icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
yolandi
4. mar 2017

🙂 Ahoj vsetci, pridavam sa sem, snazime sa od Februara, ja som teraz 38 DC a nic stale, ziadne priznaky aj test negativny, tak mam trosku obavy, ci mam nejaky zdravotny problem. Su tu nejake snaziace sa s dlhsim cyklom a maternicou naopak ako ja? Vsetkym Vam drzim palce. 🙂

adria88
4. mar 2017

@yolandi ahoj, ja mám 32-35 dňové cykly a maternicu otočenú do zadu, ale dr povedala, že to nerobí problém otehu... tak dúfam, že v najbližšej dobe si aj ja nájdem na teste // čiarky 🙏🙂

nina4
4. mar 2017

@zuzu2901 aaale zlatik čo to tu čitam tak tfuj-tfuj nech mrcha nepride a ty si najdej ved vies čo aby som nezakríkla 😘 siiiílno držim palčoky

@nita216 srdenko a ty sa mi mas ako ?

montblanc
5. mar 2017

Baby. Tak dnes 12den po a testy uplne biele. Robila som si dr.max aj pepino pre istotu. Je tu niekto kto mal tiez 12den negativne testy a o par dni boli pozitivne? Ci je este sanca.

nmnicka
5. mar 2017

Kocky,napoedy som sa musela uistiť drahým testom digit 😂😂 takže je to tu. Inak včera som mala vysokú horúčku,zimnicu a bolo mi na odpadnutie. 😶

lentilka969
5. mar 2017

@nmnicka dávajte si na seba pozor , byť vami by som išla k lekárovi hneď , keď ste mala horúčku ...

amelie2017
5. mar 2017

@montblanc este nezufaj, mohlo sa len uhniezdit pred 2 dnami, vcera..a kym sa zvysi hcg to par dnu trva..kolko kociek malo pozitivny az lar dni po vynechani

montblanc
5. mar 2017

@amelie2017 si zlata. Dakujem za povzbudenie. Zajtra idem na krv, tak hadam aspon to je smerodatne a budem uz na istom ☺

nita216
5. mar 2017

@nina4 ahoj dakujem mame sa ok!rastieme. teraz v stredu idem na poradnu!a ty ako sa mas?uz aj tebe letia tyzdne!pozeram ze si v 8tt!ako. sa mas?kedy ides na dalsi usg?

daisylucky
5. mar 2017

@alilka no patkrat to je uz ozaj vela :( Verim, ze dalsi krat to urcite vyjde! Drz sa.

nina4
5. mar 2017

@nita216 rychlo to veru leti a keby som obcas trosilinku nezašpinila a sem tam si idem pikecat z WC tak fakt ani neviem,ze som tehu 😄.
Na USG som bola v piatok drobcek je opriti MS o jeden deň väčši tak ma to potešilo a znovu pojdem ku gyn 17.3 .uz na krv a asi aj sono.
Je to krasny pocit my sa s deahym vytešujene ak pri prvom cele to tak inak prežívame a to nemame ani velky rozdiel od najmenšieho 😊.
Ozaj a tie vysledky uz mas trochu lepšie ?

chellina
5. mar 2017

@alison11 no ja tiez test biely zas a este nedorazila ale zacinaju mi bolesti tak asi dnes to pride.. no skoda...nabuduce ❤️

yolandi
5. mar 2017

@adria88 tak drzim palce 🙂 ktory si DC? ja 39 a nic, test negat rano, a menzes nikde.

krajcovicka
5. mar 2017

@nmnicka gratulujem 🤰

bevab
5. mar 2017

Ahojte, kupila som si sypany caj Alchemilky. Ako casto, kolko pit ? Dakujeeem 🙂

adria88
5. mar 2017

@yolandi Ďakujem pekne 🙂 dnes 32dc, zajtra ráno plánujem testnúť, tak uvidíme, no neviem sa už dočkať 🙏 aj ja Ti držím palce

tamarka9
5. mar 2017

@daisylucky ahoj,tak ako? Už si robila test opäť? Ja sa chystám zajtra,pevne verím že ciarocka bude silnejsia,aj ked mam veľké obavy,lebo ma prestali bolieť prsia,vôbec to nie je dobre znamenie 🙁 ale uvidime....

tamarka9
5. mar 2017

@adria88 dúfam že obe sem zajtra dáme paradne testy ☺

alison11
5. mar 2017

@chellina Neboj koniec niečo je začiatok niečoho lepšieho 🙂.Nezabudni nádej musí byť 😇.Ja verím,že bude ešte babulko 🙂

alison11
5. mar 2017

@yolandi Ahoj pred prvým tehotenstovm som mala maternicu otočenú a ms aj 56dc,a podarilo sa prvý z duphastonom A pri druhom Inofolic a poloha pri oboch od zadu a potom poležať na bruchu najký čas 😉 .

adria88
5. mar 2017

@tamarka9 aj ja dúfam 😇 a verím, že ozaj sme tehuľky tentokrát už ❤🙏

amelie2017
5. mar 2017

Baby zajtra ma prist mrcha..len ta hnusoba chodi az neskoro vecer..tak som zvedava..vydrzim do utorka...no nevidim to ani na tehotenstvo ani na mrchu..prvykrat od vysadenia HAK ziadny pms..ani chut na sladke, ani bolesti bruska, ani bolesti hlavy, prsia ma prvykrat v zivote bolia len minimalne, vzdy sa az budim v noci..uvidim, ci nakoniec nebude len meskanie..

mirkovci
5. mar 2017

@nonnnni ahoj,dočítala som sa že si bola u anny kopacovej vo vrbovom. Ak to nieje tajomstvo,aké obklady si robíš a aké čaje a vitamíny doporučuje? Už mesiace sa tam chystám ale neviem sa tam dostať,ďakujem

marsial
5. mar 2017

@yolandi ahoj, ja nemam obratenu maternicu ale mavam tiez tak 35dnovy c., naposledy dokonca 43dnovy,uz ma skoro rachlo ze co sa deje ale nakoniec nic.bola som aj na kontrole a vsetko ok.tak verim ze aj ty to mas v poriadku.😉

daisylucky
5. mar 2017

@tamarka9 povodne som si chcela robit test dnes rano, ale nestihla som si kupit test. Kupila som ho az dnes doobeda, samozrejme som si ho hned spravila a bol tam taky isty duch ako v piatok, tak neviem, ale ten moc bol taky malo zlty (asi som dost pila predtym). Skusim aj zajtra rano z ranneho a uvidim. Inak citim sa tak zdravo tehotne: unavene, podrazdene, naladovo, prsia trochu bolia, obcas mi pride blbo, tak hadam ok. Tak dufam, ze zajtra budeme mat obidve silnejsiu ciarku ak v piatok!

nina4
5. mar 2017

@amelie2017 držim palce silno silno 😘

m_i_s_k_a_2
5. mar 2017

@nmnicka gratulujem 🤰 a prajem krasne tehulkovanie

m_i_s_k_a_2
5. mar 2017

baby mam otazocku mrcha mi meska dnes treti den posledneho pol roka boli ako hodinky presne myslite ze by mi aj vecer test ukazal nieco? ci este radsej pockat?

butterfly333
5. mar 2017

@m_i_s_k_a_2 urcite už ukaze ak nebola ovu posunutá.

nina4
5. mar 2017

@m_i_s_k_a_2 to by už mohol ukazať aj ked z ranneho je to najistejšie 😉