Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@alilka kamoske strasne pomaly stupalo a mala take nízke. Ja som mala hcg 880 ale nevudeli plod tak ze o 2 dni zas hcg a ze ak mi stupne dvojnasobne ze je to ok lebo ze do 1000 na sone este nemusi byt vudno .o 2 dni som mala hcg 1900.takze ja uplne v klude dobre to stuplo a o par dodin uz operacka
@alilka ja som nemala ziadne bolesti vobec aj doktor sa cudoval ze aom sa uz vylievala do brucha a ja bez bolesti.ako ominalo ma podbrusko ale ozaj len ominalo.akurat ten posledny den sa mi zacala hlava točiť a zahmlievat pred ocami ale to bolo uz z toho ze som stracala krv.ja som sa nebedela ani z narkozy prebrat .druhy krat ma museli intubovat.lebo som nevedela rozdychat tlak som mala 80/50
@lala1501 jaam pocit že sa už správam ako nepríčetna. Raz revem lebo neverím že to bude dobré,potom tomu verím ,neustále sa testujem,pozerám na tie testy porovnávam,hľadám po nete..No čisto jak jedna posahana ženská 😰😰 asi by som sa mala ukľudniť a vložiť to do rúk božích..Bo mi prepne z toho 😰

@lala1501 tak ako som si to aj myslela .A príznaky sú aké?