Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@kiki94 dakujem moja snad to tento rok dáme.
Prepáčte že tak mimo ale čo znamená ta mutácia?????
@butterfly333 v to oevne veríím 🙂)))
@miminkavi veru sarah16 je take nase svetielko nadeje ze kazda jedna z nas bude mat raz tie vytúžené //.Ja som sa akurat dnes dozvedala ze znama ma uz 5 mesacne dievcatko a to ma 41 r.a mne kazdy pinda ze som uz stara na dalsie .A popri tom mam 37 tak aka stara ja sa na ten vek ani necitim ja vravim ze som zenska v najlepsom veku 😉😄
babenky dakujem ze drzite nam palcocky!rano este jeden testik a ked nic tak cakame bud na ms alebo tyzden a potom znova testik
Zdravim vsetky snazilky. Tento mesiac sme aj my zacali po 5 mesacnej pauze po kyrete. Ovulacny test som mala pozitivny 24. decembra, tak uvidime. Nefandim si, ze by to vyslo na prvy krat. Aj to posledne nam trvalo skoro rok. No som optimista a rozhodla som sa, ze do marca budem v tom aj keby co bolo. Takze nam tu vsetkym drzim palce a dufam, ze do toho marca so mnou vsetky pojdete do skupinky s terminom porodu. 😉
@myskahryzka ahoj a drzim silno paste nech to vyde!! ja som taky velky pesimista, ale po precitani tvojho prispevku mi to dodalo kus optimizmu..my sme skusali teraz cez silvestra tak uvidim ci sme trafili, ja mam ovulku vyvolanu clostilom a pregnylom..tak drzme si palce!!!🙏👶😉
@vikusss ja som komplikovaný prípad potratila som v 20tt v nemocnici my poskodili sliznicu...do 7mesiacov som mala len 2ms ..tak teraz mam nového gynekologa a zobral to rapídne sleduje ovulaciu ci prebieha a sliznicu maternice...
babenky dnesny testik tak isto biely!takze cakame na ms!boze ale ja dnes tak hryziem kazdeho ze az!
@tifinka ahoj. Dakujem. Tiez ti drzim palce. Ja mam tiez predpisany Clostil, ale dal mi ho len kvoli tomu, pretoze to zvysuje sancu otehotniet. Vzhladom na to, ze o chvilu mam 35, by to malo byt co najrychlejsie. Ale ja sa toho bojim a este chvilu pockam, ci sa nezadari aj bez chemie. Ty bez neho nemas ovulaciu? Dnes som 25DC a zajtra by som mala byt 1DC. Tak cakaaam, resp necakam. No kozy ma bolia ako pred ms, tak sa pomaly chystam do drogerie po vlozky. 😀
zatial ms nikde no do vecera moze byt ze dojde!momentalne ani podbrusko aniprsia nebolia!len tie mokre gatky 😀
@sevcikovaanna tak to mi je ľúto prajem skoré uzdravenie a dve čiarocky 🙂
@nita216 ahoj mrzi ma to.Pockame s tebou ci mrcha pride,alebo nie.Bodaj by si mala pravdu a neprisla by do tyzdna.Hlavne klud moja.Viem lahko sa mi to hovori.No znervoznovanie ti nepomoze.Ked to malo tak byt tak to nezmenime,bohuzial.Este mozno nebol ten spravny cas.A mozno este nepride mrcha.Kazdopadne sme s tebou a nech to dopadne akokolvek drzim palce aby si cochvila dala sem pozitivny testik.❤
@zuzu2901 odakujem si velmi zlata!aj tak bude tak ako ma byt!ked ma prist tak pride ked nema tak nepride.ale radsej by som bola tehulka!no pockam este tyzden a tak zas urobim jeden testik!radsej si ani nekupim neze ma tu bude palit .alebo ked pride ms nemusimpotom testiky kupovat 😀
@myskahryzka aj ja mam tesne pred 35 a zistili mi ze nemam ovulku, tak preto clostil..teraz ho mam druhy cyklus tak cakam ci zabral. no ale ked ty mas vsetko ok, tak verim ze sa ti to podari aj bez neho!! drzim silno paste! 🙂
Dievcata, dnes som mala silnu migrenu a ja si neviem s migrenami pomoct inak iba tabletkou. pouzila som aj cinsku masticku aj alpu, ale to pomohlo len na chvilku a tak som dala paralen, ale som prave v dobe kedy by sa teoreticko mohlo vajicko uhniezdovat. nemate s tym niektora skusenost? teda s tabletkou pocas tychto zaciatocnych dni?? 😲
@tifinka Tak ja vychadzam len z toho, ze sa mi v maji podarilo otehotniet. Dr povedal, ze ak nepomoze clostil, nebudeme stracat cas studovanim ovulacie a hned ma posle na inseminaciu. Ale o tom clostile som citala vacsinou pozitivne recenzie. Ty mas nejake vedlajsie priznaky? Ja mam taky dojem, ze mrcha je tu. Tak by som ho hned aj nasadila.
@tifinka Na toto som sa pytala lekara, lebo som si dala flector (predtym som si urobila test a bol negat) a vraj prvych 10 dni po oplodneni to nevadi. Neviem preco je to tak, no tak mi povedal.
@myskahryzka dakujem, snad "ak sa nam to podarilo", mi ten paralen nic neurobil. no ani nemam vedlajsie ucinky..mozno asi len (aj ked neviem ci je to z toho) tak take navaly tepla na mna chodia a inak mi to pocas uzivanie krasne vycistilo plet, teda aspon tych par dni co som to brala 😀

@germaniawerks lepsie by som to nenapisala :D super palec hore :D ale je to pravda veru :D