Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@adria88 keby mam ja takyto, tak to asi povazujem za ducha, tiez som citala, ze pepino duchuje alebo to moze byt kanalik, co ja viem. Ale tak to mas este cas, ak ti este nemeska...
@tamarka9 hej, ja budem v stredu testovat, ak bude ok, budem pisat mail lekarovi. Prsia mam take napuchnute. Ale mna v podbrusku dost pobolieva, tak sa bojim, ze pride ms. Nepamatam sa, ze by ma takto pobolievalo v prvych dvoch tehotenstvach. Ciarky mame podla mna v pohode. Pri druhom synovi mi test rano v den meskajucej ms dokonca este nic neukazal, az poobede. Pri prvom som testovala az ked styri dni meskala. Len aby ciarky silneli!
@tamarka9 testik som si robila ráno len som V práci tak foto pridám neskôr ale ja tam nič nevidím ☹
@daisylucky šak ja to beriem aj tak pozitívne 🙂, keď tak, začnem chudnúť do plaviek 😀 a možno vtedy sa zadarí 😎 a čo ti ja viem? neviem urobiť normálny negatív... ja som slepá aj tak 😀
@daisylucky Ahoj.
Mňa pri oboch bolelo podbruško a aj prsia som mala citlivé a boľavé bradavky.Tak pokiaľ čiarky silnejú tak je to ok 🙂
@adria88 no na tomto to vidno este o nieco horsie, ale aj tu vidim presne miesto, kde ma byt ciarka, mozno to je kanalik mozno duch, skoda, ze to je pepino. Pripadne skus spravit iny, ale mozno budes zbytocne sklamana. Skus si spravit v stredu.
@nina4 ahoj Ninka, takze ms prisla alebo skor zatial len zaspinenie pred 3 hod a odvtedy nic. Akurat som bola v meste na kave, samozrejme vybava v inej kabelke, vsetky lekarne a drogermy zavrete, lebo sviatok, som stresovala, ze ako domov dojdem a tam nic. Nikdy pred tym sa mi to nestalo. Vzdy pride v plnej parade. Sranda ako sa telo zblbne, ked sa clovek pokusa o babatko..
caute babulky. ak mozem tak sa aj ja pridam..tiez smeasi otehotneli meska mi ms..neviem cakame..
@amelie2017 zlatiiiik vies ako sa mi srdiečko rozbuchalo 😍 mne to iste urobilo v den MS zašpinenie tolko pri utreti a potom nič.
Jujky no ja budem drzať paľčoky a modliť sa aby to bolo to po com túžiš 😘
Ahojte , chcem sa opýtať či nemá niekto skúsenost .....Mám už 2 deti zdravé a chceme 3 tie v októbri som potratila tak sme boli na hematólogii všetky odbery sa robili aj genetické a dnes po 2 mesiacoch mi volali a že vraj sú zlé že genetická nieaka porucha tam je ......Viac neviem idem v stredu tam ......Som s toho zničená,nemá niekto skúsenost? Ďakujem
@sonazitnanova to sa mi nechce verit, to byva vacsinou vrodene a ked uz dve zdrave deti mas, tak je to tazko pochopitelne.
@montblanc veď práve že mne to tiež nejde do hlavy že po 10 rokoch čo má môj najstarší syn mi zistili toto 😔 ani stará som hádam není 31 rokov
@amelie2017 ja dnes riešim to čo ty snažíme sa od februara MS až 9teho mam dostať a včera večer špinenie raz potom nič a dnes naobed zas odvtedy zas nič ale bolest v krížoch a podbrušku už len sa spustit MS to telo sa fakt pohráva. Som vedava ako to dopadne
@sonazitnanova noo ked som cakala stvrte dieta tak nam brali plodovu vodu a tiez povedali ze male je chore a bude postihnute.. ale maly je uplne zdravy. a k tym testom..len ja som mala zle vysledky..preto im to tak vyslo..
@tonjadabik2 toto poznám to som mala pri prvom odber plodovej a vyšli dobré a je zdravý ale toto sa bralo z krvi
babule moje,mne je neustale zle..po kazdom jedle..:( myslite ze to moze byt este tym ze telo je "zblaznene" ?ze si neuvedomilo este ze tehu sa ukoncilo??prsia ma stale brutalne bolia,v podbrusku mam raz krce,potom pichanie..a krvacat som este samozrejme nezacala..:( booozeeee....
Ahojte, po dnesnej navsteve diagnoza 6 myomov v maternici. Mate skusenosti ? Dakujeem
@sonazitnanova jamam tiež dve deti a az potom mi zistili vrodenú trombofíliu vtedy tehotenstva bez problemu a teraz v 12/ 2015 som potratila teraz sa znovu snažíme

@tamarka9 ahoojj super gratulujem tesim s tebou velmiiii