Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@linda1984 a vôbec nemavas ovu hlien? Lebo ja ho mam tiez malo ale vzdy ho zbadam,aj ked teda kukam pri cikani do zachoda ako uchyl,ale inak by som si ho nevsimla a obcas sa mi aj toaletak akoby sklzne, ked sa utieram. Plus k tomu este bolest ovulujuceho vajecnika a test robim len tak, ze ci vazne a vzdy to sedi vsetko spolu.
@tifinka práveže ja niesom až taký stresak ale tak ja som už 4X prišla o 5deti dokopy..Veď už stačilo si myslím..Šak toto aj na koňa už veľa..😢 a toto by ma ani vo sne nenapadlo že ja zas budem také niečo riešiť..Tak má to mierne zlomilo a správam sa ako sibnuta..Neviem si dať rady a neviem v sebe prekonať pozitívnejšie myslenie.
@renimac snažíme sa od októbra, je to už nejakých 5 cyklov... Snažím sa veriť, to áno, ale ani si neviem predstaviť, že by to nedostala a tehu test by bol pozitívny. Robila som si ho síce len raz keď mi prvý krát meškali... Inokedy nemám dôvod robiť, lebo mam príznaky ms vždy týždeň dopredu
@linda1984 ano on je taky akoby vlhky a ked je ho viac tak je taky tahavy, no neviem ako to opisat, je to blee,kazdopadne ozaj sa podoba na vajecne bielko a ja ked cikam tak vidim ako kusok obcas vypadne a potom mam tak vlhko v nohavickach a tiez na tom toaletaku smyklavo 😀 osobne si myslim ze si ovu este nemala...a ten hlien sa zvykne tak dva tri dni pred ovu dostavit...
@simka2433 ani ja som ten hlien nespozorovala no asi len 2x za posledne 3roky čo sa snažíme inak mám len mokro.Neviem či to vobec stačí na oteh,
@renimac tak ja som užívala 3 mesiace femibion 800, pila alchemilku, teraz inofolic, gynex a grepy... Vážne mi príde, ze skôr na škodu sa dopujem ako ku prospechu. Nechám tomu voľný priebeh, lebo čím viac sa sledujem, tým horšie. Aj keď to ze kopu veci už viem, nieje to také ľahké, nemyslieť na to...
@butterfly333 kazda tu hovori o vajecnom bielku no veru taky som nevidela. Samozrejme vytok mam ale pripominajuci bielok nie:-/ no neviem veru ze co... do roka je to ok ptm budem riesit s doktorom🙂
Ahojte dievčatá. Potrebujem vašu radu pretože som úplne bez skúseností. My sa nejak extrémne nesnažíme ale tak tento mesiac sme sa pokúsili presne :
14.2. a tiež 21.2.
ovuláciu mi síce ukazuje aplikácia okolo 16.2. Ale neviem to potvrdiť pretože ju neviem rozoznať a správne určiť. Nemerám teplotu ani nerobím ovu testy. Je to len hrubý odhad aplikácie ktorá sa môže samozrejme mýliť. Posledná menštruácia mi začala 31.1. A dnes som mala dostať dalšiu. Stáva sa že mi nechodí presne takže rozdiel jeden dva dni je bežný ale pred menštruáciou nemávam skoro žiaden výtok ale skôr suché nohavičky a dnes sa mi spustil večer teda celkom dosť len tak zrazu. Hustejší, bielo priesvitný ...okrem toho ma do včera brutál boleli prsia ale to môže byť aj prichádzajúca mrška. Myslíte, že by z toho čosi mohlo byť? Je zajtra ak to v noci nepríde ešte priskoro na test? Ďakujem a pekný večer 🙂

@linda1984 aj mne to prišlo dlho predlho. Veľa som sa naplakala, už som aj upadla do depky, ale človek vždy nájde ešte posledné zvyšky sily vo vnútri. Teraz mi to príde vzdialené, akoby to bolo len pár mesiacov. Keď pocitis to kopkanie v brušku, zabudneš na všetko. Ale hlavne stále ver 😉. Ako dlho sa snažíte?