikom sa uz za hlavu chyta😂

lala1501
2. mar 2017

@alilka kamoske strasne pomaly stupalo a mala take nízke. Ja som mala hcg 880 ale nevudeli plod tak ze o 2 dni zas hcg a ze ak mi stupne dvojnasobne ze je to ok lebo ze do 1000 na sone este nemusi byt vudno .o 2 dni som mala hcg 1900.takze ja uplne v klude dobre to stuplo a o par dodin uz operacka

alilka
2. mar 2017

@lala1501 a testy ti ako vychádzali?Či si netestovala?Mne mešká ešte len 7dni..Ale neboli má ani na jednej strane len testy mám slabé sa mi zdá silnejú ale slabo..Nikde ani nemôžem nájsť pri akej výške HCG má byť aký test..Ty si o vajcovod prišla že?Pozri..

lala1501
2. mar 2017

@alilka ja som mala test o trochu silnejsi .ale pozityvny som mala az ked mi meskalo 10dni asi.

lala1501
2. mar 2017

@alilka ja som nemala ziadne bolesti vobec aj doktor sa cudoval ze aom sa uz vylievala do brucha a ja bez bolesti.ako ominalo ma podbrusko ale ozaj len ominalo.akurat ten posledny den sa mi zacala hlava točiť a zahmlievat pred ocami ale to bolo uz z toho ze som stracala krv.ja som sa nebedela ani z narkozy prebrat .druhy krat ma museli intubovat.lebo som nevedela rozdychat tlak som mala 80/50

alilka
2. mar 2017

@lala1501 tak ale nemáš pocit že sú slabé?Že by to mala viac tmavnut?Ja som už z toho blbec..Jedny píšu že už by som mala mať koľajnice druhé že je to Okey. Tak ja už neviem..Bozeeee to čakanie je hrozne 😭😭

lala1501
2. mar 2017

@alilka ak si mala posunutu ovulku mozu byt kludne aj take ako mas.nestresuj sa zajtra budes múdrejšia. Neboj sa bude to dobre určite

alilka
2. mar 2017

@lala1501 jaam pocit že sa už správam ako nepríčetna. Raz revem lebo neverím že to bude dobré,potom tomu verím ,neustále sa testujem,pozerám na tie testy porovnávam,hľadám po nete..No čisto jak jedna posahana ženská 😰😰 asi by som sa mala ukľudniť a vložiť to do rúk božích..Bo mi prepne z toho 😰

renimac
2. mar 2017

@alilka mne testy silneli krásne a bolo to mimomaternicove. V tomto tehu mi silneli pomalšie a všetko OK. Ešte trošku vydrz a ak máš pochybnosti, skoč k lekárovi.

lala1501
2. mar 2017

@alilka presne ako vravis.vies co ja som to nejak citila od zaciatku ze ro nebude dobre neviem preco ale ozaj som to citila a moje pocity sa naplnili.tak ty ver ze to bude dobre a aj bude

alilka
2. mar 2017

@renimac ja zajtra idem na kontrolné HCG..V pondelok som bola ale mala som len 34,9..Síce medzi pondelkovym testom s napr.vcerajsim je rozdiel len sa mi zdá slabý..

renimac
2. mar 2017

@lala1501 ja som to tiež cítila.
@alilka to je ozaj malo, keď už mešká. Ale zas poznám baby, ktoré mali tiež nízke a už si maminy. Tak držím v pondelok palce.

alilka
2. mar 2017

@alilka
@renimac no tak keď pozriem na svoje testy a výšku HCG akú som mala tiež "cítim" že to nebude dobre. Ale u mňa je to už podmienené tým všetkým..Bože ja už neviem čo robiť aby som normálne vynosila dieťa..Krásne zdravé voňavé..😪😪

renimac
2. mar 2017

@alilka vieš čo, poteším ťa. Aj v tomto tehu som mala na začiatku dosť bolesti a už som čakala to najhoršie. Že to bude opäť mimo. A ak všetko dobre pôjde, v júni sa stanem maminou. Zatiaľ ver v dobre, nádej je vždy.

lala1501
2. mar 2017

@alilka nestresuj dopredu. Mala si posunutu ovulku a hotovo. Bude to dobre hcg stupne a vsetko bude ako ma byt😉

lala1501
2. mar 2017

@renimac ako dlho ri to trvalo kym sa podarilo asi si mi to u pisala☹

renimac
2. mar 2017

@lala1501 8 mesiacov... ale s pomocou.

alilka
2. mar 2017

@renimac
@lala1501 vždy musím uznať že ste tu super baby .Oporu tu vždy nájdem 😉 ešte ako nárokom mám dnes nočnú a musím to tu pretrpieť..Och to ale bude dllhaa nočná 😊😑

lala1501
2. mar 2017

@renimac no som zvedava ako dopadnem ja .a to mimo si mala na prvy sup ci aj to ste sa dlhsie snazili?

renimac
2. mar 2017

@lala1501 to sme sa snažili skoro 2,5 roka. Takže som tehu normálne až po 3 rokoch. A ináč, mala som v skupine babu, ktorá zaručene otehotnela zo strany, kde vajcovod nemala 😉. Bola na folikulometrii.

lala1501
2. mar 2017

@renimac tak to je dobra sprava🙂 no ja som to mimo mala po jedno jedinom sexiku a vlstne prvom snazeni na slepo.

renimac
2. mar 2017

@lala1501 juuuj, tak to si na začiatku a pôjde to šup šup 🙂.

lala1501
2. mar 2017

@renimac no snad by si mala pravdu😘

linda1984
2. mar 2017

@lala1501 uvidíš, tebe sa podarí čoskoro 👶🙂

linda1984
2. mar 2017

@renimac 3 roky ☹ to mi príde dlhá predlha doba, toľko som ja s mojim priateľom 😀 ja stále dúfam, že to už už bude, ale potom ma niečo takéto prefacka, ze no nemusí to byť ani tento rok 😢

lala1501
2. mar 2017

@linda1984 ked mne tak aj tebe😘 inak si budem musiet zaobstarat dalsieho psa 😀 ale nie to by moja havkacka neprezila ta ziarli len ked pojladkam dakeho psa.