icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
tamarka9
5. mar 2017

@m_i_s_k_a_2 už by mohol aj teraz ukázať 😉

nmnicka
5. mar 2017

@m_i_s_k_a_2 ďakujeme veľmi krásne. 🙂 zajtra idem k lekárovi tak hádam to potvrdí 🙂

zuzu2901
autor
5. mar 2017

@nita216 ta mrcha prisla dnes rano v plnej parade.Nevadi ideme dalej.Tento mesiac chcem vyskusat ten alechemilkovy caj a mozno ten grep a ananas.No uz sa mozme na plno venovat snazilkovaniu 😉...

zuzu2901
autor
5. mar 2017

@nina4 tak nic z toho.Mrcha prisla.Nevadi.Zacina snazilkovanie na plno a snad sa nam to podari 😉

nmnicka
5. mar 2017

@zuzu2901 pocuj, manželovi kúp zinkosel, multivitamim a celaskon 🙂 a pomôže to hádam. Môj to bral. A začali sme infoolicom a folandrolom ale to už som po dvoch sacikoch spravila testy a boli + 😂 čiže toto mi nepomohlo .... Nestihlo... Skús nech si dá carnitine. To je na podporu rybičiek.

zuzu2901
autor
5. mar 2017

@nmnicka dakujem za rady.Uvidim ked sa nepodari do konca roka,budeme skusat.Od tohto cyklu uz na plno sa chceme snazit.Dk teraz sme to tak pozvolna brali.Kazdopadne tvoje rady si vazim a zapamatam si ich 😉

tifinka
5. mar 2017

@alilka ahoj moja..tieto spravy co pises ma strasne mrzia...no strasne moc dufam ze sa ti to uz podari konecne..si silna zena po tom co vsetko si zvladla!! a hlavu nevesaj, bojuj..uz len kvoli tomu babatinu ktore bude ako odmena..ja stale ovu testy negativne..ani neskusame teraz, mali sme sustredko cez vikend, svalovicu mam na kazdom milimetri, tela a kazdy pohyb boli, tak ani neviem ci do toho teraz pojdeme...som momentalne v takom stave ze mi je to jedno 😀 ..uz mi dokonca pomaly nastupuje aj astma a alergia, tak ktovie ci by sa to vobec podarilo...ale drzme si silno paste a daj vediet ako pokracujes s vysetreniami 🙂

iva0905
5. mar 2017

@tamarka9 ahoj moja..tak zajtra cakam foto s dvoma kranymi // drzim silno palceky mech to je tak ako si zelate..

mirkovci
6. mar 2017

Vidím že tá mrcha nás navštívila viacere 😁. Je jak hnusna kolegyňa v práci,potrebujes ju ale tak nenavidiš 😂

19mirka90
6. mar 2017

Baby,mate skusenosti s uzivanim jacmena?

daisylucky
6. mar 2017

@tamarka9
@adria88 no baby ako ste dopadli?
Ja myslim super zatial (hore piatkovy test, dole dnesny). Ale v noci okolo tretej som take priserne krce mala v podbrusku, ze mi vsetky najhorsie scenare prebehli hlavou, cez kramy, mimomaternicove az prasknutie jazvy po cisarskom, tak hadam bude ok.

nina4
6. mar 2017

@zuzu2901 jooj to je do porazenia.Tak budem drzat palce aby si uz dlho na vytužene // nečakala 😘

bubo27
6. mar 2017

@adria88 ahoj no co ako su // ? som nedockava !!

tamarka9
6. mar 2017

@iva0905
@daisylucky no ahojte,tak mne ciarocka zosilnela,zdalo sa mi že slabo,ale pozerám,že ani ty este nemáš úplne koľajnice,tak je to snáď ok,aj ked sa priznam,čakala som vyraznejsiu čiarku. Takže jeden z piatka a druhy z dnes...inak odfoť ten test na nejakom inom povrchu,strasne odlesky su na tom....

tamarka9
6. mar 2017

@m_i_s_k_a_2
@adria88 kocky testovali ste?

adria88
6. mar 2017

@daisylucky a@tamarka9 @bubo27
Krásne ránko dievčatá 🌞 Tebe daisylucky gratulujem, len tak ďalej :-* ja som dnes negatívna, ale každopádne som sa zobudila s dobrou náladou a ani to mi ju nepokazilo 🙂 ešte mi ani ms nemešká, takže si z toho ťažkú hlavu nerobím, uvidíme, ak do štvrtka príde, netestujem a ak nie, tak vo štvrtok ráno alebo v piatok spravím testík znova... ale ja sa nevzdávam 😝 @tamarka9

lulu773
6. mar 2017

@montblanc rodila som normalne...ty tiež nemožes otehotniet?

korytnacka1981
6. mar 2017

❤👍🙏

korytnacka1981
6. mar 2017

@tamarka9 ❤👍🙏

adria88
6. mar 2017

@tamarka9 supiš, gratulujeeem aj tebe 🙂

tamarka9
6. mar 2017

@adria88 vďaka,no zatiaľ len tak potichu ☺ a ty si dnes nemala dostať ms? Ja som myslela že tiež áno,tak to potom kľudne este môže prísť. Kolky si spi,kedy ju čakáš?

tamarka9
6. mar 2017

@adria88 dpo malo byt namiesto spi,telefón prehadzuje....

daisylucky
6. mar 2017

@adria88 nechcem ti robit nadeje, ale ja ti tam slabunkeho ducha vidim, tak neviem, ci mam halucinacie 🙂
@tamarka9 kolajnice budeme mat v stredu, som sa rozhodla! 🙂

adria88
6. mar 2017

@tamarka9 nie, ja až streda-štvrtok podľa bt 🙂 preto píšem, že si z toho veľkú hlavu nerobím, že je negat, keďže mi ms ešte nemešká... uvidíme no... som 11-12 dpo

adria88
6. mar 2017

@daisylucky to naozaj? 😲 no skúsim dať do negatívu a hodím sem... ale je to pepino 😀 lenže ja s ním mám len dobré skúsenosti a veĺa báb písalo, že falošne duchuje... keď som mala biochem tehu, tak ukázal pekne a aj iné značky a keď som naopak tehu nebol, tak bol čistobiely, tak neviem... no mohla by si mať pravdu 🙂

tamarka9
6. mar 2017

@daisylucky
@adria88 takže v stredu opat testujeme? 😁😉

adria88
6. mar 2017

@tamarka9 jasan 😉

daisylucky
6. mar 2017

@tamarka9 ja som tie testy hned zahodila, takze uz neodfotim...

tamarka9
6. mar 2017

@daisylucky nevadi, tak nabudúce... inak bolia ta prsia? lebo mna boleli priserne tak od stredy a cim dalej tym menej, dnes ich uz ani necitim, u mna to bolo vzdy zle znamenie, tak mi to vôbec nedovoli sa radovat...

nina4
6. mar 2017

@tamarka9 krasne ti stmavol gratulujem 😘